Şimdi Ara

★☆★ APPLE TV & iPAD İNCELEMESİ ★☆★ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.752
Cevap
20
Favori
87.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Diziport olayını çözen var mı, arkadaşlar?

Couch surfer'la aşmayı denedim, olmadı : (

Diziportu iPadde açıp, airplayle atvye aktarıyorum şimdilik.

(Bu arada, drascomun bloguna yazdığınız bir mesaja, drascomdan olmasa da bir cevap gelmiş, belki bir gelişmeye yol açabilir : )

Drascom'a yazmıştım, evet. Demek ki dikkate almış. Teşekkür ediyorum.
  • Drascom üstat sıkı çalışıyor bu aralar. Ama bende şu an sadece Diziport çalışıyor, diziizle, dizihd, ve sineman plugin hatası veriyorlar. Sineman günceleştirme var demesine rağmen güncelleyemiyor bir türlü.

Ama daha kimselerin bilmediği bir haber sizlere: Diziport 0.0.8 güncellemesi yolda. Download mode geliyor.
  • Bende 0.0.8 görünüyor yeni update oldu dizihd ve diziport çalışıyor sinema calismiyor
  • Az daha geç kalıyormuşum. 0.0.8 geldi bile. Diziport filmlerini online izle ve klasöre indir seçenekleri var artık.

edit: dizihd de filmi oynatacağımız klasörde üsttekilerden değil de alttakilerden seçersem çalışıyor.

dizihd 002 - diziizle 003 - diziport 008 - sineman 002 versiyonlarda (sinemanı güncelleştirmeyle değil ayrıca buldum ama çalışmıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 12 Ocak 2012; 22:21:43 >
  • Icefilms'te 720p filmlerdeki altyazı sorununu çözebilen oldu mu acaba? Yani 2. parta geçince altyazı nasıl olucak tam olarak?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar
    .....
    Üstad iPad olsa da olur iPhone olsa da olur..

Aranan kan bulunmuştur üstat. Hem iPad hem iPhone için, hem de bedava:

edit: Linki unutmuşum : ) Presentation Viewer

İlk aklıma gelen iPadi 5.0.1 e geçirip wifi mirror yöntemiydi ama söylemeye utandım. Bu işini görür sanırım.

Sağol üstad deneyeceğim..

• arkadaşlar xbmc de icefilms eklentisini bir türlü bulamadım nasıl yapacağım bunu? Versiyonum 11.0
  • Bütün gayriresmi Xbmc eklentileri burada:

http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Unofficial_Add-on_Repositories

Icefilms, Anarchintosh Projects'den yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatbjk

Icefilms'te 720p filmlerdeki altyazı sorununu çözebilen oldu mu acaba? Yani 2. parta geçince altyazı nasıl olucak tam olarak?

Bu konu yabancı forumlarda da tartışılmış; maalesef bir çözüm yok gibi.
  • Arkadaşlar, icefilms'te kategorilerin hangisine girdiysem hiçbir film vs açamadım, yanlış yaptığım birsey mi var yoksa sunucularda problem mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar, icefilms'te kategorilerin hangisine girdiysem hiçbir film vs açamadım, yanlış yaptığım birsey mi var yoksa sunucularda problem mi var?

Dns değiştirmen gerekiyordur. Türkiye dns'leri ile girilmiyor.

Apple tv an menüden - setting - general - network - configure tcp/ip - manualy

Buraya girdikten sonra, sadece dns olanı değiştirmen yeter.
    4.2.2.2 deneyebilirsin mesela.
  • Teşekkürler ustad, dediğiniz gibi yaptım ve oldu..
    Bir de şunu sorayım, icefilms'in içinde yüklemem için 250 mb civarında bir dosya uyarısı veriyir, ben sonra diyorum bu nedir?
    Çok özür dileyerek son bir soru daha, hd filmlerde takıla takila ilerliyor, internetten mi kaynaklı yoksa başka bir sorun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersunar -- 14 Ocak 2012; 18:26:43 >
  • quote:

Teşekkürler ustad, dediğiniz gibi yaptım ve oldu..
    Bir de şunu sorayım, icefilms'in içinde yüklemem için 250 mb civarında bir dosya uyarısı veriyir, ben sonra diyorum bu nedir?
    Çok özür dileyerek son bir soru daha, hd filmlerde takıla takila ilerliyor, internetten mi kaynaklı yoksa başka bir sorun mu?

Onun ne olduğunu bilmiyorum ama yükledim ben. Hiç araştırma gereği de duymadım açıkçası, vardır bir numarası diye :)

Takıla takıla ilerlemesi; internet hızı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem ethernet kablosu ile modeme bağlamanız. Ben ciddi bi fark yakaladım bu sayede.

İlk izlediğim filmde takılmalar olmuştu ama daha sonra hiç sorun yaşamadım.

Edit: İnternet hızım 8mbit ve sonuna kadar alabiliyorum. 250mb'lık dosyayı indirirken ortalama 1.15 mb/s ile indirmiştim. Film esnasında bakılıyor mu bilmiyorum.

Sürüm yükselttikten sonra, kablo bağlamadan aynı 250mb dosyayı ortalama 750 kb/s ile indirdim. Tabi o andaki internet hızımın farklı olabilme ihtimali de söz konusu. En iyisi ethernet kablosu takarak sizin denemeniz olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatbjk -- 14 Ocak 2012; 19:03:37 >

• quote:

quote:

Onun ne olduğunu bilmiyorum ama yükledim ben. Hiç araştırma gereği de duymadım açıkçası, vardır bir numarası diye :)

Takıla takıla ilerlemesi; internet hızı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem ethernet kablosu ile modeme bağlamanız. Ben ciddi bi fark yakaladım bu sayede.

Edit: İnternet hızım 8mbit ve sonuna kadar alabiliyorum. 250mb'lık dosyayı indirirken ortalama 1.15 mb/s ile indirmiştim. Film esnasında bakılıyor mu bilmiyorum.

Sürüm yükselttikten sonra, kablo bağlamadan aynı 250mb dosyayı ortalama 750 kb/s ile indirdim. Tabi o andaki internet hızımın farklı olabilme ihtimali de söz konusu. En iyisi ethernet kablosu takarak sizin denemeniz olacaktır.

Peki sizde Harici hdd mi var? O dosyayı hangi yolla ve nereye kaydediyor?

• quote:

quote:

quote:

Peki sizde Harici hdd mi var? O dosyayı hangi yolla ve nereye kaydediyor?

Apple tv'nin 8gb hafızası var zaten.

• Vay be, ben o kadar fazla olduğunu tahmin etmemiştim.
  • 720p MKV film atarken hata veriyor 5 kere dendim tam sonuna geliyor ama filmi atmıyor nedir sizce sorun
  • Atmak derken? Atv ye kaydetmeye mi çalışıyorsunuz?

• quote:

Atmak derken? Atv ye kaydetmeye mi çalışıyorsunuz?

Yok hocam şu infinidock mu neydi bi dock programı varya ona gösteriyorsun ya hani bak film burda diyosun sonra gidip Xmbc'den filmi izliyosun

( çok cahil bir anlatım oldu kusura bakma hocam :)

Neyse 5-6 kere deneyince sonunda atabiliyorum full HD olunca hep böyle
  • Arkadaşlar, bir arkadaşın Apple TV sine JB yaparken 1600-1601 hatası alıyoruz, iReb ile çözmeye çalıştık olmadı, ne yapmam lazım?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.