Şimdi Ara

Apple TV+ | Ana Konu | Türkiye'de Açılmadı. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
29
Favori
28.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar, tv+ veya apple One için boş yer varsa lütfen dm atın. Amerika hesap açtım ama free trial bile açamıyorum 1 haftadır her yolu denedim. Büyük dua alırsınız valla. Fakat Apple cihaz mevcut değil.

hindistan hesabı aç. işlemleri geçmiş sayfalarda anlattım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 1 Ekim 2025; 21:54:2 >

Hocam hindi hesabında yeni içeriklere Türkçe altyazı çıkmıyor filan demişler ondan amerika hesabı ile ödemesini yapmaya uğraşıyorum ama başarılı olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Öyle bir durum yok. Amerikan hesabı ile de alabilirsin ama pahalıya gelir. Apple hediye çeki satan siteler var oralardan çek alıp hesabına tanimlaman gerekiyor. Kredi karti ile ödenmiyor. Amerikan kartı lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba usa hesabı ile herşeyi yaptım. Gift kartı yeni hesaba aktardım. Mac mini hesabını bu yeni açtığım hesap ile açtım App Store falan kontrol ettim hepsi yeni hesap. Ancak Mac minideki Apple TV app ile veya safariden tv.apple.com adresinden de trial kısmına gelip yeni hesabımı seçerek devam ettir diyorum.beyaz bir pencere içerisinde kum saati dönüyor. nerede eksik yapıyorum. bu arada vpn ile bağlı olarak yapıyorum bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorucci -- 12 Ekim 2025; 14:44:0 >
  • Kesin olmayan bilgiye göre TV+ ismini Apple TV içerisine katarak revize edecekleri konuşuluyor, şayet böyle bir adımda yıllardan beri isim hakkı sebebiyle Türkiye'ye giremedikleri sorunu ortadan kalkalabilir, tabi sebebi o mu bilemiyorum.

macrumors
    Apple TV+ Being Rebranded as Apple TV
    https://www.macrumors.com/2025/10/13/apple-tv-plus-rebrand

• Kesin bilgi ismi apple tv olarak değiştirildi. Plus kalktı acaba türkiye ye giriş yapacak mı
    Umarım 🙏🏻

• Gelmezse demek ki nedeni isim hakkı değil, başka bir nedeni var, Türkiye pazarını önemsemiyor olabilir, bunun tam tersi şunu da düşünüyorum, TV+ ismi yüzünden giremediği ülkelere girebilmek için ismini değiştirmiş olabilir, hangisi doğu zaman gösterecek.

RTÜK lisans olayı, içeriklerine karışması vb...

• Trilyon doları aşmış bir şirketsin ama ürünlerine/servislerine aptalca isimler veriyorsun. Aptallık bulaşıcı dedikleri doğru herhalde çünkü HBO, Paramount, Peacock, Amazon, Roku hepsinde aynı aptallık var.

Bu Apple'daki durum daha beter bence. Bir kere o fiziksel cihazın adı Apple TV olmamalı. O bir TV değil, milletin yüz yılı aşkındır bildiği "TV" senin bu cihazın değil. Senin ürününe media player, streaming player, media streaming device, vs., denilebilir ama TV değil.

Apple TV platformuna gelelim. Bu platform VOD içindi, Apple TV+'ı da abonelik üzerine içerik sundukları bir platform olarak açtılar. Sonuna koydukları plus iyi demiyorum ama böyle olunca da tek isim çatısında 3 tane ayrı hizmetin/ürünün oluyor. Kimi Apple fanboyları o cihaz Apple TV 4K gibi saçma sapan argümanlar sunabiliyor ama hadi kardeşim.

Bu arada hakkını yemeyelim, Apple TV+ güzel platformdur. Dizileriyle olsun, filmleriyle olsun favorim. Spor yayınlarında da bazı MLS maçlarını Apple TV+ abonelerine ücretsize açıyorlar. Denk gelirsem merak edip 5-10 dk açıyorum. Görüntü Paramount+'ın maç yayınlarına göre gerçekten muazzam.

• Umarım yakın zamanda bizim ülkemizde de başlar.
    Ben seyrediyorum zaten ama aylık fiyatı dolar Tl ye çevirince biraz tuzlu oluyor.
    Gerçi ucuz ne kaldı ama
    Xbox game pass üyeliği bile 800 TL olduktan sonra…

• Uzun zamandır bekliyorum. Son yıllarda en çok beğendiğim ve beklediğim diziler Apple'dan geliyor. Turkcell olan malum TV+ meselesi bittiğine göre; yeni yılda gelmemek için bir sebep yok gibi? Umarım gelirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    AMD Ryzen 5 9600X | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5&amp;quot; 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Steam Deck OLED 1TB | LG 55'' OLED C5
  • Heather Mason kullanıcısına yanıt

bence sebepler var ama dediğiniz üzere umarım gelirler

• gördüğüm kadarı ile hindistan hesabı ağırlıklı kullanarak gidiyor forum. sorum şu ben hint hesabı açsam MacBook'ta ve smart tv uygulamasında kendi hesabımla birlikte iki hesap kullanabilir miyim? yani hem kendi hesabım açık olacak hemde hint hesap açık olacak istediğime basıp gireceğim. diğer türlü çok uğraştırır. kendi hesabımda da bir çok film var onu da aktif olarak kullanıyorum. ve MacBook'un hesabı da tamamen değişir. sorun olabilir bu ama Apple TV de ikinci bir oturum varsa bir üyelik alınabilir. yada en kolayı tv de stremio dan izleyeceğiz dizileri MacBook'da bunun alternatifi nedir.

| SAMSUNG 32&amp;amp;quot; LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse |

| PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH |
    | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Apple tv de seyrederken hangi hesabı seçerek tv ye gireceğini soruyor,ama mac te olur mu bilemiyorum

ayarları biraz kurcaladım ama hesabı sil var yeni hesap ekleme göremedim muhtemelen silince MacBook'tan da siler hesabı. sıkıntı olabilir. en iyisi infuse'u araştırayım ben Apple TV+'ın yasal yollardan gelmesini beklemekten başka çare yok gibi.

Ekleme: tv dende olacağını sanmıyorum çünkü orada da aile hesabındaki kişiler geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 28 Ekim 2025; 10:5:28 >
    | SAMSUNG 32&amp;amp;quot; LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse |

| PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH |
    | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Ben apple tv de kullanıyorum
    3 hesap var ben de
    Amerika Hindistan ve Türkiye
    Hangisini istersem onu seçiyorum

Türkiye'ye gelirse fiyat ne olur bilmem ama, herhangi bir engelleme gelmezse yine hindistan üzerinden izlemeye devam ederim sanırım. Yıllık üyelik 1000 rupi 500 lira civarı. 2 yıldır sorunsuz izliyorum.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.