Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (978. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.558
Cevap
369
Favori
922.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tam komedi biraz araştırdım aynı sorunu yaşayan dünya kadar insan varmış ve muhtemelen de sorun yazılımsal gibi.

Yeniden başlatınca bir süre düzgün çalışması da bence bunun göstergesi. Basit bir kumanda problemini bile çözemiyorlar!

Akşama birde HDMI-CEC ayarını kapatıp deneyeceğim. Bakalım sonuç değişecek mi? Olmadı servisle kavga etmeye gideceğiz artık:-)

• ilkerl İ kullanıcısına yanıt
    Istanbul'daysanız muhatap servis bulabilirsiniz. Ben Aydın'da olduğum için telefonla Çok etkili olmadı diyaloglar açıkçası. Adamların umrunda değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atabey444 kullanıcısına yanıt
    samsung android sistemi kullanıyor aplle ios kısaca olmaz. yansıtma mac ler ipadler ve apple tv arasında olur ama benim tavsiyem en iyi yansıtma kablo ile...vatanda ucuz hp laptop bulmuştum onu hdmi kablo ile tv bağladım istediğim dizi filmi çok net seyrediyorum tv apple tv de bağlı ister apple tv ister labtop evde de 500gb harddisk vardı yeni nesil onuda laptopa bağlı filmleri oraya indiriyorum

• Teşekkür ederim. Mac pc daha mantıklı duruyor o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı birkaç gündür kullanmaya başladım.
    Birkaç sorum olacak. İlki bu cihazda arka plandaki uygulamalar kapatılabiliyor mu sürekli açık mı kalıyor? Uygulama güncellemelerini kendisi otomatik mi yapıyor Google tvde kendim girip yapıyordum güncelleme geldiğinde. Ekstra yapılacak ayarlar var mı? İçerik eşle seçeneğindeki kare hızıyla dinamik aralık eşle kısmını açınca YouTube ya da netflixte bir kararıp yeniden açılma oluyor diye kapattım bunları. En iyi ayar için ne yapmak lazım? Bir de böyle videolar akıcı değil gibi çok az da olsa takılarak gidiyor videolar kare kare . Daha önceki cihazım Google tv 4k idi onda böyle frame sorunu yoktu. Bir de siri cidden çok geride kalmış Googlea göre söylediğim çoğu şeyi İngilizce anlamaya çalışıyor böyle midir hep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apathetic -- 22 Temmuz 2025; 22:28:7 >
  • apathetic kullanıcısına yanıt

Ayarlar konusunda bu konunun ilk mesajında gerekli açıklamalı bulabilirsiniz.

• PunchTR kullanıcısına yanıt
    Destek verdim hocam bir kaç gündür bende kullanıyorum chillio gayet güzel bir uygulama, uhf yide kullandım fakat vod içeriklerde ileri geri atlarken 1 dk atlıyor ondan dolayı kullanışlı bulmadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sturan53 S kullanıcısına yanıt

Desteğiniz için teşekkür ederim. Türkiye’de bu uygulamayı kullanan tüm kullanıcıların bu özelliğe oy vermesi gerçekten önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunchTR -- 23 Temmuz 2025; 12:27:3 >
  • PunchTR kullanıcısına yanıt

"Konu başında link mevcut" demişsiniz ama konunun ilk mesajında ben bir link göremedim.

• lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Var diye hatırlıyordum iyi oldu söylemeniz :)

• Merhabalar apple tv de browser olmadığı için ekran yansıtmayla iphone 14 pro maxden yansıtarak film izlenebilir mi? Çok yüksek bir ses ve görüntü kaliyesi beklentim yok doğrusu.

• MrOguzhan M kullanıcısına yanıt

Evet. Hatta Apple tv kumandası ile izlediğiniz içeriği kontrol edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 23 Temmuz 2025; 17:52:38 >
  • soar S kullanıcısına yanıt
    Dün TV’den HDMI-CEC kapadım. Dünden beri kullanımda şimdilik sorun yok. Birkaç gün daha kullanıp sonucu yazarım.

• İnfuse"dan birşey izlerken ileri geri yaptığımda çıkan bilgi ekranı altyazıların üzerine geliyor. Bu ekranın çıkmamasını sağlıyacak bir yöntem var mıdır? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 23 Temmuz 2025; 22:52:44 >
  • cazsever C kullanıcısına yanıt

Aynı şeyden mi bahsediyoruz tam anlamadım ama, Infuse'da ileri geri yaptığınızda zaten mevcut görüntü donuyor, altta preview şeklinde küçük kare içinde gidilen dakikanın görüntüsü geliyor. O küçük kare içindeki görüntüde de altyazı olmuyor.

Merakımdan soruyorum: İleri geri alırken neden altyazıyı görme ihtiyacı duyuyorsunuz? Yani görüntüyü görmek yeterli değil mi?

• atabey444 kullanıcısına yanıt

Merhaba, Apple TV ile kullanacaksınız mac mini almanız daha mantıklı. Apple tüm aygıtlarından sorunsuz bir şekilde ekran yansıtması yapabilirsiniz.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Mac mini alacağım fiyat kovalıyorum şu an

• Selamlar herkese,
    Daha önce kumanda sorunuyla ilgili yazmıştım. Amazon Almanya sitesinde bir kumanda buldum. Tr ye gönderimi yok. Arkadaşın adresine yönlendirdim. arkadaşım ağustos ortalarında gelecekmiş. Geldiğinde deneyip kumanda hakkında bilgi vereceğim.

• 
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.