Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.414
Cevap
362
Favori
912.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 128GB lık modeller aranıza katıldım, kumanda tavsiyesi verebilirmisiniz?

• ydn06 kullanıcısına yanıt

Hayirlisi olsun, Zarar etmemissiniz en azindan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

Sağ olun. Ama Paugge 2.1 kablo elimde kaldı. Sağlık olsun :))

• ydn06 kullanıcısına yanıt

Kullanirsiniz lazim olur, kalsin Hocam :)

• Konu gitgide hangi IPTV uygulaması daha hızlı, daha seri, daha kullanışlı mevzusuna dönüyor ama bu konu başlığı Apple TV olduğu için amaçtan sapıyoruz sanırım.

Bu yüzden sohbete Apple TV'de kullanılan ve tavsiye edilen IPTV uygulamaları üzerinden devam edersek daha sağlıklı bir sonuca ulaşabiliriz.

Yoksa Android platformundaki Tivimate ile Apple TV'deki iPlayTV-IPTVX-Lily Player gibi uygulamaları kıyaslamakla Apple TV kullanıcıları olarak bir sonuca varamayız.Android platformu bambaşka bir kulvar çünkü...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

Apple TV'de iPlay TV'ye alternatif olabilecek bir uygulama bulamadım maalesef. Lilly player aslında potansiyel taşıyor. Sadece bir iptv uygulaması olarak değil ileride media oynatıcı olarak ikisi bir arada bir uygulama olarak alternatif olabilir. Güncellemelere biraz ağırlık vermeleri ve güncelleme aralıklarını kısaltmaları gerekiyor ancak ekip zayıf galiba.

Apple TV, ilk başlardaki satınalma amaçlarımızdan bambaşka bir alana geldi. İlk başlarda Infuse başlıca kullanım amaçlarından biriyken, iptv, stream fonksiyonu ağırlık taşımaya başladı. Artık günümüzün ihtiyaçları bu şekilde görünüyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kumanda için amazondan aldığım kılıf olmadı

• Önceki nesil neden pahalıya satılıyor anlamadım?

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Apple TV 2.nesil satışını bıraktı. Ellerinde stok bulunduranlar zarar ederek satmak istemiyorlar. Bu geçmişte de olmuştu 1.nesili 2.nesilden daha pahalı ya da aynı fiyata satanlar vardı.

• epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt

100/100 uyumlu ve kaliteli

Siri Uzaktan Kumanda için Silikon Kılıf, Apple TV Siri Uzaktan Kaplama için Koruyucu Kapak (Siyah) https://www.amazon.com.tr/dp/B095Y43HTB?ref_=cm_sw_r_apin_dp_493CPAQPFQBJ1Z60AQ6V

• HattiHitit kullanıcısına yanıt

Canlı yayınlarda lily, vod kısmında iplay vazgeçilmezim. İplay yeni uygulaması yakında apple tv için de gelecek şu an iphone için aktif

• HattiHitit kullanıcısına yanıt

Yurt dışından hatır gönül olarak 200 euro:( 3,800 tl) alabildiğim garanti sorunu olabilecek nvidia pro ile (tr de 6 bin tl aşağısına satan yok) apple tv yeni nesil cihazı kıyas bile etmem kaldı ki o cihazı da aktif kullandım. Bu ay içerisinde amazon cube 3 de edineceğim ama tr de 4,000 tl olarak bu cihazın alınması çok daha mantıkllı benim açımdan

• Ses ayarlarında dolby stmos falzn yazıyor.destekliyormu acaba

• Apple TV ve Shield TV varsa başka bir cihaza ihtiyacınız olmaz. İkisini de öne çıkaran özellikler var. TrueHD atmos DTS:X destekli bir AVR ya da soundbar varsa Shield TV öne çıkıyor. Stabilite, stream amaçlı kullanım, üçüncü nesilde HDR10+ desteği açısından Apple TV öne çıkıyor.

Eğer sadece TV'nin yerleşik ses sistemi ya da standart 5.1 ses sistemi kullanılacaksa şu an Apple TV tek seçenek gibi.

Kullanım amacı da önemli burada Kodi'ye eklenti yüklemek vb. amaçlar için Apple TV beklentileri karşılamaz.

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

sipariş verdik bakalım, aksi halde hayatta kılıfsız kullanılmayacak kadar güzel kumanda yapmışlar.

kılıf gelene kadar bekliycem tv ye bağlamak için.

bu arada 1.nesil 4K 32Gb kaçtan satabilirim acaba?

• epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt
    elago R2 İnce Kılıf, 2022 Apple TV 4K HD Siri Uzaktan Kumandalı 3. Nesil ile Uyumlu, 2021 Apple TV Siri Uzaktan Kumandalı 2. ile Uyumlu - İnce, Hafif, Çizilmez, Tüm İşlevlere Tam Erişim [Siyah]
    amazon
    elago R2 İnce Kılıf, 2022 Apple TV 4K HD Siri Uzaktan Kumandalı 3. Nesil ile Uyumlu, 2021 Apple TV Siri Uzaktan Kumandalı 2. ile Uyumlu - İnce, Hafif, Çizilmez, Tüm İşlevlere Tam Erişim [Siyah]
    https://www.amazon.com.tr/dp/B098931PWP?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_DMG8JP6E6A9ABPT0DRWT

al kullan hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar ben kumandada bir tuşa bastım menüdeki simgeler büyüdü geri küçültemiyorum

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

Çok ilginçtir ki bir kere bile UniPLayer ismi geçmedi bu konuda.

• Infuse kullanan arkadaşlar sabit disk içeriği için Nas mı kullanıyorsunuz yoksa Router + Harici HDD gibi bir çözüm mü?

• Easy Ice kullanıcısına yanıt

Böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım.

Cihazı fişten çekin, beş dakika bekleyin, yeniden çalıştırın.

• 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.