Şimdi Ara

Apple Tv 4.nesil ile Turkcell TV+Cep izleyen var mı?Superonline Kampanyası? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
11.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zdhakan

Uydu yayınını aratmaması çok iyi gerçekten.
    Kayan alt yazılardaki titreme cihaz ayarlarından olabilir mi acaba
    Benim de bildiğim uydu yayınları 1080i 50 hz ama tabi turkcell tv+ nasıl yayın iletiyor bilemiyorum.
    Maalesef video bilgilerini göremiyorum ben de chrome kullanırken
    Yalnız yayın 25 kare bile olsa tv onu uygun tazeleme oranına getiriyor ve titreme olmaması lazım misal 24p modu var ve titreme olmuyor bu konu biraz karışık aslında konuyla ilgili arkadaşlar daha detaylı bilgiler verebilir tabi ki

Alıntıları Göster
    TV deki her türlü ayarı denedim, hiçbirisi değiştirmedi, yani tv ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum, tabi başka kullananlar da bu kayan yazı olayını aynı kanalın uydu yayını ile karşılaştırırsa daha bilgilendirici olur..
    Apple TV de de video bilgisi göremiyorum

Normalde Apple TV ayarlarında kare hızı eşle diye Bir seçenek var ve o açık.yaptığı şu; normalde tv Apple TV hangi ayardaysa 50/60hz , Tv o modda açılıyor, fakat Apple TV uygulamasından yada misal İnfuse programımdan bir film başlattığınızda film kaç hz ise tv o moda geçiyor bunu tv nin infosundan görebiliyorum ama tv+ uygulamasında bu olmuyor, Apple TV hangi ayardaysa o hz ile çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: terminator

TV deki her türlü ayarı denedim, hiçbirisi değiştirmedi, yani tv ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum, tabi başka kullananlar da bu kayan yazı olayını aynı kanalın uydu yayını ile karşılaştırırsa daha bilgilendirici olur..
    Apple TV de de video bilgisi göremiyorum

Normalde Apple TV ayarlarında kare hızı eşle diye Bir seçenek var ve o açık.yaptığı şu; normalde tv Apple TV hangi ayardaysa 50/60hz , Tv o modda açılıyor, fakat Apple TV uygulamasından yada misal İnfuse programımdan bir film başlattığınızda film kaç hz ise tv o moda geçiyor bunu tv nin infosundan görebiliyorum ama tv+ uygulamasında bu olmuyor, Apple TV hangi ayardaysa o hz ile çalışıyor

Alıntıları Göster
    Anladım, apple tv deki kare hızı eşleme ayarı sanırım auto refresh dedikleri ayar yani yayına göre otomatik olarak tv hz tazeleme oranına uygun hale getirmesi.
    Sırf bu özellik için apple tv almaya değer bence titreme frame atlama sıkıntısı yaşatmıyor bu şekilde.

Ama turkcell tv+ da çalışmaması üzücü doğrusu.

Mi box kullanıyorum android 6.0 da bu auto refresh gibi bir ayarı vardı sanırım hdmi self adaption deniyordu.

Android 8.0 da bu özellik kayboldu ve tv 100 hz de sürekli titreme atlama olayı oluyor.

Turkcell tv+ yazılımcıları bu kare eşleme özelliğini destekleyen bir güncelleme getirseler mükemmel olurdu.

• Merhaba arkadaşlar. Titreme sorununa çözüm bulan oldu mu? ipTV’de böyle bir problem yok fakat iPTV ile de uğraşmak istemiyorum. Doğru gelmiyor bana.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.