Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu PayPal işini bir türlü halledemedim. Enpara, cepteteb bir türlü başarılı olamadım. Sanal kart açtım yine olmadı. Kıbrıs veya video daki şekilde denedim, sürekli kartla ilgili sorun çıkıyor. İşin içinden çıkamadım. Yardımcı olabilecek birisi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    OlguErhan videosunun yardımı ile ,Apple Tv'ye Spinz tv eklentisini kurmaya çalıştım. Fakat bir şeyi hatalı yaptım herhalde ki aşağıdaki mesaj çıkıyor. Kapatıp açsamda yine aynı mesaj çıkıyor.Yes veya No desemde mesaj gitmiyor.
    Spinz Tv eklentisini silip, kodiyi ilk hale nasıl getirebilirim?
    Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 29 Nisan 2017; 21:05:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Sisteme girebiliyorsanız orda eklentilerden spinz tv yi kaldırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iptv kullanan ve kullandığı serverdan memnun olan varsa özelden kimden aldığını yazabilirmi acaba?
  • AKK olayı netleştikten sonra ip tv işine girmek lazım diye düşünüyorum , 125 gb kota yetmezse iyice seyredilmez olur

• Arkadaslar gunaydin...

Kodi exodus eklentisine turkce dil destegi eklemek mumkun mu? Örneğin internet sitelerinde turkce dil destegi olan filmleri kodi'de turkce dil ile izlemek mumkun mu? Evde bende baska altyazili film izlemeyi seven yok, ara sıra apple tv 'nin movies bölümünden film de kiraliyoruz ama oraya surekli 5 lira odemek istemiyorum.

• Arkadaşlar gse ip tv player da ekranın ortasında kiliti kapat gibi bir yazı var. Bunu gidermek için programı illa satınmı almak lazım?Hangi ip tv programından en çok memnunsunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cuins

Arkadaşlar gse ip tv player da ekranın ortasında kiliti kapat gibi bir yazı var. Bunu gidermek için programı illa satınmı almak lazım?Hangi ip tv programından en çok memnunsunuz acaba?

GSE ip tv den memnunum. Ekranın ortasındaki o yazıdan kurtulmak için,satın almanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 1 Mayıs 2017; 10:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuins

Arkadaşlar gse ip tv player da ekranın ortasında kiliti kapat gibi bir yazı var. Bunu gidermek için programı illa satınmı almak lazım?Hangi ip tv programından en çok memnunsunuz acaba?

Satın almanız lazım bende yeni satın aldım memnunum

• soar S kullanıcısına yanıt
    seyirtürk eklentisi var
  • Arkadaşlar PayPal için ödeme konusunda paylaşabileceğiniz bir video var mı, ipastore alımı için kullanacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: panama

Arkadaşlar PayPal için ödeme konusunda paylaşabileceğiniz bir video var mı, ipastore alımı için kullanacağım

OlguErhan'ın bu videosu içinde, o konudan da bahsediliyor. Videoyu baştan sona izlemenizi öneririm. Ben çok faydalanmıstım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 1 Mayıs 2017; 22:19:13 >
  • Teşekkürler hocam olguerhan hocamjn videosunu da seyrettim ama paypal abd ve ingiltere bir türlü adres vs girilen noktaya geçmedi bende irlanda hesabı açtım evde olmadığım için apple tv ud id bulamadım o yüzden son aşamada denemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

3.1.2 ile gördüğüm kadarıyla altyazı senkronizasyonundaki ayarlama genişliği artırılarak, düzeltilmiş. Gayette iyi olmuş.

Ben göremedim onu yada tam yüklemeyi beceremedim

Ama altyazı seçilemiyor demi gene Kodi gibi

• quote:

Teşekkürler hocam olguerhan hocamjn videosunu da seyrettim ama paypal abd ve ingiltere bir türlü adres vs girilen noktaya geçmedi bende irlanda hesabı açtım evde olmadığım için apple tv ud id bulamadım o yüzden son aşamada denemedim

Ben videoda anlattım, random amerika adresi buldum google dan oldu. O kısımları izleyin videoda baştan

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Teşekkürler hocam olguerhan hocamjn videosunu da seyrettim ama paypal abd ve ingiltere bir türlü adres vs girilen noktaya geçmedi bende irlanda hesabı açtım evde olmadığım için apple tv ud id bulamadım o yüzden son aşamada denemedim

Ben videoda anlattım, random amerika adresi buldum google dan oldu. O kısımları izleyin videoda baştan

HOCam günaydın , seyrettim baştan sona sorun ABD ve uk seçtiğimizde ülkeyi adres alanına götürmüyor ana ekrana atıyor o yüzden İrlanda üstünden açtım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

HOCam günaydın , seyrettim baştan sona sorun ABD ve uk seçtiğimizde ülkeyi adres alanına götürmüyor ana ekrana atıyor o yüzden İrlanda üstünden açtım

https://www.paypal.com/us/ olarak giriyormusun,

Yada,

www.paypal.com
    Send Money, Pay Online or Set Up a Merchant Account - PayPal
    https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home

• panama P kullanıcısına yanıt
    Gene olmaz ise Birde Proxy kurup öyle dene Abd proxyi yapıp.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Yeni sürümde senkronizasyon olayını halletmişler dediğim gibi. Son derece geniş bir senkronizasyon zaman aralığı yapmışlar. Fakat hala siteden altyazı seçme seçeneği yok. Onun da geleceğinden eminim. İlk sürümden bu zamana inanılmaz iş çıkarıp, nerdeyse hatasız bir hale getirdiler programı. Bir tek altyazı seçme kaldı.
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Seyirtürk sizde nasıl çalışıyor? Ben 3-4 ay önce yükledim ve pek bir verim alamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.