Şimdi Ara

APPLE TV 4 JAİLBREAK NASIL YAPILIR ? (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forum üyeleri apple tv 4 kullanıcısıyım sürüm 10.1 ios evimde ios hiçbir cihaz yok bunun dışında ve windows 10 ile nasıl jailbreak yapacağımı video link atarak yada anlatarak veya safari, kodi indirip kuracağımı video link atarak yada yönlendirerek yardımcı olursanız çok sevinirim
    -Şimdiden çok teşekkürler.

• iyi akşamlar.
    burada detaylıca anlatılıyor.mac bilgisayar ile anlatıyor,ama windows versiyonu da var.yalnız developer hesabı gerekli.çoğu yerde developer hesabı açıp jailbreak yapabilmek için apple'a 100 dolar ödeme yapılması gerektiğini söylüyor ama bu sitede ödeme yapmadan normal developer hesabıyla jailbreak yapılabildiğini söylüyor..

https://www.entertainmentbox.com/how-to-create-a-free-apple-developer-account-and-link-it-to-xcode-to-sideload-kodi-apple-tv-4/

• matrack M kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizcem hiç denecek kadar az olduğu için bu kaynakla yola çıkmam imkansız denecek kadar az Türkçe kaynak veya herhangi bir dilde video yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Hocam ingilizcem hiç denecek kadar az olduğu için bu kaynakla yola çıkmam imkansız denecek kadar az Türkçe kaynak veya herhangi bir dilde video yok mu ?

Selamlar.

kodi kurulumu için önce apple developer hesabı alman gerekiyor.Bunun içinhttps://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/login?appIdKey=891bd3417a7776362562d2197f89480a8547b108fd934911bcbea0110d07f757&path=%2Faccount%2F&rv=1 adresinden normal hesabını developer'a çevir,Hesabı active edince kodi ipa'yı indir,bununla beraber impactor adlı ipa'yı atv'ye göndereceğin programı indir. Usb type c kabloyla atv yi pc ye bağladıktan sonra activator programını çalıştır ipa'yı üstteki satıra sürükle bırak hesap adını ve şifreyi girdikten sonra kodi atv'ye yüklenmeye başlayacak.

Hocam windows 10 pc kullanıyorum evde apple ürünü hiçbirşey yok apple tv den başka yani uyuyorsa windows 10 a yaparım ama masaüstü pc bluetooth yok, he bide biraz daha açık yazarsanız sevinirim mesela atv neyi temsil ediyor ipa neyi temsil ediyor falan filan

Bu hesap için ücret ödemem gerekli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Hocam windows 10 pc kullanıyorum evde apple ürünü hiçbirşey yok apple tv den başka yani uyuyorsa windows 10 a yaparım ama masaüstü pc bluetooth yok, he bide biraz daha açık yazarsanız sevinirim mesela atv neyi temsil ediyor ipa neyi temsil ediyor falan filan

Bu hesap için ücret ödemem gerekli mi ?

bu iş için pc yeterli. atv dediğim apple tv ,ipa ise apple cihazlara yüklenen uygulamaların uzantısıdır.developer hesabı ücretsizdir.apple tv yeni usb tipi olan usb type-c kullanmaktadır.bunun için bu kabloyu alman gerekli.
    c tipi usb kablo var fakat developer 99 dolar diye duymuştum.

Birde bu işlemin videolu anlatımı varmıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=GWVI5FRHZ0k
  • Çok sağol hocam İNŞALLAH benim sürüme uyumludur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.