Bildirim
apple tablet için EKRAN KAYDEDİCİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Önerebileceğim her hangi bir program yok fakat , tablete Jailbreak yapıp Cydia markette 10 larca Screen Recorder bulunmakta. Jailbreak nedir diye diyorsan biraz araştır.
Not : Cihaza JB yapmanın garanti dışı yaptığı söyleniyor fakat benimki JB li iken garantiye gönderdim ve herhangi bi sorun çıkmadı.
İyi Forumlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: khonex
Önerebileceğim her hangi bir program yok fakat , tablete Jailbreak yapıp Cydia markette 10 larca Screen Recorder bulunmakta. Jailbreak nedir diye diyorsan biraz araştır.
Not : Cihaza JB yapmanın garanti dışı yaptığı söyleniyor fakat benimki JB li iken garantiye gönderdim ve herhangi bi sorun çıkmadı.
İyi Forumlar.
Airshou, irec gibi programlar varmiş ancak bunlari ayatlara yuklemek gerekiyor, guven demen lazim vesaire... 13 tl ye 7 tl ye programlar var app store da, satin almak kullanmama yeter mi, aylik mi oluyor bu ucret, beceremem diye bulaşmak istemiyorum onlara da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Büyük ihtimal tek alımlıktır. bir kere alırsın hep kullanırsın misali ancak pc den de yükleyebilirsin o programları .ipa uzantılı halini googleden bulup tel i pc ye bağlayıp 3.parti programlar tarafınca kurabilirsin jb gerekmeden.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X