Bildirim
Apple Storeden Iphone'a
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yokmu Yardımcı Olabilicek Birileri....... _____________________________ -
Download işlemi tamamlanınca, solda Podcasts'in altında Applications seçeneği belirecek. Orada bulunan bütün programları telefonla Sync edebilirsin, mp3 video yüklemekle aynı... _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: kale2
Arkadaşlar Bir Forum Üyemiz Sayesinde Us Free Account Alabildim Bir Deneme İçin iBowl Adlı Programı Download Ettim Ama Sonra Ne Yapacaım Nasıl İphoneye Aktarıp Oynayacagım ?
Resim Şu

iPhone'u bilgisayara bağladıktan sonra, resimdeki "GETAPP" tuşuna bas, arkasından da senkronize et, programı iPhone'a aktarır. İkinci yolu da, App Store'dan bağlanarak programı çekmektir. -
Ediyorum Ama Gimiyor Telefona OF Çıldırıcam Ya _____________________________ -
Allah Belasını Versin Yeminle Fırlatıp Atıcam Şimdi. _____________________________ -
devices altındaki telefonunuzun ismine tıklayın. Yukarıda en sonda Applications sekmesinde Sync kutucuğunu işaretleyin _____________________________ -
iTunes da
edit-preferences-show applications işaretli mi??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 6 Ekim 2008; 10:24:18 >_____________________________ -
@kale2
telefonun versiyonu ne????_____________________________ -
1.1.4 _____________________________ -
Arkadaşlar Su Konuda Resimli Olarak Anlattım Bİr Bakarmısınız.
http://forum.donanimhaber.com/m_26997677/mpage_1/key_//tm.htm#27000849_____________________________ -
-
http://forum.donanimhaber.com/m_27001717/tm.htm
Yukarıdaki linke bakın.Nasıl yükleme yapacağınıza video rehberden bakabilirsiniz.._____________________________ -
apstore den sadece 2.0 ve uzeri iphone lere yukleme yaparsin oyunun sistem geriksinimlerini okursan orda yaziyor zaten _____________________________ xsn53@mac.com -
Kale2 applestore hesabını nasıl aldın onu da paylaşır mısın? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler