Şimdi Ara

Apple Store REZİLLİGİ....15 SONUNDA PARAM YATTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden artik bu olay canimi sikmaya başladi ve birdaha alişveriş yapmamak için tövbe etmiş durumdayim...27sinde alip iptal ettigim ürün için para iadesi talep ettim ve hala üzerinden 7 gün hatta 8 gün geçmesine ramen param iade edilmedi...bu resmen rezilligin daniskasi ...Şayet benim durumumda olan varsa açik adres verdiler ümraniye taraflarinda bir yer şikayet edebiliyoruz .ki edicem ben...cidden can sikici bir durum param hala iade edilmedi ....BİRDAHA ASLA AMA ASLA ÜRÜN ALMAM APPLE STOREDEN..EN AZİNDAN İNTERNET SİTESİNDEN ASLA...!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oskis -- 12 Aralık 2013; 20:14:20 >

• 27 si sabahı ilk saatte satın aldım
    Ertesi gün baktım hareket yok hemen iptal butonuna bastım ve h.sonuna kadar para iadesini yaptılar.
    TVT' den sipariş geçtim, ertesi gün teslim ettiler. Teslim edene kadar da telefonla defalarca arayıp bilgilendirme yaptılar, üstelik Apple Store' dan 70 lira ucuza aldım
  • İlk aldığım iPhone 5s'in fiziksel sorunları vardı ve aradım iade etmek istediğimi söyledim tamam dediler bilgilerimi aldılar. Ertesi gün TNT'den aradılar ve müsait olduğum bir zaman dilimi istediler, o zaman diliminde gelip telefonu kapımdan aldılar. Pazartesi kargoya teslim ettim ve cuma günü param iade edilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ma di Tau

İlk aldığım iPhone 5s'in fiziksel sorunları vardı ve aradım iade etmek istediğimi söyledim tamam dediler bilgilerimi aldılar. Ertesi gün TNT'den aradılar ve müsait olduğum bir zaman dilimi istediler, o zaman diliminde gelip telefonu kapımdan aldılar. Pazartesi kargoya teslim ettim ve cuma günü param iade edilmişti.

Tnt iyimis cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

Orijinalden alıntı: Ma di Tau

İlk aldığım iPhone 5s'in fiziksel sorunları vardı ve aradım iade etmek istediğimi söyledim tamam dediler bilgilerimi aldılar. Ertesi gün TNT'den aradılar ve müsait olduğum bir zaman dilimi istediler, o zaman diliminde gelip telefonu kapımdan aldılar. Pazartesi kargoya teslim ettim ve cuma günü param iade edilmişti.

Tnt iyimis cidden

Burda Tnt'nin tek rolü cihazı apple'a ulaştırması o da normal. Acer için Ups'in de aynı hizmeti vardı diye hatırlıyorum. (Benim ücret iadesi de yapılmadı henüz ve aradığım telefon sürekli meşgul)
  • vincee kullanıcısına yanıt
    wlaa hala para iadesi yapmadilar çildirmak üzereyim cidden canimi çok ama çok sikti bu...
  • Ayın 27 sinde bende apple store dan almış olduğum siparişi iptal ettirdim..netten banka hesabına baktığımda halen açık provizyonda olduğu görülüyor...çekim işi olmadığını zannediyorum acaba sizinde bu şekilde açık provizyonda mı görülüyor*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AppStore’a da zam geldi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum aynı şey benim başıma geldi. Gün bazında söylüyorum , sanırım 7'sinde iptal ettim 22'sinde iade aldım. Biraz uzun sürüyor süreç ama sonunda geçte olsa yatırıyorlar. Sıkma canını bu kadar.

• oskis kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Apple'ın senin bitli parana ihtiyacı yok. Mutlaka bir şey olmuştur ondan gecikmiştir.

• bugun 9 gün bittii hala param yatmadi rekora gidiyoruz rezillikte...bugun son kez bankami aradim onlardaki cewap daha da ilginc...10 gün açik provizyonda bekleyen işlemler otomatik düşer pazartesi otomatik düşücek zaten...resmen rezillik durumdayiz...
  • quote:

bugun 9 gün bittii hala param yatmadi rekora gidiyoruz rezillikte...bugun son kez bankami aradim onlardaki cewap daha da ilginc...10 gün açik provizyonda bekleyen işlemler otomatik düşer pazartesi otomatik düşücek zaten...resmen rezillik durumdayiz...

Bende aynı durumdayım. Sistem oturmadığından yaşıyoruz şu sorunu. Artık ne olursa alacağım ürünleri sipariş ediyorum aos dan. Yoksa uğraşmam sitresiyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

bugun 9 gün bittii hala param yatmadi rekora gidiyoruz rezillikte...bugun son kez bankami aradim onlardaki cewap daha da ilginc...10 gün açik provizyonda bekleyen işlemler otomatik düşer pazartesi otomatik düşücek zaten...resmen rezillik durumdayiz...

Bende aynı durumdayım. Sistem oturmadığından yaşıyoruz şu sorunu. Artık ne olursa alacağım ürünleri sipariş ediyorum aos dan. Yoksa uğraşmam sitresiyle.

aynen o şekilde artik aldigimi iptal etme gibi bir durum asla yapmam...töbeler olsun daha zor alirim biraz..
  • hayatının dersini almışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarini bekliyorz hala param yatmadi...

• Aslında sizde hak ediyorsunuz yani teslim süreleri yazıyor fiyat yazıyor niye sipariş verip niye iptal ediyorsunuz bende ticaretle uğraşıyorum sizin yaşadığınız stresin emin ol iki katını karşı taraf yaşıyor işin yoksa bankayla evraklarla iade faturasıyla uğraş işleme koy vs vs yani bunlar ol demekle olmuyor biraz sabır göstereceksiniz.

• quote:

Yarini bekliyorz hala param yatmadi...

Hocam senin derdinden ben iyi anlıyorum inanki. Fakat sıkıntı yapma inan geçte olsa yatırırlar paranı , az sabır.

• Beklemekten baska cagre zaten yok .. Yatmasini fatura yatiracagim icin istiyorum ..beklemedeyiz

• 11 güne geldik hala param yatmadi......alan almayana bu konu ders olsun apple stroden alirsaniz bir ürün sakin ama sakin iptal etmeyin ki üründe almayin bu saatten sonra derim ben.. müşteri memnuniyeti ürünü alirsan süper almassan rezil eder...
  • üzücü bir durum gerçekten geçmiş olsun diyelim umarım en kısa sürede paranız hesabınıza yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

üzücü bir durum gerçekten geçmiş olsun diyelim umarım en kısa sürede paranız hesabınıza yatar.

bir gün daha geçti ve ne para nede başka bir şey ....Artik cidden saldim...biktim yani bu işten....ülkece internetten alişveriş seviyesine ne bankalarimiz nede şirketler gelmiştir....bir iptal edilme işlemi 12 gün sürüyorsa şayet bu işte başka şeyler ararim...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.