Şimdi Ara

Apple Store, Klasik cam tasarımıyla Zorlu Center'da! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
15.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açılan mağaza sayesinde artık fiyatlar makul seviyelere düşecektir. Kazıkçı firmalardan kurtulup direkt merkezinden ucuza iphone, ipad alınabilecek.

Açılış şerefine 64GB İphone 5 modeli 1499 TL falan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 6 Şubat 2013; 7:44:48 >
  • Online alışverişde olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Açılan mağaza sayesinde artık fiyatlar makul seviyelere düşecektir. Kazıkçı firmalardan kurtulup direkt merkezinden ucuza iphone, ipad alınabilecek.

Bizim devlet onlarada vergi kitlerse bu fiyatlar hayal olur dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Açılan mağaza sayesinde artık fiyatlar makul seviyelere düşecektir. Kazıkçı firmalardan kurtulup direkt merkezinden ucuza iphone, ipad alınabilecek.

Bizim devlet onlarada vergi kitlerse bu fiyatlar hayal olur dostum.

Kitleyecegine göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat konusunda hiç bir fark beklemiyorum ben. Apple sonuçta yine operatör cihazı satacak. Bilgisayarlarda 100-200 lira civarı bir indirim olur. Apple Store deneyimi, yurtdışı ürünlerin garanti kapsamı, stok çeşitliliği, Maclerde konfigürasyon yaparken cok fazla fark alınmayacak olması, ürünlerin gelmesi için daha az beklememiz avantajı olur.

Açılsın bakalım.

• Açılsında mart zor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

İnternetten satışıda olur inş Ankaradan İstanbula kalkıp gitmek zorunda kalmayalım sonra gerçi ne fark eder apple store açıldıktan sonra heryerde fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı olur apple store da 1600 tl olan iphone 5 diğer yerlerde hala 2100 tl olucak hali yok ya

2100 tl olmaz ama 1600 tl'de olmaz. 1600 tl olursa operatörlerin vs bu cihazı satmaları için neden kalmayacak.

Satamasınlar zaten! Yıllarca ne rakamlar itelediler taahhüt adı altında.. Amerika daki sistem gelir diye düşünüyorum. Ufak bir peşinat arkası 12-24 ay taahhüt. Ve bu sefer abartamazlarda fiyatları. Yıllarca rakipsiz yaptılar kaymağını yediler bu işin.

• o app store u istila eder bizimkiler
  • bence teknik servis kalitesini getirsinler o bile yeter, cihazlar pahalı olsa da olur.alırız yine yurtdışından
  • En buyuk korkum turk insaninin apple store satis sonrasi ust duzey servis hizmetini ve musteri memnuniyetini kotuye kullanmasi

• Ne dedikodusu yahu kaç ay önce yazdım yerini pes artık.

• quote:

hiç bir apple store açılışa özel indirim yapmadı ve yapmaz.
  • Bende diyorum zincirlikuyu metrobus istasyonun karsisinda yaptiklari bu buyuk sey ne Zorlu Center'mis.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Fiyat konusunda hiç bir fark beklemiyorum ben. Apple sonuçta yine operatör cihazı satacak. Bilgisayarlarda 100-200 lira civarı bir indirim olur. Apple Store deneyimi, yurtdışı ürünlerin garanti kapsamı, stok çeşitliliği, Maclerde konfigürasyon yaparken cok fazla fark alınmayacak olması, ürünlerin gelmesi için daha az beklememiz avantajı olur.

Açılsın bakalım.

apple niye sadece operatör cihazı satsın ? Dünya'da böyle olmadığına göre? Apple store'lar operatör anlaşmalarınında yapılabildiği ancak simkilitsiz cihazlarında satıldığı yerler dünyada. niye türkiye ye gelip de turkcell ve vodafone a hizmet etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 6 Şubat 2013; 12:28:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Fiyat konusunda hiç bir fark beklemiyorum ben. Apple sonuçta yine operatör cihazı satacak. Bilgisayarlarda 100-200 lira civarı bir indirim olur. Apple Store deneyimi, yurtdışı ürünlerin garanti kapsamı, stok çeşitliliği, Maclerde konfigürasyon yaparken cok fazla fark alınmayacak olması, ürünlerin gelmesi için daha az beklememiz avantajı olur.

Açılsın bakalım.

apple niye sadece operatör cihazı satsın ? Dünya'da böyle olmadığına göre? Apple store'lar operatör anlaşmalarınında yapılabildiği ancak simkilitsiz cihazlarında satıldığı yerler dünyada. niye türkiye ye gelip de turkcell ve vodafone a hizmet etsin.

Çünkü Türkiye'de operatörler zaten unlock cihaz satıyorlar. Bizde sözleşmeli telefon almak Amerika / Avrupa gibi yaygın değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Açılsın bakalım.

Çünkü Türkiye'de operatörler zaten unlock cihaz satıyorlar. Bizde sözleşmeli telefon almak Amerika / Avrupa gibi yaygın değil.

Turkiyede su an cihaz satmaya yetkili reseller konumunda olanlar operatorler. Apple store gelince bu durum zaten degisecek. Operatorler gene satacaklar ama unlock cihaz satma isi apple store da olucak.

• Açılışa özel indirim şart.
  • O Zaman Store Açılana Kadar 4S İle Devam :)
  • quote:

Açılışa özel indirim şart.

Yine kendi hayal dünyanda yaşıyorsun..
  • Güzel haber . özellikle online satış için ümitliyim ben de.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.