Şimdi Ara

apple store dısındaki iphone garantileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avea türkcell vodofone genpa vatanbilgisayar vb tarzında diğer firmalardan garantili deniyor. Bu cihazları apple stora götürsek garanti kapsamında değilmi dicek, yoksa aynı zamanda apple store garantili cihazlarmı bunlar

• Vatan media mark genpa bunları appstora götüre bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paralel ithalat cihazı ise apple store bakmaz,ama apple'ın resmi tedarikçileri ise fark etmez.
  • Bu sorduguna cevabi nettw bulmak cok kolay hocam konu acmaya degmez..

Google en basit haliyle "iphone garanti sorgulama" yaziyorsun.
    Ustlerde bir yerde cikiyor zaten. Apple kendi sayfasi. Girdiginde seri numarasini yziorsun cihazinin sorguluorsun. Ne kdr garanti kaldigi yazior.

Orada garantisi gorunuorsa bakar apple store.

Orada yazmiorsa aldigin yere gotureceksin artik.

• Versace precious kullanıcısına yanıt
    bu sorgulama işini bende biliyorum, almadan önce işimi garantiye almak istedim. İmeil numarasını kimse güvenip paylaşmaz, o sırada dur bi apple sitesinden kontrol ediyim denmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

bu sorgulama işini bende biliyorum, almadan önce işimi garantiye almak istedim. İmeil numarasını kimse güvenip paylaşmaz, o sırada dur bi apple sitesinden kontrol ediyim denmiyor

Hocam ozaman güvenilir yerlerden alcakaınız dispirator harantili olan yerlerden alırsanız 2 yıl garantisi genpa appstore vs gibi yerler bakar

• Genpa garantisi nasildir ? Bundan önceki telimin garantisi şengüllerdi hiç memnun değildim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Store İade
    9 yıl önce açıldı
    --APPLE STORE FATURA--
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Hocam sokak arasi eski tip telefonculari bilmiyorumda boyle "shop" tu "store" du "elektromarket" ti gibi sekilli sukullu ismi olan yerler paralel ithalat urun satmiyor..

Ozellikle apple gibi markalarin hic

• quote:

Orijinalden alıntı: aatoprak

Genpa garantisi nasildir ? Bundan önceki telimin garantisi şengüllerdi hiç memnun değildim

Cihazin neydi?

Senguller kendisi garanti nasil verior
    Teknik servisi olabilir ama mesela apple sa sengullerle isiniz yokki direk goturun store a ?

• Bir önceki cihazim lg g2miniydi. Aynı telciden aldim kayseride çarşıdan. Apple storden imeili yazıp sorgulatiim tüm bilgiler çıktı şimdi benim garantim apple in kendi garantisimi yoksa grnpa vs felanmidir ?

• Şuanki cihazim 5c

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.