Şimdi Ara

Apple Store'dan Iphone Almanın Ayrıcalığı Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir telefon arayışı içindeyim. Birkaç telefon modeli arasında kaldım. Forumda konu açıp bilgili arkadaşlarla tartıştık. Tam Samsung Note3 Neo ya karar vermiştim ki yıllardır Apple ürünleri kullanan bir arkadaşımla konuşana kadar Anlattıkları gerçekten fikrimi değiştirdi.

Sonuç olarak Iphone 5S almaya karar verdim. Ancak sorum şu; Iphone 5S teknoloji mağazalarında ortalama 1970- 1980 TL arasında.
    Apple Store da ise 2149 TL .

Peki Iphone 'u Bimeks/Vatan/Teknosa v.s gibi yerlerden almak ile Apple Store dan almak arasında bir fark var mıdır ?

Teşekkürler..

• Apple Online Store üzerinden 2063 tl ye alabilirsiniz.

Başka yerden alma konusundaysa Apple TR garantili olduktan sonra sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 6 Ağustos 2014; 22:35:33 >
  • 1063 mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğur

1063 mü ?

Arkadas 2063 demek istedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Teşekkür ederim echelon34. Sanki Apple Store'dan alınca daha güvende gibi hissedeceğim :)
  • Apple Store garantisi olan bir yerden alırsan başın ağrımaz.
    Ama Apple Store' nin kendisinden almakta başkabir hava yani. :)

• Bir farki yok sadece iadelerde felan sorgusuz kabul ederler 14 gun icinde, gerci yasal olarak internetten aldiginiz baska firmalarda kabul etmek zorunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 gün önce sanalpazardan 1800 tl ye aldım ertesi gün elime ulaştı ve hemen imei sini ve garantisini kontrol ettim cihaz apple tarafından 2 yıl garantili gözüküyor bu bendede güvenilirlik hissi oluşturuyor.
    sanalpazarı gittigidiyoru vs. bi incele derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 6 Ağustos 2014; 1:09:23 >
  • Türkiye'de satan herhangi bir yerden Türkiye cihazını alabilirsini. 1800e 1850ye falan bulunabiliyor sanırım.
    Garantisinin genpa, teleservice vs olmasının bir önemi yok eğer problem yaşadığınızda Apple'a götürecekseniz.
    Sadece 15 gün sorgusuz koşulsuz iadesi var Apple'dan alırsanız.
    Bir de evet havale ile netten veya nakit olarak mağazadan alırsanız 2063 tl oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

5 gün önce sanalpazardan 1800 tl ye aldım ertesi gün elime ulaştı ve hemen imei sini ve garantisini kontrol ettim cihaz apple tarafından 2 yıl garantili gözüküyor bu bendede güvenilirlik hissi oluşturuyor.
    sanalpazarı gittigidiyoru vs. bi incele derim

Ben bir kısmını nakit bir kısmını da kredi kartıyla vereceğim için malesef düşünemiyorum :)
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bende Zorlu Center Apple Store dan alacağım :)
  • Model numarasına bak sonu TR ise apple storedan almış gibi 2 yıl apple tarafından garantili olur. Ama sonu TR uzantılı değilse 1 yıl uluslararası garantiden yararlanırsın sonrasında artık aldıgın firmaya kalmış nereyle anlastılarsa orada tamir ettirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

quote:

Orijinalden alıntı: Uğur

1063 mü ?

Arkadas 2063 demek istedi

Evet yanlış yazmışım düzeltme içn tşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Model numarasına bak sonu TR ise apple storedan almış gibi 2 yıl apple tarafından garantili olur. Ama sonu TR uzantılı değilse 1 yıl uluslararası garantiden yararlanırsın sonrasında artık aldıgın firmaya kalmış nereyle anlastılarsa orada tamir ettirirler.

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için daha önce duymamıştım. Bahsettiğiniz model numarası nerede yazar acaba ? Nereden bakabilirim ona ?
  • Uğur kullanıcısına yanıt
    Telefonun kutusunun arkasında yazar hocam. İyice inceleyin
  • quote:

Telefonun kutusunun arkasında yazar hocam. İyice inceleyin

Tamamdır çok teşekkür ederim :)
  • Uğur kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • zorlu centerdan almak daha iyidir senin için
  • için rahat etmiyor sanırım zorludan al gitsin
  • quote:

Model numarasına bak sonu TR ise apple storedan almış gibi 2 yıl apple tarafından garantili olur. Ama sonu TR uzantılı değilse 1 yıl uluslararası garantiden yararlanırsın sonrasında artık aldıgın firmaya kalmış nereyle anlastılarsa orada tamir ettirirler.

"TR" değil "TU" olacak hocam.

Model numarasının son 2 hanesi TU olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.