Şimdi Ara

Apple Store'dan alışveriş yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar apple storedan ipad almayı dusnuyorum acaba aranızda
    onceden alısveriş yapmıs olanlar varmı varsa biraz acıklıya bilirlermi tessekurler

• Eğer Amerika'da değilsen unut. Eğer Amerika'daysan yapabilirsin güvenlidir.
  • İngiltere Apple Store'dan alışveriş yaptım(İnternetten değil,bizzat gidip kendim aldım).Öğrenmek istediğin ne varsa açıklayayım
  • ben internet uzerinden almak istiyordum demekki olmuyormus peki ingilterde apple store daki fiyatlar nası amerika arasındaki fark ne arkadasım teemuz da ingilterede olucam cok bir fark yoksa oradan alabilirim
  • Apple Store'lardan alışveriş yapabilmen için o storun bağlı olduğu bir ülkede adresin olması lazım (ya da tanıdığın birinin). Ancak ülke içerisine gönderim yapıyorlar.
  • Ben geçen yaz İngiltere'deydim.
    3GS fiyatları şöyle idi.(iPhone 4 fiyatları da muhtemelen üç aşağı beş yukarı böyle olacaktır)

16GB 440GBP
    32GB 538GBP
    (Vergi dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 18 Haziran 2010; 0:38:45 >
  • slm
    ingiltere bulunan arkadaşım var sorum şu:
    ben TR deyim ve burada kullandığım Kredi kartı applestore dan alıp orada bulunan kişinin adresine gidecek oda bana TR getirecek

cevablarınız için şimdiden tşkler
    syg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi arkadaşlar ben valla eylüle kadar bekliyemiyeceğimden artı paramın 1400 tl ile sınırlı olmasından dolayı hayellerimi süsleyen iPhone 4 ü yurtdışından almak istiyorum.
    Aslında hiç bir şekilde bu işe sıcak bakmıyordum sonra kullanamam tr. de diye falan ama galiba ingilterede apple store larda sim-free ve unlocked olarak satılıyormuş.
    Yani ben temmuz sonu gibi gitsem orada bir apple storedan alsam sadece pasaportuma kaydettirerek turkcell hattımla kullanabileceğim değil mi ?
    micro-sim işine gelince oda galiba elimizle tam ölçülerinde kesersek oluyomuş.
    fiyat konusuna gelince 16gb ve 32 gb ayrı ayrı ne kadar olur ?
    benim şu an 1400 tl' m var yaklaşık 600pound ediyor. yeter heralde..
    birde yurtdışınan alınanlarda sanırım 1 yıl uluslararası garanti oluyormuş. Yani ben bunu allah korusun arızalanırsa genpaya falan mı götüreceğim ?

cevap verenlere çok teşekkürler arkadaşlar

• Genpaya goturemezsin goturursunde parayla yaparlar genede arti iphone 4 icin unlock cikmadi alsanda simdilik kullanamazsin telefonu arti daha 3gs ler icin bile cikmadi daha onlar bile kullanamiyo bayagi bir beklemen gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn

Genpaya goturemezsin goturursunde parayla yaparlar genede arti iphone 4 icin unlock cikmadi alsanda simdilik kullanamazsin telefonu arti daha 3gs ler icin bile cikmadi daha onlar bile kullanamiyo bayagi bir beklemen gerekir

AMA işte ingiltereden alınanlar unlocked mış ? doğru mu ?
  • Ingiltere fiyatlari icin apple.com/uk
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_T®uth♀♂

quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn

Genpaya goturemezsin goturursunde parayla yaparlar genede arti iphone 4 icin unlock cikmadi alsanda simdilik kullanamazsin telefonu arti daha 3gs ler icin bile cikmadi
    daha onlar bile kullanamiyo bayagi bir beklemen gerekir

AMA işte ingiltereden alınanlar unlocked mış
    ? doğru mu ?

Hocam bende ingiltereden aldim 3gs unlock degil kilitli olarak geliyo telefonlar benim versiyon 3.1.2 yidi jb cikti oyle unlock yapabildim yoksa olmuyodu kullanamiyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrcskn -- 18 Haziran 2010; 17:22:29 >
  • şuna bir bilen varsa cevab yazabilirmi
    tşklr

slm
    ingiltere bulunan arkadaşım var sorum şu:
    ben TR deyim ve burada kullandığım Kredi kartı applestore dan alıp orada bulunan kişinin adresine gidecek oda bana TR getirecek

cevablarınız için şimdiden tşkler
    syg
  • alırsın. muhtemelen işlemleri yaparken arkadaşının adresiniyazıp kendi kredi kart numaranı girmen gerekecek. ha ben kesin emin olayım dersen gir apple.com.uk adresine başla alışverişe sallamasayon bir uk adresi gir son onay aşamasına kadar git ve gör. onay vermeden sayfayı kapat.
  • temmuz ayında ingilterede olucam halamda orda yasadığı icin sorun olmazmıs pre orderdan hemn aldı bana satışa cıktıgı gun alıcakarkadaslar herseyi halletim yani kesin iphone 4 alıyorum istiyende satabilirim şahsen ve eğer kontratsız alırsanız direk fabrika unlocklu veriliyormus yani hic bi sorun olmuyor sadece micro sim işini halletemek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can81 -- 20 Haziran 2010; 13:18:59 >
  • Apple storeden online olarak danimarkadan alisveris yapacagim. 1-2 sorum olacak bilen arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim.

1- Burada danimarkada bir kirada kaliyoruz. Bu adresi versek sorun cikarmi burada evi olan bir kisinin mi adresini vermek gerekiyor. Yoksa bu adresi versek sorun cikmazmi.

2- Axess kredi kartini kullanabilirmiyim alisveriste.

3- Kargo sureleri hakkinda bilginiz varmi 3 hafta gosteriyor, gecikme veya erken gelme hakkinda fikri olan. 1 ay kalacagim danimarkada 1 ay sonra donecegim. Umarim siparis verdikten sonra 1 ay icinde gelir.

Bilen arkadaslar cevap verirse sevinirim.
  • peki turkıye ye sıparıs verme ıhtımalımız nedır ?

nasıl bır sorunlarla karsılasıyoruz

cunku fıyatlar cok ıı yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodiSA

peki turkıye ye sıparıs verme ıhtımalımız nedır ?

Türkiye'ye gelmez. Gümrükte takılır. Gümrük vergisi verirsiniz, geçer. Ama daha pahalıya gelir. Zaten oradan Türkiye'ye normal bir şekilde gönderim yapsalardı Bilkom kapanırdı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dodiSA

peki turkıye ye sıparıs verme ıhtımalımız nedır ?

Türkiye ye sipariş verme ihtimaliniz şu an için sıfır, yukarıdaki yorumları dikkatli incelerseniz yazıyor boşu boşuna hortlamış bir konu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.