Şimdi Ara

Apple Store'dan adrese göndertme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kuzenim perşembe günü almanya ya bi ailenin yanına gitcek (öğrenci değişim programı) ve 8 gün kalcak. 2 sorum var

1. şimdi biz burdan almanya apple store internet sitesine girsek, ordan o ailenin adresini yazıp 2 adet iphone 5 satın alsak, o ailenin adresine gider mi ? böyle yapalım diyoruz internetten satın alalım telefonlar o ailenin evine gitsin, kuzenim almanyaya gidince telefonlar hazır olsun.

2. diyelim öyle yapmak yerine almanya da applestore a gittik. türkiye deki kredi kartıyla 2 adet iphone 5 alabilirmiyiz ?

• bilgisi olan varmı arakadaşlar ?
  • 2. dediginiz olur ama 1. sini denemek lazım
  • Dediğinizi ABD apple store için yapıp, online alıp arkadaşın evine yollatıtm sorunsuz. Ancak kullanacağınızı kredi kartının doğrulanmş olması lazım. Yabancı ülke kredi kartlarında sorun çıkıyor ve ilk sefer için Apple ile kartın doğruluğu hakkında biraz telefonlaşmanız gerekebilir.. Satın alma işlemini yapın ve onay dediğinizde zaten kartı kabul etmezse uyarı verir.. Bana sorarsanız en temizi imkan varsa gidip mağazadan parayı verip, ürünü alıp çıkmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post-it

Dediğinizi ABD apple store için yapıp, online alıp arkadaşın evine yollatıtm sorunsuz. Ancak kullanacağınızı kredi kartının doğrulanmş olması lazım. Yabancı ülke kredi kartlarında sorun çıkıyor ve ilk sefer için Apple ile kartın doğruluğu hakkında biraz telefonlaşmanız gerekebilir.. Satın alma işlemini yapın ve onay dediğinizde zaten kartı kabul etmezse uyarı verir.. Bana sorarsanız en temizi imkan varsa gidip mağazadan parayı verip, ürünü alıp çıkmak...

Peki isim olarak ne yazdınız ? Alırken isim olarak kuzenin ismini yazsak, o evdeki aile teslim alabilir mı yoksa onların adını mı yazmak lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shipping İnfo kisminda orada teslim alacak kisi yazmali.. Billing İnfo kisminda ise odeme yapilan kartta yazan isim.. İkisi isim farkli olabilir, sorun degil. Adres olaraksa her iki kisma da teslim edilcek adres yazilmali..
  • quote:

Shipping İnfo kisminda orada teslim alacak kisi yazmali.. Billing İnfo kisminda ise odeme yapilan kartta yazan isim.. İkisi isim farkli olabilir, sorun degil. Adres olaraksa her iki kisma da teslim edilcek adres yazilmali..

Peki vergi iadesi de alcak benim kuzen tax free diyolar sanırım. İnternetten alırsak vergiyi iade alabilirmiyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Shipping İnfo kisminda orada teslim alacak kisi yazmali.. Billing İnfo kisminda ise odeme yapilan kartta yazan isim.. İkisi isim farkli olabilir, sorun degil. Adres olaraksa her iki kisma da teslim edilcek adres yazilmali..

Peki vergi iadesi de alcak benim kuzen tax free diyolar sanırım. İnternetten alırsak vergiyi iade alabilirmiyiz ?

Alıntıları Göster
    forum.donanimhaber.com/m_49326459/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

forum.donanimhaber.com/m_49326459/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Teşekkür ederim fakat benim sorduğum sorunun cevabı yok burda

• gider ben pazar siparis verdim istanbuldan applestore.de den cuma gunu arkadaslarimin evine saat 2 de teslim oldu... yapikredi. world karta da 5 taksit yapti... yurtdisi alisveris aralik sonuna kadar onceden mesaj atarak yapikrediye 5 taksit... magzalar sikintili ve kredi karti giden kisi adina degilse sorun cikar kimlik istiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: equator

gider ben pazar siparis verdim istanbuldan applestore.de den cuma gunu arkadaslarimin evine saat 2 de teslim oldu... yapikredi. world karta da 5 taksit yapti... yurtdisi alisveris aralik sonuna kadar onceden mesaj atarak yapikrediye 5 taksit... magzalar sikintili ve kredi karti giden kisi adina degilse sorun cikar kimlik istiyorlar

peki vergi iadesini yani tax free yi nasıl yapıcaz ? sanırım mağazadan alınca orda tax free formu doldurup havaalanında veya tax free ofislerinde vergiyi geri alabiliyoruz. applestore almanya sitesi üzerinden sipariş verdiğimiz zaman nasıl alıcaz bu vergiyi geri ? çünkü 75 euro civarında vergi iadesi var az para degil yoksa çok pahalıya geliyor telefon
  • quote:

quote:

gider ben pazar siparis verdim istanbuldan applestore.de den cuma gunu arkadaslarimin evine saat 2 de teslim oldu... yapikredi. world karta da 5 taksit yapti... yurtdisi alisveris aralik sonuna kadar onceden mesaj atarak yapikrediye 5 taksit... magzalar sikintili ve kredi karti giden kisi adina degilse sorun cikar kimlik istiyorlar

peki vergi iadesini yani tax free yi nasıl yapıcaz ? sanırım mağazadan alınca orda tax free formu doldurup havaalanında veya tax free ofislerinde vergiyi geri alabiliyoruz. applestore almanya sitesi üzerinden sipariş verdiğimiz zaman nasıl alıcaz bu vergiyi geri ? çünkü 75 euro civarında vergi iadesi var az para degil yoksa çok pahalıya geliyor telefon

kiz arkadasim orda yasadigi icin alamiyoruz tax i ama islem yaparken tax kismi cikmisti biryerde

• quote:

quote:

quote:

kiz arkadasim orda yasadigi icin alamiyoruz tax i ama islem yaparken tax kismi cikmisti biryerde

almanya applestore sitesinde mi çıkmıştı satın alırken ?

• evet almanya store da nerde hatirlamiyorum ama cikmisti menu de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.