Şimdi Ara

Apple sitesindeki ülke fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • apple sitesindeki iphone fiyatlarımıdır storlardaki fiyat.yoksa bu fiyatlarının üstüne vergi indirim yüzdesi eklenerekmi satılıyor.örnegin amerika fiyatı olarak 649 dolar yazıyor apple sitesinde.amerikadaki apple storedeki fiyat 710 dolarmıdır.hava alanındada %10 civarını geri alıyorsun geri 649 a geliyor şeklindemidir fiyatlar.

birde şunu sormak istiyorum.iphone 4s en ucuz hong kong tamı satılıyor

• Ulkeye gore degisir sitede fiyatlar. Amerika sitesinde vergisiz hali yazar ispanyada vergili hali mesela. Verginin hepsini geri alamazsin havaalaninda belli bir kismini alirsin. Bununla ilgili forumda basliklar var arastirin.
  • araştırıyorm baya topic okudum.ben honkong veya singapurdan alıcam iphone 4s oralardan nereden alırım naparım bilemiyorm hiç.applen sayfasında yazan fiyatlara baktıgımda 500 euro civarina denk geliyor bu ülkedeki fiyatlarıda.acaba vergi dahil fiyatımıdır vergisiz fiyatımıdır bilemedm
  • Evet sitedeki gördüğün fiyatlardır. Fakat üzerine % 7-8 neyse artık aldığın yerin vergisini eklersin. Amerika fiyatı ortalama 700dolardır... Amerikada taxfree yani vergiyi geri ödeme yok. Diğer avrupa ülkelerinde var bu olay belli bi miktarını geri alabiliyosun.

Kısacası bilmen gereken 649 - 700 arasında değişen bi fiyatı var sonuç olarak.

En ucuz hongkong diye bişey yok. En ucuz normal şartlarda amerikadır ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.