Şimdi Ara

Apple, otomasyon uygulaması Workflow’u satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, otomasyon uygulaması Workflow’u satın aldı


    iOS ekosisteminde fonksiyonları otomatik hale getirmesiyle dikkat çeken ve pek çok ödüle layık görülen Workflow, Apple’ın da gözünden kaçmadı. Teknoloji devi uygulama geliştiricisini sessiz sedasız satın aldı.


     


    Çok popülerdi


     


    IFTTT platformuna benzetebileceğimiz Workflow, kullanıcıya pek çok fonksiyonu otomatik hale getirmesini sağlıyordu. Örneğin tek bir dokunuşla en yakındaki mekana rota çizmek, bir sayfadaki tüm resimleri indirmek, son alınan ekran görüntüsünü mesaj olarak göndermek, geç kalma ihtimali olduğu zaman belirli bir arkadaşa mesaj göndermek bunlar arasında.


     


    Pek çok rakibi olmasına karşın Workflow kolay kullanım ve sade tasarımı sayesinde 2015 yılında Apple tasarım ödülüne de layık görülmüştü. Uygulamanın geliştiricisi eski bir jailbreak uzmanıydı.


     


    Ayrıca Bkz.Karşınızda Android O

    Apple genelde geliştiriciyi satın aldıktan sonra bünyesine katar ve uygulamayı da sonlandırırdı. Workflow ise çalışmaya devam ediyor ve üstelik ücretsiz hale getirildi. Apple’ın uygulama teknolojilerini nasıl kullanacağı henüz bilinmiyor.


     


     







  • geçen gün para verip alacaktım iyi oldu

  • milyarlarca uygulama milyonlarca geliştirici var.şunu düşünemedilermi? ben bunda abartılacak birşey göremiyorum.bir kaç hamlede yapabileceğin bir şeyi tek hamlede yapması çok büyük bir şey değil.Apple bünyesinde yazılım bölümünde çalışan kimsemi düşünememiş.garip geldi açıkcası

  • Umarım iyi bir şekilde entegre eder. iOS'un bazı kısıtlamaları olmasa çok daha güçlü bir uygulama olma potansiyeli var. Şimdilik kullanılabilir workflow'lar 5-6 tane bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanse

    milyarlarca uygulama milyonlarca geliştirici var.şunu düşünemedilermi? ben bunda abartılacak birşey göremiyorum.bir kaç hamlede yapabileceğin bir şeyi tek hamlede yapması çok büyük bir şey değil.Apple bünyesinde yazılım bölümünde çalışan kimsemi düşünememiş.garip geldi açıkcası

    Apple'da 10-12 yildir Automator isimi buna benzer bir sey var aslinda. Fakat bu mac'ler icin.
  • İşe yarayacaktır muhakkak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.