Şimdi Ara

Apple online alışveriş sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 15 temmuz'da havale ile ödeme yaptım bugun ayın olmus yirmi ikisi parayı bankadan alamamıslar telefon sipariş geçmediler herhangi bir sorun çıkartır mı apple arkadaşlar
    Nakit 2063 TL HAVALE İLE YOLLADIM HESAP NUMARALARINA .

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

Merhaba 15 temmuz'da havale ile ödeme yaptım bugun ayın olmus yirmi ikisi parayı bankadan alamamıslar telefon sipariş geçmediler herhangi bir sorun çıkartır mı apple arkadaşlar
    Nakit 2063 TL HAVALE İLE YOLLADIM HESAP NUMARALARINA .

Seni banka hesabına havale ödeme ile açıklama kısmına (adınızı, soyadınızı, WorldPay referans numaranızı ve Web Sipariş Numaranızı) yazdı mı ?
  • burtii kullanıcısına yanıt
    açıklama kısmına sadece referans numarası yazılacak dediler bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

açıklama kısmına sadece referans numarası yazılacak dediler bana.

Banka havale acıklama:
    Banka havalesi bilgileri

Banka Havalesi ile ödeme yapmayı seçtiğinizde, siparişinize otomatik olarak indirim uygulanacaktır.

Siparişinizin Apple tarafından oluşturabilmesi için önce ödemeyi almamız ve bankanız aracılığıyla bedelin onaylanması gereklidir. Ödemesi banka havalesi ile yapılan siparişlerde, ödemenin işlenmesi için 3 iş gününe kadar süre gereklidir.

Siparişinizde gecikme olmaması için lütfen, adınızı, soyadınızı, WorldPay referans numaranızı ve Web Sipariş Numaranızı ödeme bilgilerinizle birlikte sağlayın. KDV ve teslimat ücretleri varsa bunları da ödeme miktarına dahil ettiğinizden emin olun.

NOT: WorldPay referans numaranızı Sipariş Onayı e-postanızda bulabilirsiniz.

Siparişin verildiği tarihten itibaren 30 takvim günü içinde ödemenizin alınmaması durumunda, siparişiniz otomatik olarak iptal edilecektir.

Ödemenizi lütfen ödeme iş ortağımız Worldpay AP Ltd - Apple'a yapın:

Banka Adı: Yapı Kredi Bankası AŞ
    Şube: Istanbul
    Banka/Şube Adresi: Uluslararasi Bankacilik Branch, Büyükdere Cd. Yapı Kredi Plaza A Blok
    Hesap Adı: Worldpay AP Ltd - Apple
    Şube Kodu: 763
    Hesap Numarası: TL90949799
    IBAN: TR82 0006 7010 0000 0090 9497 99
    SWIFT: YAPITRISXXX
    Banka havalesi ile yapılan ödemelerde ek ücret uygulanabilir. Banka havalesi işlemlerinin ek ücrete tabi olup olmadığını öğrenmek için lütfen bankanıza danışın.

Siparişinizi iptal edin

Ödemenizi henüz göndermediyseniz, 00800448829873 numaralı telefonu arayarak siparişinizi iptal edin.

Ödemeyi yaptıysanız ve siparişinizi iptal etmek istiyorsanız, Apple'ın siparişinizi iptal etmeden önce ödemenin gelmesini beklemesi gereklidir. Para iadenizi işleme koymak için banka bilgilerinize ihtiyacımız olacaktır (IBAN ve SWIFT kodu dahil).

http://store.apple.com/tr/help/payments

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.