< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 8 Şubat 2019; 23:47:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 8 Şubat 2019; 23:47:55 > |
Dikkat edersen "şöyle konuları" yazmışım mesajımda, konunun başlığı "iOS 13'ün gelmeyeceği iddia edilen cihazlar" olsaydı hakıydın ama sen "Apple o iPhone'ların fişini çekiryor" yazmışsın. Böyle "kesinlik" iddia eden şeyleri resmi kanıtla desteklemezseniz gülerler
![]() Bu da benden size bir abi tavsiyesi olsun ![]() Edit: Konu için cevap ta yazdım "En fazla 5S kesilir, bu telefonu uzun güncelleme desteği için alan ciddi bir kitle var." diye. Bence siz önce bir okumayı öğrenin. |
Ne zaman ki "Apple Incorporated" şirketinin üst düzey bir yetkilisi (Misal Tim Cook) der ki "iOS 13 şu şu cihazlara çıkacak" veya "Apple.com" adlı kendi resmi sitelerinde yayınlanır o zaman "kesin" diyebiliriz. Yok teyzesinin kızı Apple'da Tim Cook ile ilişki yaşıyormuş ondan duymuş, yok ebesi üst düzey yetkiliymiş, yok annesi temizlik görevlisiymiş o söylemiş bu iddialar beni zerre ırgalamıyor.
|
Konu başlığını değiştir o halde, şu anda clickbaitten başka bir halta yaramıyor.
Neyse blok hiç uğraşamam ![]() |
Resmi Apple açıklaması olmadan açmayacaksak bu forumda onbinlerce mesajın yazılmaması gerekir.
Galaxy S10 ile ilgili onlarca konu var, telefon ortada yok. iphone SE2 ile ilgili onlarca konu var, telefon ortada yok. 2020 model Toyota nın özelliklerinden bahsediyorlar, araba yok ortada, resmi açıklama yok, LG 2019 da çıkartacağı oled tv lerden bahsediyorlar, televizyon yok ortada, resmi açıklama yok. Ne olacak şimdi? Verdiğim bilginin Apple ın açıklaması olmadığı zaten belli, yazıyor. Ben bu yazı Apple ın açıklaması demedim ki! Neden sadece konu ile ilgili cevap yazmıyorsunuz da, gereksiz yazı yazıyorsunuz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 8 Şubat 2019; 21:37:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 8 Şubat 2019; 21:47:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 8 Şubat 2019; 22:6:9 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 8 Şubat 2019; 22:6:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcnr -- 8 Şubat 2019; 23:4:18 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |