Şimdi Ara

Apple o iPhone'ların fişini çekiyor (ios13)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın üzerinde yoğun mesai harcadığı iOS 13 pek çok iPhone kullanıcısının canına sıkabilir. Zira Apple, 2016'dan önce çıkan modellerde iOS 13'ü desteklememeye hazırlanıyor. İşte şirkete yakın kaynaklara göre destek alamayacak modeller...

Geçtiğimiz yıl kullanıma giren iOS 12 ile birlikte Apple bazı iPhone modellerine sunduğu desteği çekmişti. Şimdi şirket aynı işleme iOS 13 ile hazırlanıyor.

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan haberlere göre, Apple 2016'dan önce çıkan modellere iOS 13'ü desteklemeyecek. Gelin ilk önce güncelleme alacak iPhone modellerine bakalım;
    iPhone XS Max
    iPhone XS
    iPhone XR
    iPhone X
    iPhone 8 Plus
    iPhone 8
    iPhone 7 Plus
    iPhone 7

iOS 13 gündellemesini almayacak iPhone modelleri ise şöyle...
    iPhone 6S Plus
    iPhone 6S
    iPhone 6 Plus
    iPhone 6
    iPhone 5S
    iPhone SE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 8 Şubat 2019; 23:47:55 >

• Dikkat edersen "şöyle konuları" yazmışım mesajımda, konunun başlığı "iOS 13'ün gelmeyeceği iddia edilen cihazlar" olsaydı hakıydın ama sen "Apple o iPhone'ların fişini çekiryor" yazmışsın. Böyle "kesinlik" iddia eden şeyleri resmi kanıtla desteklemezseniz gülerler.

Bu da benden size bir abi tavsiyesi olsun.

Edit: Konu için cevap ta yazdım "En fazla 5S kesilir, bu telefonu uzun güncelleme desteği için alan ciddi bir kitle var." diye. Bence siz önce bir okumayı öğrenin.
    Ne zaman ki "Apple Incorporated" şirketinin üst düzey bir yetkilisi (Misal Tim Cook) der ki "iOS 13 şu şu cihazlara çıkacak" veya "Apple.com" adlı kendi resmi sitelerinde yayınlanır o zaman "kesin" diyebiliriz. Yok teyzesinin kızı Apple'da Tim Cook ile ilişki yaşıyormuş ondan duymuş, yok ebesi üst düzey yetkiliymiş, yok annesi temizlik görevlisiymiş o söylemiş bu iddialar beni zerre ırgalamıyor.
    Resmi Apple açıklaması olmadan açmayacaksak bu forumda onbinlerce mesajın yazılmaması gerekir.

Galaxy S10 ile ilgili onlarca konu var, telefon ortada yok.
    iphone SE2 ile ilgili onlarca konu var, telefon ortada yok.
    2020 model Toyota nın özelliklerinden bahsediyorlar, araba yok ortada, resmi açıklama yok,
    LG 2019 da çıkartacağı oled tv lerden bahsediyorlar, televizyon yok ortada, resmi açıklama yok.
    Ne olacak şimdi?

Verdiğim bilginin Apple ın açıklaması olmadığı zaten belli, yazıyor.
    Ben bu yazı Apple ın açıklaması demedim ki!

Neden sadece konu ile ilgili cevap yazmıyorsunuz da, gereksiz yazı yazıyorsunuz.
  • 5s plus inceleme videosu isteriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s plus 😁😃

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios güncellemesi almayacak telefonlar içinde en vahim olanı SE'dir.

Bu telefonu Kasım 2018 de 3.900 TL den satıyorlardı.

Apple bu mantıkla giderse sonu Nokia gibi olacak galiba. Zaten satışları düşmüş durumda.
    Hala politikalarını değiştirmemişler anlaşılan.

İnsanlar Apple'ın telefonlarına diğer markalarla kıyaslandığında yüzde 20, yüzde 80 daha fazla para veriyor.
    Fakat Apple bu paranın karşılığını vermiyor.

Telefon yapıyor 1800Mah pil koyuyor, pil bir gün bile yetmiyor. Fakat telefonun fiyatı 5.000 TL.
    Neden 3.000Mah pil koymazsın? 5.000 TL yi biz ne için veriyoruz?
    Kılıf desen 400 TL, hızlı şarj adapörü 400 TL, ekran koruyucu cam 200TL

İyi güzel bu paraları verelim de sen Apple olarak ne vereceksin müşterilerine?

SE dediğimiz telefon Mart 2016 da çıktı. 5-6 ay önce bu telefon 3.900TL ye satılıyordu.
    ios 13 yazılım güncellemesi bu telefona gelmediğinde alan insanlar ne düşünecek?

Mesut Çevik Bey, sadece Apple'ı ve politikalarını anlatacağınız youtube'da detaylı bir program yapmanızı isterim.
    Zaten her fırsatta dile getiriyorsunuz, fakat 1-2 dakika konuşuluyor, arada kaynıyor.

Böylece sizin sayenizde insanlar bazı şeyleri anlar ve Apple da yaptığı yanlışları, hataları görür belki.
    Sonuçta youtube yayınlarınız forumda ki kullanıcılardan daha fazla kişiye ulaşıyor.

• En fazla 5S kesilir, bu telefonu uzun güncelleme desteği için alan ciddi bir kitle var.

Şöyle konuları resmi Apple açıklaması olmadan açmayın

• Bu haber kesin değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

En fazla 5S kesilir, bu telefonu uzun güncelleme desteği için alan ciddi bir kitle var.

Şöyle konuları resmi Apple açıklaması olmadan açmayın
    Resmi Apple açıklaması olmadan açmayacaksak bu forumda onbinlerce mesajın yazılmaması gerekir.

Galaxy S10 ile ilgili onlarca konu var, telefon ortada yok.
    iphone SE2 ile ilgili onlarca konu var, telefon ortada yok.
    2020 model Toyota nın özelliklerinden bahsediyorlar, araba yok ortada, resmi açıklama yok,
    LG 2019 da çıkartacağı oled tv lerden bahsediyorlar, televizyon yok ortada, resmi açıklama yok.
    Ne olacak şimdi?

Verdiğim bilginin Apple ın açıklaması olmadığı zaten belli, yazıyor.
    Ben bu yazı Apple ın açıklaması demedim ki!

Neden sadece konu ile ilgili cevap yazmıyorsunuz da, gereksiz yazı yazıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 8 Şubat 2019; 21:37:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heavyy H kullanıcısına yanıt
    Dikkat edersen "şöyle konuları" yazmışım mesajımda, konunun başlığı "iOS 13'ün gelmeyeceği iddia edilen cihazlar" olsaydı hakıydın ama sen "Apple o iPhone'ların fişini çekiryor" yazmışsın. Böyle "kesinlik" iddia eden şeyleri resmi kanıtla desteklemezseniz gülerler.

Edit: Konu için cevap ta yazdım "En fazla 5S kesilir, bu telefonu uzun güncelleme desteği için alan ciddi bir kitle var." diye. Bence siz önce bir okumayı öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 8 Şubat 2019; 21:47:4 >
  • quote:

Dikkat edersen "şöyle konuları" yazmışım mesajımda, konunun başlığı "iOS 13'ün gelmeyeceği iddia edilen cihazlar" olsaydı hakıydın ama sen "Apple o iPhone'ların fişini çekiryor" yazmışsın. Böyle "kesinlik" iddia eden şeyleri resmi kanıtla desteklemezseniz gülerler.

https://www.youtube.com/watch?v=Nwz-gF6B8WI
    https://www.youtube.com/watch?v=TSzca6aOCJs

Yukarıda ki videolar da geçen telefonları resmi kanıtla desteklemedikleri için sadece gülüyoruz!

"İşte şirkete yakın kaynaklara göre destek alamayacak modeller... "
    "Apple o iPhone'ların fişini çekiyor" ben demiyorum ki. "Şirkete yakın kaynaklar" diyor.

Benden Fişin çekildiğinin neyinin kanıtı istiyorsunuz, kafanız mı güzel?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 8 Şubat 2019; 22:6:9 >

Ne zaman ki "Apple Incorporated" şirketinin üst düzey bir yetkilisi (Misal Tim Cook) der ki "iOS 13 şu şu cihazlara çıkacak" veya "Apple.com" adlı kendi resmi sitelerinde yayınlanır o zaman "kesin" diyebiliriz. Yok teyzesinin kızı Apple'da Tim Cook ile ilişki yaşıyormuş ondan duymuş, yok ebesi üst düzey yetkiliymiş, yok annesi temizlik görevlisiymiş o söylemiş bu iddialar beni zerre ırgalamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 8 Şubat 2019; 22:6:26 >
  • quote:

Ben haber "kesin" demedim ki!

Kendi kendine sen benim "kesin" dediğimi idda ediyorsun.

Kesin olmadığını ben de idda etmiyorum, yazıyı yazanlar da idda etmiyor.
    Konu başlığını değiştir o halde, şu anda clickbaitten başka bir halta yaramıyor.

Neyse blok hiç uğraşamam.

• quote:

Konu başlığını değiştir o halde, şu anda clickbaitten başka bir halta yaramıyor.

Neyse blok hiç uğraşamam.
    Türkçe dersin zayıftı anlaşılan.

Haber bu haber, doğru veya kesin değil.

"şirkete yakın kaynaklar" a göre Apple o iphone'ların fişini çekiyor.

Bu başlıkta yalnış bir durum yok.
  • X var Xs Max var, eee XS nereye gitti ? Model sıralaması bile yapamayan bir kullanıcının açtığı konu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcnr -- 8 Şubat 2019; 23:4:18 >
  • Apple o iPhone'ların fişini çekiyor (ios13)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcnr

X var Xs Max var, eee XS nereye gitti ? Model sıralaması bile yapamayan bir kullanıcının açtığı konu işte
    Burak Bey,
    Uyarınız için teşekkür ederim. XS i ekledim

Haberi alıntı yaparken XR ile XS max arasında fotoğraf ve XS vardı, copy paste yaparken XS i atlamışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bu haberleri nasıl ciddiye alıyorsunuz aklım almıyor apple tarihinde ne zaman oldu böyle bir olay bütün cihazlar aynı sürümde fişi çekildi hiçbir zaman hadi 5s anlarız öldü bitti 6da hadi anladık 6s hala canavar neden güncelleme almasın adamlar satış düştü diye ağlıyor sizce böyle birşey yaparlarmı tabiki hayır 6(belli olmaz)ve 6s ios 13 rahatlıkla alacaktır

• Apple ın normal güncelleme stratejisine sırasına göre 6S ve 6S Plus ın bir güncelleme daha alması gerek.
    5S'in de almaması gerekiyordu hatta ama verdiler o başka.
    Ama 6S 2 Gb ram ve A9 işlemciyle son bir güncellemeyi hakediyor diye düşünüyorum.

• Haber doğru ise 6s e verilmeyen güncelleme aynı donanıma sahip 5.nesil ipad’lere de verilmeyecek demektir. 5.nesil iPad bu nedenle sadece iOS 11 ve 12 güncellemelerini almış olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba . iPhone 7 Plus kullanıyorum sürüm olarak 11.3.1 de 12.1.4 e geçmemi onerirmisiniz yada nasıl geçebilirim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.