Şimdi Ara

Apple nere malı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• up yokmu bilen???
  • amerika
  • tasarlıyan california yapan çin bence çin malı
  • Apple Amerikan firmasıdır...Tasarımları Cuppertino'da yapılır üretim ise genelde Çindir...
  • PİYASADA KAÇ ÇEŞİT APPLE var bilen varmı Ben yanyana koyunca farkı görüyorum desem.

Benim cihaz apple storeden alınama bi arkadaş doğubanktan almış yan yana koydum kasa rengi olsun yazı netlikleri olsun hemen hemen kamera merceğine kadar fark var işletim sistemi aynı bu nasıl oluyor başka yerlerde kalite kalite yaptırıyorlarmı acaba? dikkat edilmesi bir konnu deyilmi sizce?
  • ipod-iphone vs.. hepsi Çin'de üretiliyor.Apple Amerikan firmasıdır.

Çin üretimi diye kalitesiz demek yanlış olur.Sonuçta Apple marka imajını korumak için kaliteli parçalardan üretiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 3 Temmuz 2008; 18:07:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

PİYASADA KAÇ ÇEŞİT APPLE var bilen varmı Ben yanyana koyunca farkı görüyorum desem.

Benim cihaz apple storeden alınama bi arkadaş doğubanktan almış yan yana koydum kasa rengi olsun yazı netlikleri olsun hemen hemen kamera merceğine kadar fark var işletim sistemi aynı bu nasıl oluyor başka yerlerde kalite kalite yaptırıyorlarmı acaba? dikkat edilmesi bir konnu deyilmi sizce?

Piyasada 1 çeşit Apple var...Gerisi sahte...Merdiven altı üretimi...
  • apple parçalarını çinden üretmiyor! topluyor sadece..
  • parçalar bi kaç ayrı yerden geliyor, ama çinde imal ediliyor..
    her çin malı kalitesiz değildir.. Amerikanın belli başlı bütün markaları, üretimlerini ucuz işçilik yüzünden orda yapıyor artık.. burda günlük 100 dolara gelen işçi, orda 15 dolar civarı.. nedeni bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_carleone82

parçalar bi kaç ayrı yerden geliyor, ama çinde imal ediliyor..
    her çin malı kalitesiz değildir.. Amerikanın belli başlı bütün markaları, üretimlerini ucuz işçilik yüzünden orda yapıyor artık.. burda günlük 100 dolara gelen işçi, orda 15 dolar civarı.. nedeni bu.

aynen dedigin gibi arkadasim...

mesela bilindigi gibi arctic cooling firmasi da bilgisayar sogutma konusunda onde giden ve en sessiz fanlari yapan firma...onlarda fanlari isvicre de tasarlayip cin de uretiyorlar...cunku iscilik ucuz...ama bu demek degil ki mallarin BUTUNU kalitesiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willbecoder -- 4 Temmuz 2008; 8:35:13 >
  • Arkadaşlar iphone Çin'de üretilmiyor. Çin'de montajlanıyor yani bir araya getiriliyor (assembled yazar arkasında) !
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

amerikanmı yoksa japonmu ???

başlık çok ii ya:) (hemşerim memleket nire gibi:)
  • amerika malı
  • iphone un arkasını okursanırz arkşlar
    designed by apple in california
    assembled in china

apple tarafından californiada tasarlanmış
    parçalar çinde monta edilmiştir.
  • çin mevzusuna pek takılmamak gerek. sonuçta neredeyse bütün büyük markalar üretimi, montajı vs çinde yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomeytos

Arkadaşlar iphone Çin'de üretilmiyor. Çin'de montajlanıyor yani bir araya getiriliyor (assembled yazar arkasında) !

Evet doğru söylüyor..
    İşçilik Çin de çok ucuz diye montajını Çin de yaptırıyorlar.
  • iPhone 1974 yılında kurulan Tayvan'ın en büyük elektronik devi Foxconn tarafından üretiliyor.
    Foxconn Çin'in en büyük ithalatçılarındandır.Ürünleri Çin'de konuşlanmış fabrikasında üretiyor bunun sebebleri yukarda anlatılmış.

Foxconn iPhone dışında iPod , Apple MacBook laptop (2006dan beri) Apple MacBook Pro ve MacBook Air line serilerinide üretmekte.,Apple ile yıllardır ticaret yapıyor.
    Ana dalı anakart üretmek olan foxconn firması na 2007 yılında tam 450.000 kişi iş başı yapmış.
  • GH Nerenin malı ??
  • Designed by Apple in California assembled in china

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.