kısaca onlara gerizekalı deyip geçiyoruz. zaten çoğu da markanın adamı . sanki ona sen sorun yaşadın mı diye soran var . |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1066. sayfa)

-
-
Applein yaptığı bant olayını asyayılar taklit edemiyor. Hayatında 1 kere orijinal apple ürünü açmış insan o hissiyatı anlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyolda Macbook Pro M2 Pro 14" 2023 indirimde.
Ben 1 tane sipariş verdim. Bu konu başlığında fırsatlar yazıyor ama ben fırsat yazan göremedim o yüzden ihtiyacı olan yararlansın diye yazıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PT'yle ilk kez bu forum vasıtasıyla tanıştım.
İlk kez PT ile mail yoluyla iletişime geçmiştim, o da bu outlet olarak geçen ürünlerle ilgili bilgi istemiştim.
Adamlar 10 dakika içinde ürünün fotoğraflarını ve detaylarını mail olarak atmışlardı ve maille her soruma dönüş almıştım.
Tabii o zaman alışveriş yapmak kısmet olmamıştı.
Bundan 3 ay öncede Macbook M1 14" sipariş verdim ve ürünü elden almaya gittim.
PT firmasının Çağlayan da 2 adet olmak üzere 1 mağaza 1 de deposu var, Metrobüs durağını hatırlamıyorum ama yürüyerek çok yakındı.
Ürünleri internetten sipariş edip telefonla arayıp teslim alabileceğin saati öğrenip deposundan elden teslimini alıyorsun.
Depo dediğimde adı öyle yoksa ofis ortamı yani, fakat oraya gideyim elden ödeme yaparım olayı yok.
Hatta kullanabileceğiniz ve ordan sipariş verip hemen siparişinizi elden alabilmeniz için yaklaşık 10 tane ipad ve macbook ta var.
Ben outlet ürün tercih ettiğimden önce ürünü istedim gördüm inceledim ve sonrasında siparişi ordaki bilgisayarlardan verdim, aldım gittim.
İstersende siparişini aldığında adamların yanında açıp kontrol edebilirsin, ben oldukça büyük ve ilgili bir firma izlenimi edindim.
Tek sıkıntıyı taksit konusunda yaşadım, 6 taksit diyordu 3 taksit oldu. PT'ye mail attım hemen aradaki farkı iade ettiler.
Deneyimim böyleydi, süphesi olan arkadaşlar için paylaşmak istedim.
-
aldığım ipad in jelatini sıradan jelatindi işte. öyle bi premium falan yok yani. bir tek siz almıyorsunuz jelatini bile preminyum diye tribe girmenin alemi yok.
-
Bu üslupla hiçbir yere varamazsınız öncelikle. Apple'ın jelatin hissiyatının kalitesini sadece ben değil türk & yabancı birçok youtuber'ın kutu açılış videolarında rastlayabilirsiniz. Size sıradan hissiyat geldiyse bazı organlarınız körelmiş olabilir, geçmiş olsun.
-
Bende 3 kere pt üzerinden alışveriş yaptım. Hiç sorun yaşamadım açıkcası. Elektronik işi şans biraz. Pt iyi ve ilgili firmadır. Şanssızlık yaşayanların yerine kendimide koyuyorum. Fakat ilk cihaz gelince sorun anlaşılsa o gün iletişim kurulsa ben eminimki bir çözüm üretirlerdi. Hatta ilk cihazımı geçen hafta aldım tekrar iade ettim fazla büyük geldi. %10 fiyat artınca geri istedim ve aldım cihazı : ) . Anladığım kadarıyla kozmetik durum cihazı siz açıktan sonra 1 hafta kullanıp hak iddaa etmeniz birşeyi değiştirmemiş. Pt ye iadelerde apple ile anlaşmalarında gerekli geçer prosüdürler var. Bunu nerden biliyorum iade ettiğim ürünü grri gönderdiklerinde içinde apple yazılmış raporu unutmuşlar. İlk gün farkedip bildirse yinede iade alacaklarını ama değişim yapacaklarını düşünmüyorum. Çünkü değişim konusunda anlaşmaları gereği sanırım avantajlı değil. Ben sizin yerinizde olsam apple magzasına götürdüm. Onlar her ne kadar servis raporu istesede.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
www.teknosa.com
Apple MacBook Pro M2 Çip 16 GB 512 GB SSD 13.3https://www.teknosa.com/applemacbook-pro-m2-cip-16-gb-512-gb-ssd-133-uzay-grisi-notebook-z16s00069-p-12503474541.449TL
-
O ürünün görselinde bir yanlışlık var, ürün kodunu yazınca buradaki Macbook çıkmakta;
epey
Apple MacBook Pro 13.3" M2 (Z16SM216512-TQ6) Ultrabookhttps://www.epey.com/laptop/apple-macbook-pro-13-3-m2-z16sm216512-tq6.html
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
5 haziranda tanıtılacak 15 inç MacBook air için beklemedeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görsele bakmayın hocam ürün MacBook Pro 13 inç. Sayfalarca konuşuldu. :)
Gürgençler nasıldır 12 aya kadar taksit avantajıyla pt den daha iyi fiyat veriyor
-
Şu mantığı keşke herkes kurabilse hocam, çok zor bir şey değil aslında ama bizim insanımıza laf anlatmak kadar zor bir şey yok.
-
Hocam bu konuyu niye uzatıyoruz?
-
Evet eğitim indirimli daha avantajlı görünüyor bende merak ediyorum alış veriş yapan oldu mu deneyimlerini paylaşabilir mi (çoğu mac air de stok yok gerçi)
macbook için bu monitörü almak istiyorum. (Fiyat olarak uygun görünüyor) Sizce sorun yaşar mıyım arkadaşlar?
amazon
Lenovo L27i-30 27 inç Full HD IPS (HDMI, VGA, 75 Hz, 250 nits, 4ms, AMD FreeSync) Monitör 66BFKAC2TK, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09VPV3V4C?tag=dh-forum-bkn-21&ie=UTF8&language=tr_TR -
Kullanım amacınız nedir hocam önemli olan o? Kod mu yazıyorsunuz, foto veya video mu editliyorsunuz
-
Adobe programları kullanacağım hocam. After/premier vs için düşünüyorum. Önceliğim çok iyi kalite almak değil sorunsuz kullanayım şimdilik yeter diyorum :) Bu fiyatlarda başka bulamıyorum çünkü :/
-
Hocam 27 inch takıntınız yoksa Full HD 24 inch daha güzel ve net görüntü verir. Renk hassasiyeti falan önemli ise bu fiyat seviyesinde zaten aman aman büyük monitör olmaz. İş görsün diyorsanız alın geçin.
-
24 de olur hocam. Öneriniz var mı acaba max 3000 e kadar ne alabilirim? Teşekkürler şimdiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X