Şimdi Ara

Apple kimliği oluşturma-Iphone 5.Lütfen bakın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.Tanıdığım birisi Iphone5 almış,ayarlamak üzere bana getirdi.Apple kimliği yaratmamız gerekiyor.Normal bir şekilde ''apple kimliği yarat'' dediğimizde son kısımda kredi kartı bilgilerini istiyor fakat kredi kartı yok.Bazı yerlerde apple store'dan ücretsiz birşey indirmeye çalışırsak çıkan şıkta ''yeni apple kimliği yarat''ı seçersek en sonda ''none'' seçeneğinin geleceğini söylemişler.Yani kredi kartı girmeye gerek kalmıycak.Fakat App.Store'ya girdiğimde hiçbir yere tıklanmıyor,ne geri ne iptal seçeneklerine tıklanıyor.Öylece kalıyor ve çıkmak gerekiyor.Tel.mi arızalı dedimde,dokunmatiğinde problem yok.Sadece apple kimliği yaratmak için app store girdiğimde öyle yapıyor.Şuanda gerçekten uyuz oldum,bir türlü halledememe.Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

• İnceleyin hocam.

http://www.turkcell.com.tr/Downloads/servis-yazilimi/apple/iPhone3G/iTunes_ile_Apple_ID_Alimi_Kredi_Karti_ve_Kredi_Kartsiz.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 8 Temmuz 2013; 21:18:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bakıyorum
  • Hallettim.Ne kadar karışık işmiş.Bilmeyenler için.Bu arada teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 8 Temmuz 2013; 22:02:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.