Şimdi Ara

Apple, katlanabilir iPhone'un maliyetini düşürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, katlanabilir iPhone'un maliyetini düşürdü
    Apple'ın katlanabilir iPhone modeli iPhone 18 Fold, üretim sürecindeki yeni gelişmeyle birlikte maliyet açısından önemli bir avantaja sahip olacak. Şirketin uzun süredir üzerinde çalıştığı menteşe sistemi, Foxconn ve Shin Zu Shing'in kurulan ortak girişim sayesinde daha düşük maliyetle gelecek.

Apple, katlanabilir iPhone'un maliyetini düşürdü

Yeni raporlara göre, iPhone 18 Fold'da kullanılacak menteşenin birim maliyeti, seri üretimin başlamasıyla birlikte 70 ila 80 dolar seviyesine gerileyecek. Daha önce yapılan tahminlerde bu parçanın 100 ila 120 dolar arasında olacağı tahmin ediliyordu. Bu düşüş, Apple'a üretim maliyetlerini dengeleme ve katlanabilir modeli beklenenden daha rekabetçi bir fiyatla sunma olanağı tanıyabilir.

Yeni ortaklık kapsamında Foxconn ve Shin Zu Shing, Apple'ın menteşe siparişlerinin yaklaşık yüzde 65'ini karşılayacak. Kalan yüzde 35’lik kısmı ise Amphenol üstlenecek. 2027 sonrasında ise Luxshare-ICT'nin üretim zincirine dahil olabileceği konuşuluyor. Bu da, menteşe fiyatlarının daha da düşmesine ve tedarikçiler arasında rekabetin artmasına yol açabilir.

Apple'ın menteşe stratejisi, dayanıklılık, performans ve üretim verimliliği arasında denge kurmayı amaçlıyor. Ayrıca, katlanabilir modelde kullanacağı alüminyum-titanyum hibrit çerçeve ve optimize edilmiş menteşe yapısı sayesinde ekran kırışıklığı da minimum seviyede tutacak.

Ayrıca Bkz.Apple’ın akıllı gözlükleri iki farklı işletim sistemiyle çalışabilir

Son raporlara göre iPhone 18 Fold, 7,8 inçlik iç ekran ve 5,5 inçlik dış ekranla gelecek. Tanıtımın ise 2026 yılında yapılması bekleniyor

Kaynak:https://wccftech.com/foldable-iphone-hinge-cost-drop-foxconn-supplier-strategy/

• Eğer dedikleri gibi ekran katlanma noktasında bir iz olmayacaksa tam alınacak telefon olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Apple bunu öyle yapacak ki yağ gibi izsiz ekran olacak sonra zamzung bizden çaldı diyecek. E sen izli çöp ekran verdin almadık. Çöpzung seni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D
  • Piyasada böyle bir talep mi varmış

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.