Şimdi Ara

APPLE iPod Touch 8GB TEKNOSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksaray TEKNOSA da gördüm 319 tl fiyat çok çok iyi geldi tahminimce 3. nesil ama ne olursa olsun 4. nesilin nerdeyse yarı fiyatı bence bu dolar kuru ile mükemmel sayılır

İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • Hepsiburada bu fiyattan satıyor genelde. Bakmadım ama şimdi bile bu civardadır fiyatı.
    Alınırmı bence alınmaz. 3.nesil değil 8 gblar. 2.nesilin donanımını kullanıyor.
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • bende gördüm aynı ürünü aynı yerde, çalışan 16 gb olduğunu söyledi bakabilir miyim dedim; arkasında 8gb yazıyor zaten yanlış hatılamış.ikinci el 3g 32 gb almak daha mantıklı 250-270 lira gibi bi fiyata bence.sonuçta sadece şarkı atmıcaksın buna , jb yapıp uygulama oyun vs de yükleyeceksin.
  • siz tam olarak nerde gördünüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    geçen ay açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

siz tam olarak nerde gördünüz

aksaray ili adese içi teknosa da.

Orijinalden alıntı: hitmachine16

3. nesil 8 gb yok. 3. nesil 8 gb diye alacağınız ipod aslında 2g. iOS 5 yüklenmez yani. 2. nesilse fiyat normal. 4. nesilse 319 TL sıcak fısat gerçekten.

HB kampanyasında benzer bir bilgi yazınca bir dayak yemediğimiz kalmıştı.

kaç yıllık teknolojiyi bu fiyata satmaya çalışıyorlar, kanmayın, almayın.
  • ALMAYINNNNNN.........
  • beyler bişey sorucam..ben geçen ay 2 tane ıpod touch aldım 2.el. bir tanesi 8gb (dışarı ses veriyor),diğeri 32 gb (dışarı ses vermiyor).Bunların kaçıncı nesil olduklarını ben nasıl anlarım?

Orijinalden alıntı: GeCCCe

beyler bişey sorucam..ben geçen ay 2 tane ıpod touch aldım 2.el. bir tanesi 8gb (dışarı ses veriyor),diğeri 32 gb (dışarı ses vermiyor).Bunların kaçıncı nesil olduklarını ben nasıl anlarım?

ipod touch 4ü tanırsınız zaten incedir.

2 ile 3 arasındaki fark için:

APPLE iPod Touch 8GB   TEKNOSA

The iPod touch (3rd generation) can be distinguished from iPod touch (2nd generation) by looking at the back of the device. In the text below the engraving, look for the model number. iPod touch (2nd generation) is model A1288, and iPod touch (3rd generation) is model A1318.

yani

arkasında yazılı model numarası a1288 ise 2 1318 ise 3tür

ipod touch 1. jenerasyon için ise arkasına bakmanız yeterli :

APPLE iPod Touch 8GB   TEKNOSA

• @aragorn991402

baktım arkasına a1213 yazıyor model numarasına..diğer ipod yanımda değil ona bakamıyorum.bu dışarı ses verip vermeme olayından ayıramıyormuyuz?

beyler bişey sorucam..ben geçen ay 2 tane ıpod touch aldım 2.el. bir tanesi 8gb (dışarı ses veriyor),diğeri 32 gb (dışarı ses vermiyor).Bunların kaçıncı nesil olduklarını ben nasıl anlarım?

dahili hoparlörü olan IPOD vaar mı ki?

@aragorn991402

baktım arkasına a1213 yazıyor model numarasına..diğer ipod yanımda değil ona bakamıyorum.bu dışarı ses verip vermeme olayından ayıramıyormuyuz?

a1213 1. jenerasyon hocam,

2den sonra da dışarı ses vermeye başlar, 2 mi 3 mü kontrolünü dışarı ses vermesinden ayırt edemezsiniz.

ses vermeyen 32gblık ise ve 8gblık olanı muhteşem bir alet değil ise

32 gblik olan 1. jenerasyon

8gblik olan 2. jenerasyondur

çünkü yukarıda denildiği gibi 8gb ve 3. jenerasyon cihaz yoktur.

eğer muhteşem olsaydı da 4. jenerasyon olurdu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn991402 -- 27 Ekim 2011; 17:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLLei

4g fiyatları neler 400 tl ye bulunurmu?

2 ay önce 4. jenerasyonu 399tl ye mediamarkt tan almıştım. Takip et istersen belki kampanyayı tekrarlarlar.

Orijinalden alıntı: forumland

quote:

Orijinalden alıntı: RoLLei

4g fiyatları neler 400 tl ye bulunurmu?

2 ay önce 4. jenerasyonu 399tl ye mediamarkt tan almıştım. Takip et istersen belki kampanyayı tekrarlarlar.

Saol
    Elektrik, Elektronik Mühendisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.