o kdv olmayan fiyatı... kdv'yi ekleyince 750 ytl oluyor... bazı yerler de 1 milyara kadar fiyatı yükselebiliyor ama genelde 800 civarları... ben de 60'lık ipod alıcaktım ama buradaki tartışılan konuları bi oku istersen... creative almaya karar verdim..
bende alacaktım 200 ytlye buldum ama ses kötüymüş creative alıyorum hem fiyatı iyi hem kalitesi iyi sadece photo değil oda gereksiz bence çnkü bu mp3 palyer digital fotograf makinası değil
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhane
APPLE IPOD PHOTO 60 GB : 600 ytL İYİMİ ?=
ya sen ne ayaksın aslanım dadanmışsın bu foruma saçma sapan başlıklar açıp duruyorsun kafan basmıyormu bişeyi irdelemeye.. kendin çözüm bulamıyormusun
bi de o fiyata nereden buldun sen ya?
o fiyata nerede buldun?
ya 600 ytle ona verene kadar iriver H340 alırım daha ii i pod photo para tuzağından başka hiç bir şey değil
evet çok pahalı... pahalı olmasa düşünmeden alıcam....
40gb iriver ondan alacağın hazzı ikiye katlar bence ki o alet video bile oynatmıyo ama H340 oynatıyo
dediğin iriver h340 hepsiburada.com'da 616 milyon.... creative 40 gb genpatech'de 502 milyon... 60'lık ipodlar da 800 milyon civarı... hepsinde kdv dahil... aralarında fiyat farkları var epey... bu da işimi zorlaştırıyor...
bak şimdi fiyat olarak baktığında zen touch makul gözüküyo fakat 600 milyonluk i river ı ele aldığın zaman 2' renkli 262k ekran video oynatabiliyo ve zen touch tan biraz daha küçük ben bu üçlemede aslında ipod photo yu değerlendirmeye almıyorum makul bi alet değil hem teknik özellikleri yetersiz hemde pahalı
peki diğer arkadaşlar iriver hakkında ne diyorlar?
bencede kullananların yorum yapması çok daha ii olur neticede bende sadece ürünün metnini duydum kullanmadım
iriver'ın özellikleri buymuş;
ÖZELLİKLER AC Adaptör:Var Ağırlık:183 gr Bağlantı:USB 2.0 Boyut:62(W) X 103(D) X 22(H)mm Data Transfer Hızı:480Mbps Dosya Tipi:MPEG 1/2/2.5 Layer 3, OGG , WMA, ASF, JPG, BMP, AVI Equalizer:5 Adet Dahili + 1 Adet Kullanıcı EQ + Xtreme EQ + Xtreme 3D FM Radyo:20 Kanallı FM Radyo ID3 Tag Desteği:ID3 V1 Tag, ID3 V2 2.0, ID3 V2 3.0, ID3 V2 4.0 Kulaklık:Sennheiser MX400 LCD:2.0 260,000 Renk LCD Line-In:Var Pil:Li-on Dahili Pil Ömrü:16 saat (MP3 çalarken, 128Kbps, 44.1KHz, EQ Normal, Vol 20, Li-ion batarya ile) Resim ve Text Görüntüleme:Var Ses Çıkışı:20mW(16 ¥Ø) Ses Efekt:Xtreme EQ,Extreme 3D Sound,SRS Taşıma Çantası:Var USB Host:Dijital Kamera''ya direkt bağlanabilme Yazılım Güncelleme:Var
iyi mi sizce?
Ben bi problem nedeniyle Creative zen Xtra 30Gb mp3 playerimi servise verdim 2-3 gün içinde para iadesi alacağım kesin gibi:)(dolar kur farkından da 150 dolar gibi avantajlıyım)iriver 40 Gb creative zen touch 40 gb ve ipod 60 gb arasında kararsızım.internette bir süredir araştırıyorum ipod bence o fiyatı kesinlikle hak etmiyor.iriver için birkaç sitede aletin menü dolaşımının ipod ve creative göre oldukça yavaş olduğu ve kullanımı keyifsiz hale getirdiği şeklinde kullanıcı yorumları var.Hatta bazı kullanıcılar paramı sokağa atmış gibi hissediyorum falan diyo ama ne derece doğrudur bilmiyorum aleti kendim inceleme fırsatı bulamadım.SAnıyorum creative zen touch 40 gbyte alıcam.Başka tavsiyeleriniz varsa çok yardımı olur:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme