Şimdi Ara

APPLE iPod Nano 4.Nesil 16 GB Mp3 Çalar ***199tl*** TAKAS OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Takas olabilir , öncelikle ddr2,ddr3 ram , üst model intel,amd işlemci , 3850,9600gt üstü model pci-e vga 5750,5770 serisi tercihimdir , 500gb ve üzeri hdd düşünebilirim takas için.(tekliflerinizi tam ve net şekilde veriniz)

Ürün yurtdışı , temiz , üzerinde sticker var , kendi kutusu yok.

Mp3 player , kulaklık , usb ara kablo mevcut(sadece fotoda görünenler mevcut onun dışında bir aparatı yok)

http://www.simdial.com/Store/ProductDetails.aspx?ProductID=83540

***199tl***

Bursadayız , pazarlık yok , takas olabilir uygun teklif gelirse.(tekliflerinizi tam ve net şekilde veriniz)

APPLE iPod Nano 4.Nesil 16 GB Mp3 Çalar ***199tl*** TAKAS OLUR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 13 Haziran 2010; 12:47:50 >

• pm
    TÜM ÜYELERE ÖNEMLİ NOT: YÖNETİM DENEN ADAM(!)LARIN DOLANDIRICILARI KORUMASINDAN, ÜYELERİ ÖNEMSEMEMESİNDEN, KAFALARINA GÖRE HAREKET ETMESİNDEN, İNSANLARI ALDATAN-KAZIKLAYAN-YANLIŞ YÖNLENDİREN CİĞERSİZLERE DESTEK OLMASINDAN, YÖNETİMİN İYİCE İŞİ TİCARETE BAĞLAYIP SAYFALARI MOBİLDE DAHİ REKLAMA BOĞMASINDAN MÜTEVELLİT; ARTIK BU FORUMDA HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞMAYACAĞIM. HİÇBİR BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAYACAĞIM. BEN DE ARTIK FİYATI TUTTUĞUMA GEÇİRECEĞİM. KAMUOYUNA SAYGIYLA DEĞİL, BİLDİĞİN DUYURUYORUM. VE DH YÖNETİMİNİ BOYKOT EDİYORUM.
    [ ilterish (Tertemiz dediği üründe 2 çatlak ve alabildiğine derin çizik vardı, üstüne laf yedik bir de) -- girisimci zenci (Nâm-ı diğer Selim Şahin. Bu ismi forumda araştırırsanız nasıl karaktersiz biri olduğunu anlarsınız.)oasikhan5 (Yalancı, oyalayıcı, 5 kuruş para için 4-5 kişi ile aynı anda anlaşmaya çalışmayan ticaret ahlâkı olmayan biri)
  • bir adet pm
    ipod nano 4. nesil, 8 gb
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.