Şimdi Ara

APPLE İphone5S 16 gb vs LG G2 32gb

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki ay yani kasım ayında bir akıllı telefon alıcağım.Bu telefonun bana sağlaması gerekenler:
    -En az 2-3 yıl kullanılıcak
    -UYgulama marketi zengin olucak.(Androidde iosta zengin biliyorum)
    -Marketindeki uygulamaları ücretsiz almak benim için önemli.(BU android apk olunca hepsi bedava biliyorum)
    -Telefon stabil olmalı saç baş yoldurmasın 2 yıl sonra
    -Güncelleme desteği en az iki yıl olmalı.
    -Şarj süresi tüm akıllı telefonlardaki gibi kulalnıldığı zaman en az 1 gün gitmeli.
    -Kamera çok önemli değil ama çeksin.
    -Müzik için mp3 programı ile mesela itunesa para vermeden indirebilme ihtimali olmalı.(YOksada sıkıntı değil ufak iş gören bir mp3 hali hazırda var.

Arkadaşlar bu yazdıklarım doğrultusunda hangisi seçmek neden doğru olduğunu yazarsanız sevinirim.

Bütçe:maksimum:2100TL

Yani iphone5S 2200tl çıksa almam alamam.

Telefonu alırken bu kadar titiz olma sebebim sonuç olark ben buna 2.000tl gibi bir para veicem babamın maaaşının yarısından fazlasını bu telefona yatırmış olucaz.

YAni 1650 verip 2 yıl ( 0.5yılı eziyet) gibi kullanamktansa 2.000tl verip 3 yıl kullanma taraftarıyız.

Birde telefon uzun süre gitmeli benden sonra anneme felan verebiliriz.

Bunları katarak yorumlarsanız sevinebilirim.

Birde bir telefona ne kadar vermeli fiyat olarak? (4 senendir aynı telefonu kullanıyorum)

• up
  • 5s o fiyata uzun süre düşmez, ayrıca ios7 için jb var mı ne zaman çıkar bilgim yok o işte uzun sürebilir, beklemeden lg g2 alabilirsin
  • jbsi varmış
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Bence düşücek neden derseniz daha Türkiye lansmanı yapılmadan 2400tlye güvenilir yerlerde satılıyor. @Master_Evil
  • yılbaşına kadar 2100ü göreceğini sanmıyorum
  • En uzun süreli stabil olarak kullanabileceğin telefonları Iphone yapıyor. 2100 lira bütçenizin olup 2200 liraya çıkamamanız da ilginç bir durum olmuş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon 3 yıl kulanılmaz sadece doğru zamanda doğru cihazı alır satarsınız, 3 yıl sonra elindeki cihazın değeri sıfırlanacak neredeyse, öyle yapana kadar ufak iskontolarla elden çıkar güncel kal derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 18 Ekim 2013; 12:06:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • i5s nerde 2100 olsun dostum
    daha i5 i 1899 tl ye satıyorlar
    beklesen de 5s o fiyata düşmezz o yüzden g2 al rahat et
    iphone uzun süreli kullanımda daha iyi ama g2 de 3 yıl gidecek cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.