Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma takılan bir konuyu danışmak istiyorum. Xs kullanıcısıyım. Telefonumuzu şarj döngüsüne göre en uygun şekilde kullanmak için %80'den sonra fişten çekmek ve %20'nin altına düşmemek mantıklı mıdır?
  • cunuvar C kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj rutinin nedir, 1 senedir nasıl bu seviyede tutmayı başardın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cunuvar C kullanıcısına yanıt
    Size öyle geliyor, bir anda baktığınızda 1'er 1'er değil çoklu rakamlarda düştüğünü göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeo

Arkadaşlar aklıma takılan bir konuyu danışmak istiyorum. Xs kullanıcısıyım. Telefonumuzu şarj döngüsüne göre en uygun şekilde kullanmak için %80'den sonra fişten çekmek ve %20'nin altına düşmemek mantıklı mıdır?
    Hayır hocam 80 100 arası şarjdan çekmeden ya da kullanmadan şarj etmelisiniz. Bunun sebebi kalibrasyon bozulmasın diyedir. 80 olunca şarjdan çekmek diye bir şey yok. %20 nin altına düşürmeyin yeterli.
  • UnchaineD kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam, teşekkür ederim

• sahankazim kullanıcısına yanıt
    Spigen in f210 u var 27w power delivery 3.0, 119 lira hepsiburadada, ama ayrıca bir de type - c to lightning kablosu almanız gerekiyor hızlı şarjı destekleyen, aksi taktirde sadece adaptör hızlı şarj etmez cihazı.

• Arkadaşlar 5 aydır 11 kullanıyorum, taşıma ve kullanım açısından daha kibar bir telefona ihtiyacım var 11 prolar çok pahalı xs düşünüyorum pil olayı beni üzermi çok merak ediyorum, sosyal medya takılıyorum çok oyun oynamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErKaN-23 kullanıcısına yanıt
    Çok oyun oynamazsan bile eğer sosyal medya çok yoğunsa bir günü çıkarır. Xs tam orta karar bir bataryaya sahip ne iyi ne kötü.
    Bu telefonun bana kalırsa olmamış iki yanından biri bataryası diğeri gece kamerası. Batarya konusunda çok kötü değil ama bir günü çıkarmakta zorlandığımı söyleyebilirim tabii benim yoğun bir kullanımım var bu kişiye göre değişir ancak 11 kadar performans beklemeyin

• umtsntrkdh11 U kullanıcısına yanıt
    Vazgeçtim zaten elimdeki 11 ile devam edecem şimdilik, baktığında 11 prolar harici alınacak nir telefon yok

• arkadaşlar xs fiyatlarına zam mı geldi? en son 6 bin civarlarına alınıyordu şimdi bakıyorum en ucuzu 6800
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahankazim

arkadaşlar xs fiyatlarına zam mı geldi? en son 6 bin civarlarına alınıyordu şimdi bakıyorum en ucuzu 6800
    stok kalmadı dostum ondan stoklar bitti çoğu yerde olanlarda pahalı satıyor nisan başında falan ucuzdu millet aldı kalmadı iphone 11 falanda ucuzdu 6900 e falan alınabiliyordu şuan 11 bile sıkıntılı stokları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 8 Mayıs 2020; 15:23:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

Vazgeçtim zaten elimdeki 11 ile devam edecem şimdilik, baktığında 11 prolar harici alınacak nir telefon yok
    Cihazdan çok memnunum o konuda bir şikayetim yok bir ara bir iki yazılımsal problem oldu ama düzeldi. Ekran tasarım ve ergonomi 11 e göre çok üst düzey. Tabi kamera ve bataryada da 11 in avantajları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahankazim

arkadaşlar xs fiyatlarına zam mı geldi? en son 6 bin civarlarına alınıyordu şimdi bakıyorum en ucuzu 6800
    3 Nisanda 64 gb silver rengini sıfır olarak 6300 e aldım 11 ile xs arasında kalmıştım arada 500 tl fark vardı 11 o zamanlar 6800 e bulunabiliyordu, 500 tl fark bana fazla geldiği için xs aldım.

Hocam kötü bir İphone 11 maceram sonucu telefoncuma telefonu iade etmiştim (cihazı 4 aylık diye almıştım cihaz dışarıda ekran değiştirilmiş) 11 bana açıkçası biraz da kaba gelince sıfır Xs alayım dedim, beni tek korkutan bataryasıydı ama kesinlikle üzmedi. Oyun oynamam , biraz YouTube biraz İnstagram bolca konuşma , eve geldiğimde hala %35-40 şarjım oluyor. Kesinlikle pişman etmez, ben Xs silver kullanıyorum Baseus’un şeffaf kabıyla beraber çok şık duruyor, hani o iphone nin kibar , premium hissini bol bol hissettiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sizffren13

Hocam kötü bir İphone 11 maceram sonucu telefoncuma telefonu iade etmiştim (cihazı 4 aylık diye almıştım cihaz dışarıda ekran değiştirilmiş) 11 bana açıkçası biraz da kaba gelince sıfır Xs alayım dedim, beni tek korkutan bataryasıydı ama kesinlikle üzmedi. Oyun oynamam , biraz YouTube biraz İnstagram bolca konuşma , eve geldiğimde hala %35-40 şarjım oluyor. Kesinlikle pişman etmez, ben Xs silver kullanıyorum Baseus’un şeffaf kabıyla beraber çok şık duruyor, hani o iphone nin kibar , premium hissini bol bol hissettiriyor.
    Oyunsuz bir kullanımda xs in bataryası kesinlikle üzmez katılıyorum ayrıca ben de şeffaf kılıf ile silver kullanıyorum gerçekten çok şık görünüyor cihaz.

• Arkadaşlar xs telefonum icin kılıf önerilerinize ihtiyacım var
    Hoparlör kısmı korumalı olan bir kılıf arıyorum özellikle toz vs geçmesini istemiyorum çalıştığım ortamdan dolayı

Birde siz hoparlör ve ahize temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz paylaşırsanız sevirim

• Arkadaşlar silver model xs max kullanıyorum, kenarlarında ki metal yüzeye pasta işlemi uygulamamı önerir misiniz küçük çaplı yüzeysel çizikler için? ayrıca bu işlem için tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
  • Snazzy Labsyoutube
    Remove Scratches from iPhone X and Polish It Back to New!
    https://www.youtube.com/watch?v=XW0d4vyo2do&feature=youtu.be

Ise yariyor gibi

• Xs ile 11 arasinda kalip hangisini neden tercoh ettigini yazabilecek var mi? Veya ikisinide kullanan? 11 in ekrani sanirim elimdeki mevcut 6s plustan daha kotu

• 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.