Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neyro61

28 Kasım Pazar günü 2 adet iphone xs max 64gb ile trabzonda olacağım. elden teslim edebilirim. açılmamış kutusu ve faturası ile beraber. istenirse kargo ile diğer illere de pts gönderirim. ilgilenen arkadaşlar tarafıma iletişime gecebilir. 0.536.5647078
    Apple size özel mi üretti 128gb XS Max'leri ???

Bence ebay'den özel sürüm -special limited edition- diye tanesini 10.000 dolara rahatlıkla satarsınız burda uğraşmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 27 Ekim 2018; 5:49:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

:) yanlışlık olmuş alay edecek bir durum yok 64gb hafızalı.
    Slmlar 9000₺ demişsiniz çok olmuş 8.000₺ buldum tşkler

1100 euro falan sanırım cihaz. %15 de tax FREE olunca buraya göre bayağı uyguna geliyor gibi.

8000tl e al da paylaşım yap da görsün herkes. öyle buldum aldım demek ile olmuyor
    Tamam akşam yaparım 😉

İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
  • Hk@n kullanıcısına yanıt
    Tam kaplayan 5d ise bende uyguladım. Dokunmada vs bir sıkıntı yok. Ama her kılıfla kullanılmıyo. Kenardan atıyo.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

parlatılmış paslanmaz çelikten ne beklerdiniz ki? İstediğniz kadar koruyun çizilmesini önleyemezsiniz, o kılıfı takıp çıkarırken bile çiziyorsunuz çerçeveyi - bu normal bir şey.
    Normal değil cihaz çok kolay çiziliyor aldığımdan beri gözüm gibi baktım, ona rağmen bir sürü kılcal çizik oluşmuş. Amerika için bile pahalı olan bir cihazın bu denli cizilmesi ve kalitesiz bir malzeme kullanılması normal değil. Alacak arkadaşlara telefonu 360 derece kaplayan jelatin tarzı ürünlerle kaplatmalarını öneriyorum. Bu cihazı piyasada satılan her kılıf çizer, orjinal Apple kılıflar bile ki onların alt kısmıda açık.

• Herkese selamlar,elimde 1 adet siyah 64GB iPhone Xr var garantili,kutusunda Avrupadan alinma.Aldigim fiyatin ustune %10 koyarak vermeyi dusunuyorum.Detaylar icin pm atabilirsiniz.

• Exodus33 kullanıcısına yanıt
    Ben, XS Max derim. Ama kullanacak olan sensin boyutları belli incele ondan sonra karar ver. derim

• Exodus33 kullanıcısına yanıt
    ip6 dan geçtim kesinlikle xs max.

• X var elimde çok pahalı olursa geçmem yada abd den getirebilirsem ordam getireceğim o zaman.

• Acaba nano ekran koruyucular faydalı olur mu?
    www.spigen.com.tr
    Spigen Universal Glas Nano Liquid Sıvı (Seramik) Kaplama - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/ekran-koruyucu-spigen-glas-tr-nano-liquid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuncayVural -- 27 Ekim 2018; 19:07:42 >

• Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

Karanlık olan İphone xs max, aydınlık olan pixel 2xl gece modu. Apple derhal bir gece modu falan bişi çıkarması lazım. Bir şey yapması lazım ama ne bilmiyorum.

• Arkadaslar xs max 64 gb alindi yurtdisindan, fakat iki imei oldugu icin pasaport kaydini nasil yapiyoruz? Onceden tek simli yaptim hep bu dusundurdu:) xs max kayit yaptiran varsa yazabilir mi ya lis yapmayalim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Karanlık olan İphone xs max, aydınlık olan pixel 2xl gece modu. Apple derhal bir gece modu falan bişi çıkarması lazım. Bir şey yapması lazım ama ne bilmiyorum.
    Nedense Iphone Xs Max'in çektiği daha hoşuma gitti.. pixel 2xl'in görüntüsü sanki flash kullanılarak çekilmiş gibi duruyor. Kaldı ki iphone'den çekilen görünütüyü ufak detay düzenlemeleri yaparak pixel 2xl'de ki hale getirebilirsin. Benim şahsi fikrim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hexaeba

Nedense Iphone Xs Max'in çektiği daha hoşuma gitti.. pixel 2xl'in görüntüsü sanki flash kullanılarak çekilmiş gibi duruyor. Kaldı ki iphone'den çekilen görünütüyü ufak detay düzenlemeleri yaparak pixel 2xl'de ki hale getirebilirsin. Benim şahsi fikrim bu.

Alıntıları Göster
    Gündüz hepsi çok iyi ama gece olunca, fotoğraflar kötü oluyor, uzun pozlama uzundur kullanılan bir şey, bunu otomatik ve seçilebilir hale getirmişler. İstersen karanlık çek, bu bir seçenek. Hiçbir ayar yapmana gerek kalmadan, tek bir dokunuşla bunu google'da yapıyorsun. ya da ötekilerde. Burada Apple'ın bir şeyler yapması lazım, pro modu kullanılan uygulamalarda tripod gerekiyor ya apple tüm olarak kameranın api'sini açmıyor ya da bu yeteneğe sahip değil. Bence sahip ama izin vermiyor kullanılmasına. Seçenek olarak "gece" modu koyarsın, kimi kullanır kimi kullanmaz. Görüntü olarak "iphone" gerçeğe en yakın olanı.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.