Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.113.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gun once XS Max 64 GB alarak araniza katildim. 900 dolara aldim.

S9 u 370 dolara verdim, PS4 (arizali) 250 dolara verdim üstüne 280 dolar vererek XS Max aldım. Suan cok cok memnunum ozlemisim iPhone kullanmayi. 7 Plustan S9 a gecmistim 6 ay once benim icin kötü bir tecrübe oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

2 gun once XS Max 64 GB alarak araniza katildim. 900 dolara aldim.

S9 u 370 dolara verdim, PS4 (arizali) 250 dolara verdim üstüne 280 dolar vererek XS Max aldım. Suan cok cok memnunum ozlemisim iPhone kullanmayi. 7 Plustan S9 a gecmistim 6 ay once benim icin kötü bir tecrübe oldu
    S9 ne anlamda kötüydü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Merhaba arkadaşlar,

Yeni Apple kullanıcısı arkadaşlar için dikkat edilmesi gereken iki- üç unsur var piller ve şarj konusunda.

1-Ortam Şartları;

Kesinlikle çok farkediyor. Basınç, sıcaklık nem, bulunduğunuz ortamdaki ışık ve bu ışığın gücü ve rengindeki dalgalanmalar [TrueTone için]ve benzeri faktörler pil ömrünü tahmin edemeyeceğimiz kadar etkileyebiliyor.

2-Kullanım koşulları;

Bağlı olduğunuz ağ, frekansı, türü, stabilitesi, yaptığınız işlemler elbette telefonun işlemcisine yük olduğu için etkili.

3-Kılıf;

Bazı kılıflar, materyallerine, formlarına ve tasarımlarına göre çekim gücünü ve ısı dağılımını aşırı etkiliyor. Çok konuşulmasa da bu önemli bir faktör.

4-Şarj Cihazı;

Hızlı sarj edildiğinde telefon pili daha çabuk bitebiliyor. Muhakkak şarj cihazınız MFI sertifikalı olmalı, güç kaynağınız kesintisiz olmalı. Araç şarj cihazları özellikle sabıkalı. Aracınızın Start / Stop özelliğini kapatmanızı öneririm. Bazı arabalar telefona verdikleri gücü de kesebiliyor. Akü eskiyse düzensiz akım pil ömrünü harcıyor.

Daha fazlası için şehir efsanelerini vs dinlemeden, lütfen özenle, Apple tarafından birinci ağızdan yayınlanmış bu makaleyi okuyun;

https://www.apple.com/tr/batteries/

Sevgiler herkese.
    👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
    Dedikodularla kafa oldurmanın anlamı yok dediğiniz gibi.
    Ayrıca birşeyi farketmiştim 6 s plus ımda 1 yıl boyunca hiç çekmeden prizde takılı dursun şarjda hala şarj oluyor gösteriyor. Ama amdroidlerde nöyle değil. İphone un orjinal şarj başlığı dolunca şarj kesmiyor. Powerlank ile denedim dolunca kesiliyordu.
    Birde son güncellemeyi tavaiye etmiyorum arkadaşlar. Açık olan uygulamaları kapatıp ana ekrana dönerken ufak ni donma oluşmaya başladı. Epey bi süre güncelleme yapamayı düşünmüyorum bakalım ne kadar dayanacağım.
    Şu KARINCA İLETİŞİMden bahsetmiş bi arkadaş. Onları bende takip ettim bi süre dialogları falan hoşuma gitmedi dikkat edin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 06zos 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam 230 tl lik adaptörü aldıktan sonra kablosunu da mı alıyoruz? Girişi farklı vs değil dimi ç

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    Amazon. it'den mi aldınız, hocam direk?

• onder.t O kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar mailler önceden mail içine girmesemde düşüyordu ama şu anda sadece mailin içine girersem düşüyor. Millet sabahtan mail gönderiyor ben öğleden sonra girersem anca farkediyorum bakıyorum ayarlarda değişiklik yok problem ne olabilir

• feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    On kamera
    Airpods baglarken sikinti cikariyor
    İnstagramda yazilarin sagi solu görünmüyor
    Uygulamalarda problem var. İosa gosterilen ilgi android tarafinda yok.
    Her ne kadar pie update sonrasi cok akici olsada ios akiciligi sunmuyor.
    Yuz kilidi acma problemli
    İphone da her islemi (silme vb) sola kaydirarak yan menuden cikan butonlarla islem yaparken androidde basili tutup iğrenç bir popup ekrani cikarip islem yapıyorsun. Kaydirmaya alistigim icin bu problemleri yasadim. İosa döndüm dunya varmış dedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

On kamera
    Airpods baglarken sikinti cikariyor
    İnstagramda yazilarin sagi solu görünmüyor
    Uygulamalarda problem var. İosa gosterilen ilgi android tarafinda yok.
    Her ne kadar pie update sonrasi cok akici olsada ios akiciligi sunmuyor.
    Yuz kilidi acma problemli
    İphone da her islemi (silme vb) sola kaydirarak yan menuden cikan butonlarla islem yaparken androidde basili tutup iğrenç bir popup ekrani cikarip islem yapıyorsun. Kaydirmaya alistigim icin bu problemleri yasadim. İosa döndüm dunya varmış dedim
    Android teller janjanlı duruyor ama şikayet çok bende note 9 düşünüyordum vazgeçtim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi herkes birşey söylüyor ama kafamda netleşmeyen birşey var.A2101 kodlu maxsi yurtdışından getirdiğimde bi sıkıntı çıkarsa garanti kabul etmiyormu yoksa bu olay türkiyeden alınmış maxler içindemi geçerli,beni bi aydınlatırsanız yolumu bulurum

• mrkb kullanıcısına yanıt
    Evet kutudan çıkan hızlı şarja uygun değil. Ben amazonda indirime giren anker powerline 2 aldım çok kaliteli. Ama hala başlık alamadım😂

• maho2306 kullanıcısına yanıt
    Aynı problemi bende yaşıyorum

• 06zos 0 kullanıcısına yanıt
    Bir adet kablo bey 100tl yani.

Bu mu?

Adaptör olarak orj almak mantıklı sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 17 Şubat 2019; 2:2:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

Evet ama ben İtalya'dayım. Satıcı Türkiye'ye yolluyor mu bilmiyorum.

• Kabloyu indirimdeyken aldım 70 tl.
    Bu esr kılıf aliexpresste çok daha ucuz anlamadım. Aliexpresste 30-50tl civarı. Türkiyede 400 tl falan. 400 tlye kılıf alınır yaw😱

• MT532ZD/A A2101 modelli bir telefon buldum sahibinden’de. Büyük ihtimal alacağım Sim-Free ve FaceTime’lıymış.

ZD koduna baktığımda ZD – Luxembourg, Austria, Belgium, Monaco, Germany, France, Netherlands, Switzerland diyor.

Japon, Kore modellerinde oldugu gibi herhangi bir deklanşör ses sıkıntısı falan yok değil mi? Veya herhangi bir olumsuz yönü? Bir de ilk defa online telefon alacağım dikkat etmem gereken şeyler neler?

• bekko33 kullanıcısına yanıt
    Ben bu model cihazı 4 aydır kullanıyorum.Maşallah diyim bir problemi yok

• armynel kullanıcısına yanıt
    Dm attim bakabilir misin?

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.