Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
119
Favori
1.114.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı kullanırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün piyasadan aldığımız bilgilere göre; Apple tüm ürünlerinde fiyat indirimi yapmaya hazırlanıyor.

iPhone için indirim geliyor!

Başta iPhone ve iPad modelleri olmak üzere Apple Store‘da satılan aksesuarlarda da indirim yapılacak. Bu indirimin 30 Kasım 2018 yani yeni iPhone modellerinin satışa sunulacağı gun olacak

iPhone fiyatlarında ise Apple daha bonkör olacak. iPhone fiyatlarında 1.000 TL’yi bulan indirimlerin yapılması bekleniyor. Aksi durumda Apple’ın Türkiye’deki işi çok zor. Örnek vermek gerekirse; Galaxy Note 9 ile iPhone Xs’in fiyatları Amerika’da aynı. Ancak iPhone Xs, Note 9’dan yaklaşık 2.500 TL daha yüksek fiyatla satılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusthingTr

Bugün piyasadan aldığımız bilgilere göre; Apple tüm ürünlerinde fiyat indirimi yapmaya hazırlanıyor.

Başta iPhone ve iPad modelleri olmak üzere Apple Store‘da satılan aksesuarlarda da indirim yapılacak. Bu indirimin 30 Kasım 2018 yani yeni iPhone modellerinin satışa sunulacağı gun olacak

iPhone fiyatlarında ise Apple daha bonkör olacak. iPhone fiyatlarında 1.000 TL’yi bulan indirimlerin yapılması bekleniyor. Aksi durumda Apple’ın Türkiye’deki işi çok zor. Örnek vermek gerekirse; Galaxy Note 9 ile iPhone Xs’in fiyatları Amerika’da aynı. Ancak iPhone Xs, Note 9’dan yaklaşık 2.500 TL daha yüksek fiyatla satılacak.
    Vayy bu güzel bir haber
    4 gün kaldı bakalım herşeyi bekliyoruz...

• Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

Bilgilendirme;

31 Ocak 2019 tarihine kadar 3.500 tl üstü cep telefonları alımı için vade 12 aya uzatılmıştır.
    Bu tarihten sonrası için 6 ay olarak uygulanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusthingTr

Bugün piyasadan aldığımız bilgilere göre; Apple tüm ürünlerinde fiyat indirimi yapmaya hazırlanıyor.

İndirim olabilir ama reseller’lardan alanlar ne yapacak? Beklemekte fayda var sanırım hemen almak yerine. Perşembe geceden satıyorlar ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 27 Kasım 2018; 9:17:45 >

• Biz de seviyoruz Apple’ı ama bazıları inanilmaz derecede savunuyor. Samsung’un, Huawei’nin 7-8 bini geçmediği yerde sizin yeni çıkan en düşük seviye telefonunuz 7400 tl. Mecbur indirim yapmak zorunda. Yapmazsa da kendileri bilir. Apple’dan başka telefon kullanmayan ben bile almam.

• teknogs kullanıcısına yanıt
    12 ay kredi cekmek mi hicbir sekilde akil kari degil maalesef cok uzucu

• Applestore'dan alacak olan var mı yoksa benim gibi yurt dışıcı mı herkes?
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Bende yurtiçi garantili x'ten yurtdışı Almanya XS Max' a geçtim. Hayatımda ilk defa yurtdışı cihaz kullanıcam, hayırlısı artık.

Bu arada x'te ekran çift dokunuş ile uyanıyordu ama XS Max' ta tek dokunuş ile uyanıyor. Sizde de bu şekilde mi ?
    N11 ama cihaz daha gelmedi

• Selam beyler 1 ay önce abd den xs max aldım mt model bu gün fark ettim telefonun sağ alt köşesinden ekran kalkıyor yani ekran kasadan ayrılmış sol tarafına baktım herhangi bir sorun yok telefonu düşürmedim ya da esnetmedim gözüm gibi baktım desem yeridir başına böyle birşey gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferfb

Bende yurtiçi garantili x'ten yurtdışı Almanya XS Max' a geçtim. Hayatımda ilk defa yurtdışı cihaz kullanıcam, hayırlısı artık.

Bu arada x'te ekran çift dokunuş ile uyanıyordu ama XS Max' ta tek dokunuş ile uyanıyor. Sizde de bu şekilde mi ?
    X modelinde hiçbir zaman çift dokunuş olmadı.
    tek dokunuş ile uyanıyor zaten.

çift dokunuş LG'de var, Samsung'ta da var sanırım..
  • Aslında parayı tümden vermek yerine aynı fiyattan 12 ay taksitli almak mantıklı.Fakat bu fahiş fiyata alınmaz. Xs 64 gb 7500 olmalı en fazla. Ben 10 bine çok çok az kişinin alacağını düşünüyorum şahsen. O da Türkiyedeki yatırımını karşılayamayabilir. Ya çekilecek ya da fiyat indirecek gibi.

Ben de Apple Store tr den alacağım

• Haberde 1000 e varan indirim deniyor ki bu en yüksek fiyattan satılana yansıyacaktır. Dolayısıyla takriben %7 gibi bir indirim demek oluyor. Xs 8.999 a düşecektir diye düşünüyorum.

• sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    LG' de vardı hocam, demek ki bende o alışkanlıkla hep çift dokunuş yapmışım, tek dokunuş olduğunun farkında bile değilim, saolasın.
  • Iphone XR 64gb Türkiye fiyatı tahmini :

en düşük 5400TL

en yüksek 5900TL.

Olası ihtimal 5599TL
  • teknogs kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsınız,bir daha okuyun.3500 TL’ye kadar olanlara 12 taksit,3500 TL üstüne 6 taksit şeklinde düzenlenmiş.

• Arkadaşlar hiç iphone la falan uğraşmayın alın bir mate 20 x keyfinize bakın sonra 2 gündür kullanıyorum telefon gerçekten bir canavar başka telefonlar oyuncak geliyor bana artık😂
  • Bayçora B kullanıcısına yanıt
    O ne kadar fiyat?

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.