Şimdi Ara

Apple, iPhone Serisi İçin Ucuz Cep Telefonu Üretecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstün donanımsal özelliklere sahip olan cep telefonlarıyla tanınan Apple’ın, cep telefonu serisi iPhone’un çok pahalı olmasından yana şikayetiniz varsa haberimizin devamını okumanızı sizlere öneriyoruz. iPhone serisi ile birlikte tüm dünyaya ismini duyurmayı başaran Apple firması ile ilgili yapılan bir araştırmaya göre, iPhone almayanların %85’i cihazın çok pahalı olmasından yakınıyor.

Apple, iPhone Serisi İçin Ucuz Cep Telefonu Üretecek

Apple’da, Morgan Stanley Research'ün yaptığı bu araştırmaya dayanarak, tüketicilerin bu en büyük derdi olan iPhone ücreti konusunda güzel bir haber ile karşımıza çıktı. Katy Huberty bu araştırmanın üzerine yaptığı açıklama ile, akıllı cep telefonu pazarındaki pazar payını yükseltmeyi planlayan Apple’ın Haziran ayında daha önceki sürümlerine göre çok daha ucuz olan yeni bir model ile karşımıza çıkacağını vurguladı. Ayrıca yeni iPhone’un diğer cihazlara göre çok daha farklı yeni özelliklere sahip olacağını da bildiren Katy Huberty, cihaz hakkında sır vermekten de kaçındı.

Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulo206 -- 6 Mart 2010; 16:15:40 >

• yıllardır bahsedilen iphone nanoyumu çıkaracaklar acaba
  • ilk Bakışta pazarlama hatası gibi imajlarınız ve karizmasını sarsacak gibi duruyor ama apple işini bilir
  • quote:

Üstün donanımsal özelliklere sahip olan cep telefonlarıyla tanınan Apple

Bie iphone kullanıcısı olarak söyleyebileceğim şey, üstün donanımsal özellik sadece dokunmatik ekranı. Başka ne üstün donanımsal özelliği var ki daha düşük özellik ekleyip satacaklar onu anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkkt -- 6 Mart 2010; 18:56:13 >
  • ses kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkkt

quote:

Bie iphone kullanıcısı olarak söyleyebileceğim şey, üstün donanımsal özellik sadece dokunmatik ekranı. Başka ne üstün donanımsal özelliği var ki daha düşük özellik ekleyip satacaklar onu anlamadım?

artık üstün dokunmatik özelliğide kalmadı.bir sürü capacitive ekranlı telefon piyasaya çıktı ve çıkacak.ama apple storedaki üstünlüğü hala devam ediyor.düşük özelliklisini çıkartırlarsa uygulamalardada sorun çıkar.karışık işler

• quote:

Orijinalden alıntı: gkkt

quote:

dürüst iphone kullanıcılarını çok seviyorum yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.