Şimdi Ara

Apple iPhone 16e [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ebugra Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
44
Favori
21.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kılıfların mıknatısı yeteri kadar tutmuyor malesef 11’i olan arkadaşlarım memnun değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

13-14 15-16 aynı varyasyonda şuan 12kullanıyorum ki bir üst telefon almak için kaydar değer bir özellik göremedim. Ha otoğrafçılık influser yapanlar için iyi bir özelliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iPhone 16e [ANA KONU]

• tirabzonli kullanıcısına yanıt
    Olsun, alınları secdeye değiyor ama ağbi!

• İş için Android telefon kullanıyorum. Buna geçeyim dedim. Fiyat saçmalıktan ibaret. Amazon, hepsiburada'da falan fiyat düşerse belki alırım. Gözümde maksimum ederi 35.000 TL. Özelliklerine bakıyorsun, o yok, bu yok. Kırpılmış işlemci, kamera desen 1 tane. Magsafe yok. Batarya küçük, 2 güncelleme sonra batarya yarım gün götürmemeye başlar. Götü boklu ve TR için ne zaman geleceği belli olmayan Intelligence için saçma sapan paralar veremeyeceğim artık. Gider iPhone 14 alırım ya da üstüne 9.000 TL koyar 15 alırım, buna göre çok daha dolu bir telefon olur. Gereksiz fiyat politikası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 20 Şubat 2025; 15:27:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Batarya kime göre küçük? Apple önceki tüm modellerden iyi diyor.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Millet neredeyse aynı incelikteki kasalara 5000 mAH ve üstü batarya koyuyor artık. Bundan önceki SE'lerden daha büyük batarya olması günümüz uygulama ve işletim sistemi ihtiyaçları doğrultusunda yeterli olur anlamını taşımıyor.

• Önden goruntu 14 arkadan goruntu xr islemci 16 kamera sensor 15 megasafe yok bu fiyata bunu alcak enayiler varmi cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 20 Şubat 2025; 17:14:14 >

Kim 6.1” bir cihaza o boyutta batarya sığdırıyor? Sığdırdı diyelim Apple den iyi ekran süresini yine veremiyor koysa ne anlamı var?

iPhone 16 nın pili bile tüm günlük ihtiyaçlara yetiyor zaten 16e daha da iyi işte nasıl bir beklentiniz var anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 20 Şubat 2025; 17:16:19 >
    Valla aynı anda 15 PM ile Honor 200 Pro kullanıyorum. Batarya kapasiteleri belli, aldığım süreler belli. Hiç sizin zanettiğiniz gibi değil ne yazık ki... Sizin ihtiyaçlarınıza yetiyor olabilir, benim ihtiyaçlarımı anlamak zorunda da değilsiniz.

6" ekrana 5000 mah batarya koyan markalar da var. Araştırırsanız bulursunuz.

• Biraz daha inceledim. Gayet güzel bir cihaz olmuş. Tek önemli eksiği geniş açılı kamerasının olmaması diyebilirim.

Fiyat olarak da 48 bin TL demek çok doğru olmaz. Yakında Amazon vb yerlerde daha uygun fiyatlarla satılacaktır. iPhone 16 da Apple’da 65 bin TL'ye satılırken Amazon'da 58 bin TL'ye satılmakta.

Cihazı satın almayı düşünenler acele etmesinler o nedenle.

• RAM konusu kesinliğie kavuştu mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 8gb

Ben şahsen Base 16 ile 10 saat ekran süresi alıyorum ve bunun bir kısmı oyun. Günde 10 saatten fazla cihazı kullanan varsa daha büyük pil arayabilir tabi de gün zaten kaç saat ki 10 saatten fazlası telefonla geçsin 😀

İş hocam iş. "Ölsen de açık kalacak o telefon" denilen bir sistemde çalışıyorum. Sorun telefonu günde 10 saat kullanmak değil, telefonun arka planda sürekli aktif kalıyor olması. Sizin düşündüğünüz gibi kullanmıyor herkes.

• SE modelleri zaten hep işlemci aynı kalırken bazı özellikleri kırpılmış versiyonlar oldu, o yüzden eksikler olması normal. Asıl sorun herkesin malumu olan fiyat. Diğer mağazalarda 40 bin civarına düşerse alınabilir, yoksa bu fiyata 15 almak daha mantıklı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.