alttaki daha yeni bir teknoloji ile çıkan model ... Ama hangisi daha iyidir bunu kullanan arkadaşlar yorumlayabilir |
Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (662. sayfa)
-
-
Woyax Deji nin Premium markası, pilin yanında gelen montaj kiti Woyax da çok daha profesyonel bir kit o farkı var, pilin de daha dayanıklı olduğunu diyorlardı (teknik detaylarda daha yüksek döngü ömrü var olarak yazıyor Woyaxın) ama ne kadar doğru tartışılır direkt aynı pil olma ihtimali yüksek bence. Montaj kiti için fiyat farkı uçuk olmadıkça Woyax alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 4 Ocak 2025; 1:9:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Vay be bu kralı hala kullananlar var mıymış benim gibi :) 3 ay sonra 4 yılı dolduracağım sadece bataryası hızlı bitiyor onun dışında halen taş gibi cihaz. Malzeme kalitesi, hafifliği, şık kasası, performansı ve o meşhur kırmızı rengiyle gönlümü çalan bir cihaz olmuştu. Severek kullanıyorum :))
-
Hocam benimde 3 yıl oldu iOS 17 de kaldım ve gerçekten şarj hariç taş gibi cihaz. En ufak donma kasma yok bu şekilde giderse bir 3 yıl daha kullanırım.
Kardeşimin 4 yılı geçti. Annemin (önceden ben kullanyordum) 4 yılı geçti. Babama da 5 ay önce yenilenmiş cihaz aldım. Kardeşim hariç evde herkes memnun cihazdan. Kardeşimin cihaz ios son sürüm olduğu için kasıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar,
Voltrix markası hakkında bilginiz var mı ? Konu biraz lapop bataryasına kaydı gibi ama :(
www.heynotebook.comLenovo Yoga C740-14IML Model: 81TC Uyumlu Notebook Batarya - Pilhttps://www.heynotebook.com/lenovo-yoga-c740-14iml-model-81tc-uyumlu-notebook-batarya-pil-P51120 -
S24 Plus'a geçtiğim için cihaz boşta duruyor satıp değerlendirsem mi diyorum. Cihazı satarken icloud'dan çıkış yapıp ayarları ve içeriği sil seçeneğini seçmem yeterli olur değil mi? Satış sonrası herhangi bir sorun yaşama durumum olmaz umarım eski bilgilerle ilgili falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 12 Ocak 2025; 0:53:42 >
S24 plus nasıl hocam iOS’tan sonra
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayarlardan Bul ayarını kapatıp cihaza reset atınca (ben bilgisayardan resetledim garanti olsun diye) tamamen sıfırlanıyor. En azından ben öyle yaptım sorun çıkmadı.
Yalnız SE 2020 piyasası çok ölü, 6000 civarına ilan koysam 4 den fazla veren çıkmıyordu cihaza, en son şu takas kampanyalarından birine verdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 12 Ocak 2025; 12:11:15 >
Hocam cihazın kullanımı çok rahat. Birkaç günde alıştım. Tüm içeriklerimi eksiksiz aktarınca (foto video uygulamalar sohbetler vs) da iyi oldu, eski telefondan devam gibi. :) özellikle ekran olarak çağ atladım. Büyük gibi görünse de alışıyorsun ideal diyorsun ona da. S24 konusuna da yazdım kamera konusu biraz dengesiz cihazda. Özellikle iç mekanda ışığın az olduğu zamanlarda kamera tutarsız sonuç veriyor. Sosyal medyada foto video paylaşmaya çalışınca da kalite düşüyor. Ekstra sormak istediğiniz bir konu varsa yardımcı olmak isterim.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. 8-9 hatta 10 yazanlar vardı bu fiyatlar afaki o zaman. Cihazım kozmetik olarak 9.9 alır gerçekten çok temiz. Öyle 5-6 ediyorsa evde kalması daha iyi gibi. Sürüm güncellemesi de yapmamıştım aldığımdan beri. Yağ gibi akıyor hàlen. 14.2 Sürümünde :)
Siz yine isterseniz ilan verip şansınızı deneyin ama ben satamadım. Geçen yeni telefon alırken eskiyi yenile kampanyası vardı yapana yeni cihaz için 5000TL ek destek veriyorlardı o yüzden SE yi ek desteği alayım cihaz da durduğu yerde çürümesin diye eski telefon olarak verdim yoksa ben de 1 seneden uzun süredir yedek telefon olarak tutuyordum.
Cihaz 18.2.1 güncellemesi ile bozuldu arkadaşlar bilginiz olsun. 18.2 sürümünde çok güzel çalışıyordu şimdi son birkaç gündür kasmalar gözlemliyorum. Bir tane giriş seviyesi android alıp hattı ona takıp SE’yi de sosyal medya, fotoğraf çekimi ve genel İOS deneyimi gibi işlerde kullanmak gibi bir düşüncem de var ama bir taraftan da pek mantıklı gelmiyor.
En son gelen güncellemeyle iyice batırdılar takılma kasılmalar arttı. Klavyede doğru düzgün yazı yazamıyorum. 18.3 gelsin yükledikten sonra format atacam.quote:
Orijinalden alıntı: Etzel45
Cihaz 18.2.1 güncellemesi ile bozuldu arkadaşlar bilginiz olsun. 18.2 sürümünde çok güzel çalışıyordu şimdi son birkaç gündür kasmalar gözlemliyorum. Bir tane giriş seviyesi android alıp hattı ona takıp SE’yi de sosyal medya, fotoğraf çekimi ve genel İOS deneyimi gibi işlerde kullanmak gibi bir düşüncem de var ama bir taraftan da pek mantıklı gelmiyor.
bütün telefon markaları güncellemelerle telefonu bozuyor ki yeni model alın.11-12-13-14-15-16-17 liste akar gider Samsung xiaomi hapsi aynı note 8 -9-10-11-12-13-14 ....... hepsi aynı telefon halbuki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef öyle. Pil sağlığım de 73 benim ondan da oluyor olabilir. 2024 Aralık ayında 4 sene oldu alalı 4-5 sene daha gitmeyecek sanki
Bu konuya çok takılmıyorum olabilir diyorum ancak bir sonraki telefonum bu şekilde giderse kesinlikle iPhone olmayacak. Her sene aynı modeli kopyala yapıştır yenilik yok hiçbir şey yok. Android cihazlar da eskisi gibi değil yazılım donanım her anlamda çok ilerlediler. Hiç gerek yok 60hz ekrana çanta çanta para ödemeye.
Son güncelleme tüm cihazları batırdı sanırım, iPhone 16 konusunda bile şikayet var. Genel tavsiyem cihazları çok sık güncellemeyin mesela iOS 16 mı var bırakın 2-3 sene sonra iOS 18-19 geldi ve bir sürüme insanlar stabil mi diyor 16 dan direkt ona geçin sorun yoksa 2-3 sene de öyle kullanın. Yoksa piyango gibi şu cihaz sürümleri gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 20 Ocak 2025; 2:9:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X