Şimdi Ara

APPLE IPHONE Orjinal Uyumlu Şarj Başı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ürünümüz %100 Orjinal ürünler ile çalışmaktadır. Tüm APPLE modelleriyle uyumludur. EĞİN TELEKOM güvencesiyle satılmaktadır. Fiyatlarımız sabittir. Ürün sipariş verildiğinde elinize 3 gün içinde ulaşır.

Hemen satın almak için tıklayın ;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-apple-iphone-orjinal-sarj-basi-113469429/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLINTEASTWOOD -- 11 Şubat 2013; 14:28:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• çok özür diliyorum, bende aksesuar temin eden ve satan biri olarak 10 liraya orjınal iphone şarj başlığı sattığınızı iddaa etmenizi kınıyorum. yani insanlar buna inanmıyor, bir ürünün orjınal apple store çıkış fiyatı sizin sattığınız fiyatın birkaç katı iken siz bu ürünü eğer orjınal ise yolda bulsanız bu fiyata satmassınız.

tekrar söyluyorum eğer %100 uyumlu deseniz amnne ama %100 orjınal demek yanıltıcı olur. kusura bakmayın.
  • ürün pek orjinalmiş gibi durmuyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

çok özür diliyorum, bende aksesuar temin eden ve satan biri olarak 10 liraya orjınal iphone şarj başlığı sattığınızı iddaa etmenizi kınıyorum. yani insanlar buna inanmıyor, bir ürünün orjınal apple store çıkış fiyatı sizin sattığınız fiyatın birkaç katı iken siz bu ürünü eğer orjınal ise yolda bulsanız bu fiyata satmassınız.

tekrar söyluyorum eğer %100 uyumlu deseniz amnne ama %100 orjınal demek yanıltıcı olur. kusura bakmayın.

Bende sizi kınıyorum. Siz aksesuar temin ettiğinizi ve sattığınız söylüyorsunuz , herhalde bu piyasada rekabet olacak. Haklısınız ama rekabetinizi bu yol ile yapmamalısınız. Zaten ürün açıklamasında belirtilmiş her model ile uyumludur diye, ürün açıklamasında zaten apple store'dan çıktı gibi bir cümle geçmemiş. Orjinalin %100'ü olmaz zaten, ya da orjinaldir ya da değildir. Oradaki anlatılmak istenen tüm orjinal modellere %100 uyumludur cümlesidir. Mesele budur..
    Yargısız infaz yapmayın , ve de rekabet tekniğinizi değiştirin bence, siz de kusura bakmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanerdem

ürün pek orjinalmiş gibi durmuyor hocam

Gerekli cevabı verdim hocam..

• hocam ozaman orjinal şarj başı ibaresini kaldırmalısınız ilanınızdan
  • Basliginiz manipule edici, lutfen duzenleyin.
    Duzenledikten sonra bana mesaj atin, ben bu mesajimi sileyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.