Şimdi Ara

Apple İphone (Herşeyi ile Sıfırdan Farksız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürün kendi akrabam tarafından yurt dışından getirtildi.Kutusunu Jiletinini kendim açtım.Kendim yüklemelerini yaptım.Pasaport kayıt işlemlerini kendim kullanacağı için hepsini sorunsuz yaptırdım.İ-meil kolanlama falan değil direk üzerinde bulunan kayıt numarasıyla yaptırıldı.Kırılmış-Türkçe menüsü ve 1.1.4 sürümü ile çalışır ve hiç bir hatası kusuru bulunmamaktadır.İstanbul avrupa yakasında ikamet etmekteyim.İsteyen gelir görür beğenir alır hiç sorun değil benim için.Kutusu kulaklığı şarz cihazı orjinal ve eksiksiz olarak teslim edilir.

Çizik sürtme leke hata kusuru yoktur.İşim gereği her an elim telefonda olduğu için hem aman bişey olmasın düşüncesiyle dikkat ediyorum hemde devamlı konuşur vaziyette şarz yönünden de tatmin etmediği için satmayı düşünüyorum.

Resimde görülen kılıfıyla kullanıyorum ve satarkende bundan sonra işime yaramayacağını düşünerek alan arkadaşa hediye edeceğim.

Sıfırı ile kesinlikle Fark bulamayacağınız ürünün fiyatı:670- ytl dir.Ciddi alıcılar 0533 632 26 36 numaradan ulaşabilirler.

ürünün fotoğraflarına ulaşmak için aşağıda ki linkten bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_24137274/tm.htm
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iphoneların temmuzda ki fiyatlarını duydunuzmu....bu işin bi aslı astarı nedir biri açıklyabilirmiy yahu...

8gb iphone: 199,
    16gb ipnobe :299
  • tamamen doğrudur arkadaşım resmi açıklama yapıldıı 8GB 199$ 16GB 299$... Arkadaşlarda hala ıphonelarının fiyatını artırmaya çalışıo...
  • O zaman gidin Amerikadan alın o fiyatlara...
  • O fiyatlardan ABD'de 2 yıllık AT&T üyeliği ile alabileceksiniz.
    Boşuna ümitlenmeyin yani.
  • Dediği doğru 30 dolar X 12 ay dan üyelik yaptırmazsanız o fiyatlara alamıyorsunuz. Varın siz hesap edin kaça geldiğini
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

tamamen doğrudur arkadaşım resmi açıklama yapıldıı 8GB 199$ 16GB 299$... Arkadaşlarda hala ıphonelarının fiyatını artırmaya çalışıo...

Hasan gibi arkadaşlarımızda uyanıklık yapıp temmuzu bekler iphone almak için bahsedilen fiyata.Türkiye de bu özellikteki telefon o fiyata satılırsa diğer markalar 10-15 ytl ye telefon satmak zorunda kalır.Hiç aklınız kesiyor mu bu ticari döngü içinde bir nokia, bir samsung, bir sony ericsson o telefonu bu ülkeye 199 dolara soktururlar mı?

Ya da gidersin amerika ya üyeliğini yaptırırsın kalırsın orda çuvalla para harcarsın sonra 199 dolara alırsın telefonu dönersin buraya.Bunu da düşünmelisin hasan bence karlı iş sana göre.

Boşuna heveslenmeyelim arkadaşlar toplum olarak lüks yaşam tarzı ve devamlı tüketimi benimsediğimiz sürece amerika da 199 dolara çıkan malı türkiye ye 300-400 den aşağı pazarlamayı düşünen olmaz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kasmayın bosuna..o fiyatalra alma ihtimaliniz yok..vodafone getirio ya türkiyeye vede avrupada biçok ülkeye..ivodafone un italya sitesine girin bakın..569 euro mu ne diyo..199fln yalano işler..laf cambazliği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.