|
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1735. sayfa)
-
-
Hadi ya bi vatanda yok şu an sanırım bu muhabbet.
Gerçekten mide bulandırıcı olay bi ton para verip alışveriş yap 3 kuruş daha nasıl soyarım derdindeler ortada hizmet yok mal yok senden keyfi para alıyorlar -
Aynen öyle basıl uyuz oldum anlatamam ortada yapılan şey sadece wifi bağlanmak başka hiç bi şey yok.
Hiç üşenmeyip bunla ilgili medimark Tr ceosuna linkedinden veya bi mail atıcam şimdi 3 kuruş kazanmak için insanları soymaya utanmıyor musun diye -
ticari karta taksit oluyor mu hocam halen telefonda ?
-
Saçma iş gerçekten. Eski telefon iPhone ise zaten çok bir uğraşa da gerek yok otomatik aktarıyor cihazı, yardım etmek çok zor olmasa gerek.
-
Biraz önce iPhone 16 Pro Max 256 beyaz renk takas artı destekle alarak bekleyişime son verdim 96.999'a düştü elimde iPhone 14 Pro vardı 128 gb onu artı destekle 47.350 saydılar 2500 kupon vardı karttan 47.149 TL çekildi bana özel Bonus kampanyası vardı 1.200 lira da oradan geldi bayağı iyi alışveriş oldu darısı bekleyenlerin başına -
Ben de faydalandım ama benim 2500 tl lik kuponum yoktu oradan zararım oldu ama yine de iyi fiyattı bunu dün yapsaydı takas desteğinden 6.000 alacaktık
-
Hayırlı olsun hocam aslında niyetim cuma gününü görmekti ama bir kampanya yapınca anında ek takas desteğini çekiyorlar bu defa çekmediler riske girmemek için aldım geçtim aslında takas kullanılmayacak olsa yarın daha iyi fiyatlar da gelebilirdi ama takasla beraber şahsi fikrim dip fiyatı olduğunu düşünüyorum -
HB elektronik geçseydi denizbank ile müthiş kombo olurdu. 2 karta 20k üzeri elektronik alışverişe 3k bonus gelmiş. çift kartla ödesem 6k'da oradan koparırdım.
-
Hepsiburada fiyatlarda kıpırdanmalar başladı promax 512'lerde takas desteği geldi 128 pro'nun fiyatı 1000 TL daha düşmüş -
Ben de pro bakıyorum. Elimdeki 14 pro Max 512’nin IMEI kaydı SIM kart kısıtlaması ocakta bitiyor satacağım bunu ellerim mahvoldu iki yıldır pro Max bakanlar ona göre düşünsün evet çok güzel ama elleri mahvediyor çok büyük ve ağır.
Telefonu satmadan yenisini alıp bir ay bekleteceğim o kadar bıktım boyutundan. -
İpone hocam eski telde,diyebilirler bi ton para veriyon 3 kuruş lafınımı yapıyonda yau ortada hizmet yok mal yok enayi gibi neden para vereyim ben
-
Hepsiburada dan mı aldınız hocam?
-
sırf bu yüzden 13 miniyi değiştiremiyorum.
-
Evet hocam hepsiburada'dan aldım -
Yarın daha büyük indirimler olabilir mi? Mediamarkt'ta bugün bitiyor ama indirim sanırım.
-
www.hepsiburada.comiPhone 16 Pro Max 256GB Natürel Titanyum Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/iphone-16-pro-max-256gb-naturel-titanyum-p-HBCV00006Y4HC7
94.999,00TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgunsiray -- 28 Kasım 2024; 19:11:39 > -
www.hepsiburada.comiPhone 16 Pro 128GB Beyaz Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/RSLIHHbDgiZM
78.999 TL
-
Bu fiyat baya iyi. Bu kadar düşüş olmasının sebebi ekran problemleri ile iade edilen telefonlar olması mıdır acaba? İnsan gönül rahatlığı ile alamıyor.
-
iPhone 13 birkaç yerde 33600TL olmuş sizce yarın daha da düşer mi yoksa alınmalı mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X