< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1723. sayfa)
-
-
Eskiyi yenile kampanyasıyla 1.5 yıldır kullandığım iphone 13ü 3200tl ödeyerek yenileme şansım var sizce mantıklı mı pil sağlığı 90 ama ilk zamanlara göre sürenin düştüğünü hissetmeye başladım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kurumsal kartla taksit tapan bir yer bulamadım nasıl ve nereden yapılıyor kurumsal karta taksit?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok mantıklı pilini değiştirmeye kalksan hem daha pahalı hemde cihaz sökülmüş olacKk
Yakın zamanda iPhone 13 alan var mı? Üretim yeri Çin mi yoksa Hindistan olan mı geliyor?
Çin
Nereden aldınız hocam, renk ve kapasite nedir?
Beyaz 128GB, Hepsiburada üzerinden almıştım, Hindistan geldi. Çin istiyordum.
Media Markttan aldım siyah, 128gb
iPhone fiyatları ne zaman dibi görür acaba? Hiçbir zaman kampanyaları denk getiremiyorum. iPhone 13 alayım dedim 33700TL cihaz +4000TL destek buldum tam alacağım zam geldi. Paraya kıyıp indirimde iPhone 16 alayım dedim onu da 58200TL cihaz +5000TL destek bulmuştum onda da hem telefon zam yemiş hem destek 4000TL ye düşmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 13 Kasım 2024; 20:26:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
29 Kasım indirimlerini bekleyebilirsiniz, muhtemelen en düşük fiyatı o zaman görürsünüz.
Dün sabah alacaktın işte dip fiyat dedik ben de 20 gündür indirim kovalıyorum 11.11’i bekliyordum riske girip 12’sini bekledim 16’yı 59.099 tl’den yakaladım, kuponla 58.599 oluyordu bankanın azizliğine uğradım ve hepsiburada kuponlarının da saçmalaması nedeniyle onu kaçırdım. 59.700 den 500 kupon 50 lira hepsipay kuponuyla ve takas ücretiyle 59.150’ye aldım geçtim.
Sen karar verene kadar telefonun fiyatı tekrar 64.999 olur
Bir de efsane cuma’da şansını dene.
Bol şanslar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Kasım 2024; 20:39:36 > -
Aslında kararsızlık değil, zamanlama kötüydü pek almayı düşünme fırsatım bile olmadı yoksa alırdım o fiyattan. Bir de takas vereceğim iPhone 13 elimde değildi adamlar kapıya telefondan önce gelse işlem boş yere iptal olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2,5 senelik iPhone 13 verip 2800 farkla yine iPhone 13 aldım.
256 gb verdim 128 gb aldım.
2 yıl garantili telefonum olmuş oldu.
Başta verdikleri teklif üzerinden fiyat kırdılar mı peki?
Yok hocam
27120₺ teklif geldi 256 gb 13 için.
4000 de ek destek
31120 total.
2800 küsür ödeme yaptım sadece.
128 liğini almış
Hocam denize kapatmışlar 6 taksiti ondan sordum, Akbank kaldı sadece :)
-
Pardon o zaman siliyorum mesajımı.
İphone 15'de en iyi renk hangisi sizce
Mavi
Tabi gidip yine de yakından görün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X