Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kamera hakkında fikrim yok ama batarya için, deji batarya alabilirsiniz. 500-600 tl bir fiyatı olmalı.

hem daha ucuz hem daha kaliteli. tavsiye ederim.

dediğiniz gibi geri kalmış bir cihazın bataryası için 2500 lira para vermek çok mantıklı değil.

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

iPhone 13 pro alınır mı şuan 2.el olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

temiz olursa bütçeye göre alınabilir. ben 15 e geçtim hocam.

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Peki en düşük olarak xs max alınır mı? Kamera sosyal medya vs için

hocam bende 8den 14 e kadar olan modeller pek yok hakim değilim pek. özellikler detaylar vs.

ne desem yalan olur size.

• Herkese merhaba arkadaslar.

Annemin ip6 cihazini ip8 alarak biraz yukselttik.

Dikatimi ceken bir sey oldu bu modelde. Zil sesi caldiginda sanki onceki modellere gore (kendim hala ilk nesil se kullaniyorum, annem 6) daha cizirtili caliyor, daha tizli, daha ince. Sesin kaynagini dinledigimde ise asagidaki hoparlorden geliyor VE yukardan kulagimiza tuttugumuz ahizeden de zil sesi caliyor, ve bu cizirtili tizli sesin oradan geldigini farkettim.

Sizlere sorum sul acaba bu telefonda mi sorun var yoksa iphone 8 modeleri mi bu sekilde?

Sizlerden ricam ayarlardan zil sesi seviyesini fulleyip bir dinleyebilir misiniz benim dedigim sekilde mi caliyor diye.

Tesekkurler.

Yakın fiyata düz 15 de bulunuyor. Güncel özellikler ve daha iyi ana kamera için 15 daha mantıklı bence. Ama bana 120Hz ekran lazım, telefoto kamera lazım veya diğer Pro özellikleri lazım dersen 13 Pro da alınır.

• LazPacino L kullanıcısına yanıt

iPhone 7 ve üstünde Stereo hoparlör var, yani ikinci hoparlör olarak ahizeden de ses veriyorlar. Ahizeden çıkan ses o serilerde daha tiz oluyor (hatta genel olarak öyle de denebilir) ama normalde rahatsız edici bir durumu yok, cızırtı ise sizdeki cihazla alakalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 20 Aralık 2024; 23:41:29 >
  • Bataryasını değiştirdim ancak telefon hala inanılmaz kasıyor. Neden acaba artık sonuna mı geldik telefonun ? Hele ki çoklu işlemde mesajda bile takılıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Kasası küçük, ısısını yeterince atamıyor telefon. Bölgeyi Fransa olarak ayarlayınca takılmalar azalır, pil hız bitmeye başlar. Fransa'da planlı eskitme yasak.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Bölge Fransadaymış 😁 zamanı gelmiş demek ki. Ben rovimex taktırdım bataryayı. Sağlık da %100 görünüyor ancak taktırmadan önceki hali ile aynı. Demek ki çok da birşey fark etmiyor… Kılıf baya kalın o da etki ediyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-99BBC08B3

iPhone 7 ve üstünde Stereo hoparlör var, yani ikinci hoparlör olarak ahizeden de ses veriyorlar. Ahizeden çıkan ses o serilerde daha tiz oluyor (hatta genel olarak öyle de denebilir) ama normalde rahatsız edici bir durumu yok, cızırtı ise sizdeki cihazla alakalı olabilir.

Sagolun cevabiniz icin.

Seste cizirti falan yok, tarif etmek icin o kelimeyi kullanmak zorunda kaldim. Demek sitedigim daha tizli bir ses cikiyor evet..

Zil sesi iphone 6 ve alt modellerde daha tok daha gur daha yuksek volum cikarken bu iphone 8, en fullu acmama ragmen SANKI volum siddeti birazcik kisilmis gibi geldi bana.

Birde ustune o ahizeden de ses veriyor olmasi sesi biraz tuhaf hale getirdi. Alisik olmadigimiz bir ses.

Normal telefon gorusmelerinde hic bir sikinti yok, gayet tertemiz saglikli duyuluyor.

Tamamen teknoloji ile alakali demek, anlasildi.

Tekrar tesekkurler.

İlk defa duydum şimdi bizde 6 var bölgeyi fransa seçersek hızlanacak mı ve bölge fransa seçtikten sonra temelli bozulacak veya geçici çalışmayacak hizmetler ayarlar oluyor mu..

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Çalışmayan herhangi bir fonksiyon olmuyor. Daha atik oluyor telefon antutu testi yapmıştım sanırım bu telefonda bu konudaki önceki mesajlarımda vardı puan karşılaştırması.

Planlı Eskitmeye Karşı Mücadele Yasası bizde de olmalı.

https://forum.donanimhaber.com/planli-eskitmeye-karsi-mucadele-yasasi--159054812

Hocam Animasyonlar yüzde yüz değişti ama başta sadece animasyonel bir hız farkı vardır derken Türkiye bir tık yavaştı ama o da yumuşak geçiş yaptığı için diyordum fakat sadece animasyonsal değil de harbi bir tık daha bir hızlılık varmış gibi hissettirdi bana gerçekten

Bir tek Fransa’da mı bu durum böyle vallaha adamlara helal olsun biz olaya baya bir fransız kalmışız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 22 Aralık 2024; 21:7:27 >

HyperOS 1.0’lı Android 14’lü Redmi telefonda da arayüzdeki fps düşmeleri kayboluyor bölgeyi fransa yapınca. Sadece iOS değil Android’de de fark olum yönde oluyor. Fransayı yada fransızları hiç sevmem (Çanakkale’de bize karşı savaştılar) fakat planlı eskitmeye karşı mücadele etmelerini örnek almalıyız. Çıkardıkları yasayı ve neden bunun bir benzerinin Türkiye’de de olması gerektiğini anlattım. Toplumsal farkındalık oluşturmaya çalışıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/planli-eskitmeye-karsi-mucadele-yasasi--159054812

Sabah gazetesinin internet sitesinde köşe yazısı yazılmış konuyla ilgili daha yeni.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Hocam o kadar geriye gitme.. Ona bakarsan Çanakkale de savaşan o onurlu mert Türkler de kaldı mı sanki şimdi herkes tuttuğunu öpmeye çalışıyor Gurbette bile yakaladığımız yerde birbirimizi öpüyoruz. Ama bu fransızların birlik olup dayatmaları kabul etmemeleri efsane örnek alınacak bilinçli bir davranış. Yok balesine dansına hayran olmak veya nefret etmek takılmak yerine insan haklarını korumaları birlik olmaları konusunda kendilerinden bir şeyler kapmaya çabalasak keşke..

Bu arada HB’de oynadıkça kazan oyunları oynanamıyor mesela ilk fark ettiklerimden..

Hocam Bu uygulamaların İos 15 üzeri ios 16 üzeri destekleme durumu falan Fransada nasıl Gerçekten Bölge Fransa’da Düşük güç modunda bile videolar kasmazken ısınma minimumdayken Türkiye’de Hem videolar 1080p 60 fps falan yaptığında takılıyor bir de telefon ısınıyor bu çok adi ve şeref yoksunluğu gerektiren bir şey buna bir eylem bir şey yapılmalı halk bilinçlenmeli resmen salak yerine konuyoruz Bu bilinçli eskitmeyi Yıllar yıllar önce bir nokia telefonda keşfetmiştim ama iphone’da ne kadar adice bir şey olduğu kat kat ispatlanmış..

Çözüm çok basit;

Ellerini indirip kaldırarak maaş alan milletvekillerimiz bu konuya da ellerini kaldırırsa sorun kökünden çözülüyor.

Hocam onlara kalırsa işimiz yaş Böyle ne bileyim Fatih altaylı gibi gazeteciler jahrein gibi yayıncılar falan desteklerde Twitter’da 3 5 gün trend olursa bir ihtimal ama Hükümetin bir çıkarı varsa bu işte hiç zannetmiyorum

Hocam Sen Fransa App store’a baktın mı İos bilmem kaç üstü deyip yüklenmeyen veya yüklense bile çalışmayan güncelleme yap diyen fransız uygulamalar var mı acaba çünkü o da aslında bir bilinçli eskitme aynı uygulamayı belli bir zaman geçtikten sonra çalıştıramıyorsun

• 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.