< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Asus Rog Strix 2080s / Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
|
Bi ara apple 300₺’ye değiştiriyordu bataryaları hala var mı acaba ve 8 için geçerli midir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Katılım zamanı: 21 Ocak 2009
Siz yokken ben burada gta san andreas rehberleri okuyordum. |
Hocam alınmasına alınır performans olarak iphone 11 den geri kalır bi yanı yok . Uygulama açılışlarında , sayfalarda arasında geçişlerde hiç bi yavaşlama söz konusu değil fakat benim tavsiyem iphone 12 miniyi bekleyin sürpriz bi fiyatla çıkarsa 5500-6000 bandında 8 plus aldığınız için pişman olabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yorumun için teşekkür ederim hocam. 12 mini 10bin tl den aşağı çıkmayacak gibi. Kullandığım telefonla idare edebilirim 2-3 ay kamerası bozuk kalan herşeyini yaptırmıştım. 8 plus fiyat olarak makul geliyor cebimde param olsa düşünmez 12 serisini beklerdim. 2 ay daya sabretmekte mantıklı yeni seriyle diğer serilerin fiyatlarıda düşebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Asus Rog Strix 2080s / Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
|
Arkadaş selam yine ben :D Bir adet 8plus aldım eski telefonu saydırıp.Verdiğim paraya ciğerim yanıyor anlatamam... Fakat bu kararı almamda emeği geçen tüm dolandırıcı telefonculara , letgoda tertemiz diyerek pili bitik camı çatlak ve garantisiz telefona 4.500 den 4.800 den aşağı fiyat çekmeyen satıcılara,Sahibinden de ki kapora dolandırıcılarına sonsuz teşekkür ederim. iPhone X de face id yi sorun kabul etmeyen ve sanki çok zenginmiş gibi telefonu kılıfsız kullanan arkadaşlarıda unutmayalım. Son olarak Telefonun kamerası için güzel yazılımlı program önerecek birileri var mı ? Gece çekimi veya portre modları için. Ek olarak yüklemem gereken bir app var mı ? uzun zamandır apple kullanmıyorum. |
_____________________________ |
Hocam xs xr x şuan 8 plus kullanan birisi olarak öneririm . Oled ekran farkı hissediliyor xs cidden premium bir cihaz , face id bana göre touch ıdden daha işlevsel touch ıd ıslakken veya nemlenince okumayabiliyor ... performans konusunda a11 ile a12 arasında aman aman farklar yok . Hatta a11 ile a13 arasında bile aşırı bir fark yok . 1500 lira bütçeniz uygunsa geçin bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
selamlar. 8 plus kullanıyorum. son dönemde bariz bir şekilde ses yüksekliği düştü. arama sesleri az geliyor bildirim sesleri zor duyuluyor oldu. ayarları falan kurcaladım ama sonuç yok. donanımsal olabilri mi? inşallah değildir :( |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
bende baktım bugun. telefonun hoparlor kısmı delikli yerler toz dolmuş. diş fırçası ile temizleyebildiğim kadar denedim hala daha da kaldı ama . bir tık daha iyi oldu. içini açmak lazım sanırım temizlik için o da bizim işimiz değil galiba :) |