Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.443
Cevap
134
Favori
813.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Benim kılıf dan ses seda yok hocam gelmeyecek sanırım
    Hocam seninkisi takipsizdi ya ondan dolayı gelmeyebilir, gelirse de geç gelir. Arada PTT'yi yokla bence gidip.
  • iPhone 8 arkadaki cama yapışmayan şeffaf kılıf önerisi olan var mı? Bir tane aldım cama yapışıyor kötü duruyor.
  • Arkadaşlar Arama Kayıt ve Translate Uygulaması tavsiye eder misiniz

• Arkadaşlar Apple iPhone 8 Plus kullanıyorum 2-3 gündür dikkatimi birşey çekti. Şarjım normalde 1.5 gün dayanıyor fazla oyun oynamam. %20 oldu mu telefonu şarj ederim geceleri de kapatıyorum. Sağ üstte konum simgesi çıkıyor gün boyunca neredeyse. Şarjı daha az dayanmaya başladı. Konum'u açıyorum fakat "Uygulamalar Kullanırken" seçeneğini seçiyorum. Siz konum'u kullanıyor musunuz ? Konumu açmanın bir faydası var mı uygulamalara ? Kapatsam daha mı fazla gider şarjı ?

Birde geceleri telefonu kapatır mısınız ? Kapatmazsak yüzde kaç şarj gider ?

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 12 Haziran 2018; 21:29:25 >

• BurakTirpanli kullanıcısına yanıt
    Konumu kapatırsanız daha fazla gider ve saglık uygulamasınıda kapatırsanız adımınızı hesaplayan bırazda ordan tasarruf saglayabılırsınız.
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Apple onarım merkezine gönderildi yazıyor. Bakalım ne gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar Arama Kayıt ve Translate Uygulaması tavsiye eder misiniz
    iPhoneda Jailbreak olmadan arama kaydı yapılmaz.
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    İlanın takipli olup olmadığı nerede yazıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem300

Konumu kapatırsanız daha fazla gider ve saglık uygulamasınıda kapatırsanız adımınızı hesaplayan bırazda ordan tasarruf saglayabılırsınız.
    Peki telefonu geceleri kapatır mısınız bunun bir götürüsü olur mu maksimum %5 seviyesinde şarj gider değil mi ? Konumu kapatıp deniyorum hava durumu uygulamasına girince konum aç diyor.

• milyionaire kullanıcısına yanıt
    Hocam ona kullanıcı olarak yapabileceğiniz bir şey yok, garanti varsa ekran değişimi yoksa bozulana kadar kullanın derim. Daha önce başına gelen arkadaşlarım var garanti ile o ekranı değiştiriyorlar keşke başka seçenek olsaydı, imac panellerinde de oluyordu bu önceden hala var mı bilmiyorum, onda da koca paneli değiştiriyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaqabondx

Önde spigen cam var. Arka içinde tanıdık bi telefoncudan jelatin taktırdım ama kasayıda sarıyor jelatin. Çerçeve ve arka jelatin ön cam koruma kılıfsız kullanıyorum 👍
    Hangi telefoncuya taktırdınız adresini verebilirmisiniz.
  • CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    İstanbul Pendik Üst Kaynarca Emir İletişim hocam. E5 yanyol üzerinde Mopaş marketin olduğu çarşıdan yaya olarak girince 100-200m ileride solda kalıyor.

• İos 11.4 ile şarj çok çok daha az gitmeye başladı resmen 3 4 saat süre azaldı napmışlar bu güncellemede böyle

• BurakTirpanli kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen her uygulama sizden konum ister bunlarda pilden tabiki ufak ufak götürür.Telefonu kapatmak yerine rahatsız etme ve pil tasarruf modunu seçin çok az pil gidecektir.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu bayadır takip etmemiştim, bazı arkadaşlar soru yazmış da.Hem genel olsun diye cevaplamak istedim.

Arkadaşlar siz her yeni gelen güncellemeyi Wi-fi üzerinden aldığınızda, ister istemez bağlantı kopukluğundan veya zayıflığından güncelleme biraz sorunlu inebiliyor.Ayrıca direk tüm sistem değil de, sadece güncelleme indiği için bazı noktaları bozabiliyor.Bunun en büyük etki ettiği olay da batarya süreleri.Eğer bataryanızda sorun varsa, telefonu iTunes üzerinden geri yükleme yapın.Sorun düzelecektir.Çünkü Wi-fi üzerinden indirdiğiniz güncelleştirme Apple sunucularından kontrol edilmiyor.Ama iTunes geri yükleme seçeneğinde, indirilen sistem tekrar tekrar kontrol ettiriliyor.

İPhone telefonlarda genellikle Apple 20% nin altına düşürmemeye çalışın diyorlar pil için.O sebeple 20%-25% aralığında şarja takın telefonları.Bu pilinizin sağlığı için de önemli.

Telefonda bataryaları tüketen bazı konular var:

1. Wi-fi yardımı -- Ayarlar > Hücresel Veri kısmında, en altlara doğru Wi-fi yardımı seçeneğinin kapalı olması lazım.Zira, hücresel verinin yetersiz olduğu anlarda Wi-fi + hücresel veri üzerinden interneti kullandığı için, batarya dayanıklılığını azaltıyor.

2. Sürekli mail üzerinden iş yapan biri değilseniz, epostaların telefonunuza anında iletilmesini kapatabilirsiniz. Ayarlar > Mail kısmında Anında İlet seçeneğini "Elle" olarak seçin.Böylelikle mailler her seferinde kontrol edilmyecek, sadece siz mail uygulamasına giriş yaptığınızda mailler indirilecek.Bu da pil tasarrufu için önemli bir nokta.

3. Uygulama güncelleştirilmelerinin otomatik yapılmamasını sağlayın. Ayarlar > iTunes / Appstore seçeneğinde otomatik güncelleştirmeyi kapatın.Zira bu da pilinizi kısa sürede bitmesine neden olur.Siz isteğiniz zaman AppStore uygulamasına giriş yapıp güncelleştirmeleri gerçekleştirin.

4. İPhone telefonlar stend by modunda (bekleme modu) çok şarj tüketmezler.Ancak eğer arka planda çalışan programlarınız varsa ve siz buna izin verdiyseniz, şarjınız çabuk tükenecektir. Ayarlar > Genel > Arka planda uygulama yenile seçeneğini kapatırsanız, bu sorun ortadan kalkacaktır.

5. Ayrıca hiç bir uygulamanıza sürekli konum izlemeye izin vermeyin.

6. Ekran parlaklığını hep otomatikte bırakın.Zira ortam ışıklarına göre, ekranın parlaklığını kendisi artırıp düşürecektir.Bu da size pil tasarrufu yapmanızı sağlar.

7. Bazı bölgelerde telefonlarımız iyi çekmez. Bu durumda telefonların hepsi daha iyi çekiş alanı oluşturmak adına daha fazla güç tüketirler. Bundan dolayı da batarya süresi kısalıyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Eğer sorunuz olursa buradan gönderebilirsiniz.

Hayırlı akşamlar.

Saygılarımla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• OSİBAY O kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz şekilde itunes üzerinden yeniden güncellemeyi nasıl yapabiliriz bilgi verir misiniz acaba ?

• Godolphin ve Osibay teşekkür ederim cevaplarınız için hocam. Makbule geçti bu bilgiler.
  • Selam arkadaşlar 8 plus gold 64 ile aranıza katıldım. Arkadaşlar Hotmail kullanıyorum outlook ta indirdim ancak gelen maillerimi anlık olarak bildirim alamıyorum. Ancak Maile ben girdiğim zaman görebiliyorum. Bunun bir ayarımı var yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsantrasyon. -- 14 Haziran 2018; 9:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaqabondx

İstanbul Pendik Üst Kaynarca Emir İletişim hocam. E5 yanyol üzerinde Mopaş marketin olduğu çarşıdan yaya olarak girince 100-200m ileride solda kalıyor.
    TEŞEKKÜR EDERİM
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.