Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet 7 plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 32 GB Apple 3250 liraya veriyor. Yurt disi makineyi 2800-2900den asagi bulamiyoruz. 300-400 lira icin neden baskasinin agzina bakilsin ki. Meblağ da zaten buyuk. En azindan 300-400 fazla verince muhattap belli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 7s plus düşünüyorum ama boyutu çokmu büyük olur acaba ya, hem lise ogrencisiyim hem de ellerim küçük

• Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    Renk neydi acaba

Bide parmakla sıkmak değil iki zıt uçtan baskı yapmak lazım sesi duymak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanmorbulut -- 16 Ekim 2016; 17:52:53 >
  • İphone 7 32 gb'a LG G4'ten geçtim, şarj konusunda çok memnunum, umarım kısa sürede bozulma yaşanmaz bu durumda.

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı o fiyata bulunsa nolacak, komisyonla beraber 300 lira pasaport kayıt parası veriliyor gene aynı fiyata geliyor. Sahibinden.com'da falan hala fiyatlar çok yüksek, neden hala düşmediler anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RMDuman

quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

quote:

Orijinalden alıntı: RMDuman

Merhaba arkadaşlar, iPhonecu olarak deneyim ve görüşlerimi paylaşmak isterim
    Androidçi arkadaşlara selamlar saygılar sunuyorum, Troller hariç elbette

7 Plus Gold 32 aldım,
    Gold kullanmamın sebebi sanırım iPhone 5 yüzünden; Siyah modeli çok çabuk çiziliyor diye Beyaz aldım ve alıştım.
    Siyahı görünce tekrar siyah alacağım diyordum ama yine gidip Gold aldım Gerçekten de testlerde gördük Siyah çok kolay çiziliyor 6 Plus'ı da Gold almıştım kılıfsız kullandım sıkıntı çıkartmadı, üstelik Ana Ekran tuşunun çerçevesi de kasayla aynı renkte olduğu için hiç hoşuma gitmiyor. Eskiden ortasında beyaz bir kare vardı çok hoş duruyordu.
    7+ kılıfsız kullanıyorum cebime koyarken kot pantolonun zımba sına değiyor iz bırakıyor silince geçiyor (Bu demek değil çizilmeyecek, kendi önlemlerinizi alın)

6+ 16GB kullandım kalan alanım 3.5GB idi ben öyle 4K video kaydı yapan birisi de değilim kayıt yapar PC'ye iCloud üzerine otomatik yedeklerim sonra cihazda optimizme edilmiş halini tutarım. Bunun bedeli aylık 3 TL ama DropBox, OneDrive veya Mega gibi ücretsiz çözümler de mevcut.

128GB alsam iyimi olurdu bilemiyorum ama kullanmayacağım özelliğe para vermek bana cazip gelmiyor zaten Devlet 1000 TL vergi aldı bu cihaz için bizden.

Cihaz genel olarak iPhone 7 değilde iPhone 6s+ SE olmuş gibi, yani Daha iyi bir iPhone 6S+ olmuş diyebilirim. Ana Ekran tuşu (Home Button) mükemmel olmuş zamanında JB (Jail Break) ile Virtual Button kullanıyordum ona benzemiş. OIS (Optik imaj sabitleme) zaten Plus modellerinde olan bir özellik olduğu için yabancılık çekmedim bildiğim bir özellikti, Kamera ve ekran iyileştirmesi gerçekten çok iyi beni memnun etmeyi başardı. Kasası zaten çok şık olan bir cihazdı arka anten çizgilerine hepimiz alıştık, çıkık kamera vs şimdi tüm cihazların Kameraları çıkık neyi eleştirirlerse kendileri kullanmak da zorunda oldukları için kullanıyorlar (Çıkmayan batarya, artmayan hafıza, Sım yuvası iğnesi, a ne küçük sim yahu vb.) Teknoloji bu şekilde işliyor.

Ben benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir ürün seçtim, Para benim cebimden çıktı, Sen Note 7 alırsın mutlu olursun ben iPhone ile Arz ve Talep meselesi.
    iPhone Android cihazlardan daha iyi veya daha kötü bir cihaz mı bilemem ama benim için öyle. Bu bir başkası için öyle olmaya bilir, Pişman değilim yine yaparım :)

Bu arada ANKARA NEXTLEVEL Turkcell Mağazasından aldım, arkadaşlara ilgileri için teşekkür ederim, zaten başka mağaza da kalmamıştı.

Bilgiler için teşekkürler siz gibi detaylı yazan yok nerde kaldı bu detaycılar! Dedim ki sizin yorumu gördüm. Bi next levele uğramadım uğrasamda 128 veya 256 bulamazdım.. Bi alabilsek cihazı bende detaylı yazılar yazacamda :) yazamadık alamadık cihazı bi :) tekrar teşekkürler :)

Rica ederim, umarım faysa sağlamışımdır. 128 konusu tartışmaya açık, ben de 128 arıyor olsaydım vay halime :)

Sağladınız teşekkür ederim :)

• Saatlerce bekleyip Iphone 7 alanlardanım. Çünkü kapitalist düzen beni mutlu ediyor, hatta artık kendimi daha değerli hissediyorum. Kendimi bilgimle değil, masaya koyduğum telefonum ile temsil ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: cemele

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Arkadaşlar bu 32lerdeki depolama yavaşlıģı kafamı karıştırdı.Sizce ileriye yönelik kasmaması açısından 7plus32 mi 7 128 mi birinde depolama hız farkı diğerinde ram farkı var.

Bu konu çok yanlış anlaşıldı. Kasma diye bir durum söz konusu değil. 32 GB ve 128 GB aynı işlemci ve Ram'i kullanıyor. Burdaki olay hafızanın yüksek olmasından dolayı 4K işlemede daha hızlı olan 128 GB'tır bu kadar. Tabi bu da sentetik testlere göre. Günlük kullanımda çok bir fark yaratmayacaktır. Aklınızı karıştırmayın. Kasma masma söz konusu bile değil... Kullanımıza göre alacağınız dahili hafıza seçeneğini belirleyin...

Açıklama için tesekkurler,

Benim kapasite tercihlerim 128-256-32GB, Silver-Gold-Black seklindeydi.

Fransaya arkadasim gitti ordada plus da stock sorunu varmis, yok demisler sonra Iphone 7 alırken bunlara yok diyen elemanın baska bir bayana plus verdigini görmüşler ve en son renk secimi ve kapasite tercihi olan siyah 32Gb plus ı aldı.

Umarım bu yavas yada kasma olayından muzdarip olmama. Benim mevcut Iphone 6 Plus 64Gb de kullandigim kapasite 22 Gb , 32 Gb yeterli olacak gibi duruyor ama 128 Olsa daha iyi olurdu.

Rica ederim. Hayırlı olsun sizede, iyi günlerde kullanın hocam.

Tabiki daha fazla hafıza her zaman için daha iyidir. Yalnız 32 GB yetecek haldeyken sırf donma falan diye 128 GB alanlar var. İşte bu yanlış. Bana göre herkes kullanabileceği modeli ve bellek kapasitesini almalı ve sırf donma diye aslı olmayan yanlış anlamalardan dolayı bütçelerini zorlayıp boş yere borca girmemeleri gerekir.

Merak etmeyin hocam sizde donma falan gibi sorun yaşamazsınız. Bellek kapasitesi ile hiçbir alakası yok bu durumun.

Tekrar hayırlı olsun size

Eyvallah Kardeşim, ben 2 yıldır kullandıgım Iphone 6 plus ı iyi fiyata elden çıkartınca mecburi en kısa surede almak gerekiyordu. Pek sorun yaşayacağımı düşünmüyorum zaten bunun için Iphone alıyoruz.

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz 7 plus 128 gb mat siyah dediğiniz herşeyi yaptım hatta zorladım biraz daha zorlarsam telefon bükülmeye kadar bile gidebilir ben çıt sesi algılamıyorum gelmiyorum demin yanımda olan arkadaşımdan denemesini istedim o da sesi alamadı

Amann zorlama kardeşim yoksa yoktur ne güzel işte
    Ben açıklamak için öyle dedim mesala sol üstten tuttun sağ altla ters yönde baskı yaptın mı ses geliyor alttan çıt die

• Böyle kendini akıllı zanneden fırsatçıları gördükçe soğuyorum gerçekten şu alışveriş ortamından yazık...

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
  • murtul kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam daha yeni bir tane geldi adam acmis kullanmis 3 gun, kayit yok ve 3100 lira fiyat cekmis aciyorum resmen bunlara :).

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Arkadaşlar bu 32lerdeki depolama yavaşlıģı kafamı karıştırdı.Sizce ileriye yönelik kasmaması açısından 7plus32 mi 7 128 mi birinde depolama hız farkı diğerinde ram farkı var.

Bu konu çok yanlış anlaşıldı. Kasma diye bir durum söz konusu değil. 32 GB ve 128 GB aynı işlemci ve Ram'i kullanıyor. Burdaki olay hafızanın yüksek olmasından dolayı 4K işlemede daha hızlı olan 128 GB'tır bu kadar. Tabi bu da sentetik testlere göre. Günlük kullanımda çok bir fark yaratmayacaktır. Aklınızı karıştırmayın. Kasma masma söz konusu bile değil... Kullanımıza göre alacağınız dahili hafıza seçeneğini belirleyin...

Açıklama için tesekkurler,

Benim kapasite tercihlerim 128-256-32GB, Silver-Gold-Black seklindeydi.

Fransaya arkadasim gitti ordada plus da stock sorunu varmis, yok demisler sonra Iphone 7 alırken bunlara yok diyen elemanın baska bir bayana plus verdigini görmüşler ve en son renk secimi ve kapasite tercihi olan siyah 32Gb plus ı aldı.

Umarım bu yavas yada kasma olayından muzdarip olmama. Benim mevcut Iphone 6 Plus 64Gb de kullandigim kapasite 22 Gb , 32 Gb yeterli olacak gibi duruyor ama 128 Olsa daha iyi olurdu.

Rica ederim. Hayırlı olsun sizede, iyi günlerde kullanın hocam.

Tabiki daha fazla hafıza her zaman için daha iyidir. Yalnız 32 GB yetecek haldeyken sırf donma falan diye 128 GB alanlar var. İşte bu yanlış. Bana göre herkes kullanabileceği modeli ve bellek kapasitesini almalı ve sırf donma diye aslı olmayan yanlış anlamalardan dolayı bütçelerini zorlayıp boş yere borca girmemeleri gerekir.

Merak etmeyin hocam sizde donma falan gibi sorun yaşamazsınız. Bellek kapasitesi ile hiçbir alakası yok bu durumun.

Tekrar hayırlı olsun size

Eyvallah Kardeşim, ben 2 yıldır kullandıgım Iphone 6 plus ı iyi fiyata elden çıkartınca mecburi en kısa surede almak gerekiyordu. Pek sorun yaşayacağımı düşünmüyorum zaten bunun için Iphone alıyoruz.

Aynen hocam :)

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk partide her cihazda ayrı bir sorun oluyor sizde dikkat edin o ses gelmesi iyi montelenmediğini de gösterebilir su da çamurdan uzak tutun telefonu tabi en mantıklısı garanti durumuyla ilgili görüşmek

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

İphone 7 32 GB Apple 3250 liraya veriyor. Yurt disi makineyi 2800-2900den asagi bulamiyoruz. 300-400 lira icin neden baskasinin agzina bakilsin ki. Meblağ da zaten buyuk. En azindan 300-400 fazla verince muhattap belli.

Yurt dısından bir tanıdıgına aldıracaksın, task free alacak, sadece extra kayıt parası olacak. O zaman minimum 750 tl ucuza gelir. Yoksa araziden almaya kalkarsan yurt dısından getirende bir pirzola parası almak ister.
    Yurtdışı forumlarında herkes şikayetçi ses gelmeyen yok nerdeyse .Ses gelip suya sokanda var ama sıkıntı yok

• iphone 7 32gb kullanıyorum bi sorunum var whatsaptan bildirim gelmiyor arka planda illaki açık olması gerekiyor eğer arka planda kapatırsam bildirm ekana düşmüyor telefon ekranı kapalıyken ama arkada açık bıraktığımda bi sorun olmuyo yardımcı olabilir misnz ?
  • Apple Store'lardaki stok sorunu ne zaman düzelir acaba
  • Sahibinden de apple garantili diye 2600 civarı fiyat koymuşlar. Nedir o ürünlerin durumu?

• 
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.