Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
40.540
Cevap
291
Favori
1.302.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17911792179317941795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drkengin

Yok hocam uçuyor telefob

Alıntıları Göster
    Nereye uçuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyy

Nereye uçuyor?

Alıntıları Göster
    Hızlı yani 3 seneyi geçti cikali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkengin -- 30 Aralık 2018; 0:31:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

6 ay civarı oldu sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum. Piyasada orjinal diye satılan diye geçen bataryaların hepsi sahte

Alıntıları Göster
    Selam bende deji 2200mah yuksek amper olandan takali yaklasik 3 ay oldu, hala kapasite %100 bi kayip ve sorun yasamadim.

• Deji kullanıp kapasiteyi %100 görenler cidden gerçek olduğunu mu sanıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Deji kullanıp kapasiteyi %100 görenler cidden gerçek olduğunu mu sanıyor?
    Kesin gerçek olmasada gerçekci uzun kullanım süresi veriyor deneseniz anlarsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyy

7 plus da 64 yoksa sıkıntı, nereden tutarsan elinde kalıyor veya fazla düşünmeden 6s alıp gittiği yere kadar kullanmak daha doğru gibi. Fazla para da vermemiş olurum.
    Daha önce de yazdım 7 ve 8 kullanıcılarınında bir sürü sıkıntısı sorunu var. Enteresan gerçekten.

Peki 6s de yavaşlama felan yok değil mi?
    En son 5c kullanmıştım, hiç yavaşlama yoktu, sadece güncelleme almıyordu, en son ios 10 da kalmıştı.
    6s için de bu durum geçerli mi?

Alıntıları Göster
    iphone 6 büyük ihtimal 13de son bulur. 6s de 14de veya 15de son bulur diye düşünüyorum. Telefonda bir yavaşlama yok. Tek sıkıntı bataryasının yetersiz olması. Yoğun kjullanımda günde 2 kere şarj etmek gerekiyor. Gerçi benim pil kapasitesi %89 diyor ama eminim daha az olduğuna. Yeni telefonun %100 olacağını düşünürsek günü çıkartabilir. Yalnız hbye baktım şimdi. 6s 2800, 6s+ 3000bin. İkisi arasındaki pil kapasitesi farkı kullanıma ne kadar yansıyor bilmiyorum ama değebilir 200 liraya. 7 ve 8in düzleriyle plusları arasındaki fiyat farkı çok daha fazla çünkü.

• telefonumun alt hoparlör kısmında darbe zedelenme var , 3-3.5 ay önce apple onarım merkezine gitmişti garanti açısından problem olmamıştı batarya ekran değişmişti , şimdide sessize alma tuşu çalışmıyor konuşurken cızırtı var şikayetiyle gitti geçen sefer problem etmemişti apple şimdi garanti dışına çıkarırlarmı sizce daha önce buna benzer durum yaşayan varmı?
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Diğerinin gerçek olduğu kesin mi? 1.5 senelik cihazım(1 yıl 3 ay) %86 batarya seviyesi ile 3-4 saat ekran süresi ancak veriyordu. Şimdi düz mantık yürütüyorum;

1) Sistem %86 gösteriyor cihazın pili 2750 mah(6s plus) üzerindeki pil 2017 5. Ay üretimiymiş, 1 yıl 3 ay kullanımda durum bu ise orjinal pilin diğerlerinden farkı ne? Yani bu kadar sürede bitmesi normal değil. Bu arada öyle şarjda oynama aşırı ısındıracak şeyler yapma gibi şeyler yapmadım hiç. Günde 1 kere şarj ederek kullandım hep, son dönemde doğal olarak 2-3 kereye çıktı.

2) Sistemin ne gösterdiği değil kullanımın ne olduğu önemli. Ben orjinal pil alsam yine yukarıdaki durum olacak ve şuanda 2 kat fazla ödeyip üzerine günlerce bekleyeceğim. Tabi birde cihazın başına bir iş gelir mi durumu olacak.

Tamam orjinal evet bir seçenek ama şunu unutmayın orjinal demek en iyisi demek değil. Cihaz üreticileri de en çok parayı pil değişiminden kazanıyor. Haliyle kalitenin çok çok yüksek olmasını beklemek mantıksız olur. İlla orjinal de orjinal demek yerine bence fiyat/fayda oranına bakmak lazım ürünlerin.

Bende birkaç gün önce deji taktım. Üstelik takarken orjinal batarya ve ekran yapışkanından da tedarik edip kullandım. Yani yapılması gerektiği gibi yaptım. Dışarıda değişsem kesinlikle bu yapılmıyor. Tekrar o şekilde ekranın kendi yapışkanına güveniliyor. Batarya içinde çift taraflı bant kullanılıyor.

2016 subattan beri 6s kullaniyorum. Pil sagligi %74 gosteriyordu, sabah ise giderken %100 aldigim sarjim oglen gibi %20lere dusuyordu, 1 kere sarj ediyordum ve aksam eve geldigimde yine %20ler civari oluyordu.

Gecenlerde arastirip deji 2200mah olandan aldim kendim taktim, ilk gunde sabah %100 aldigim telefonum aksam eve geldigimde %35-40 civarindaydi gun icinde hic sarj etmedim.

Esimde 6plus var onun pil sagligi %69du ve telefon surekli kasilip kapaniyordu falan, ona da ayni gun deji 3300mah taktim ve telefonun hizlandigini ve kendine geldigini soyledi, sarjida uzun gidiyormus.

Bu arada 2 telefonda da pil sagligi %100 olarak gozukuyor su an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 30 Aralık 2018; 22:48:2 >
  • Sa arkadaşlar 6s var 7 aylık home tuşuna hafif basınca cok hafif ama bi çıtırtı var bu normal mi normal komple basmıyorum ve ayrıca home tuşu sorunsuz çalışıyor parmak okuma felan bilen bi yazarsa sorun mu yoksa normal mi şimdiden teşekkür ederim

• arkadaşlar selam,

şu ürünü satın aldım da usb giriş kısmı uyumlu değilmiş. takıp çıkarırken zorluk oluyor. buna nasıl bir powerbank almak gerek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Deji kullanıp kapasiteyi %100 görenler cidden gerçek olduğunu mu sanıyor?
    Bu benim aldigim ikinci deji yuksek amperli batarya. Kapasite 100 gosteriyor. Sarji gercekten iyi gidiyor. Kullanmayan on yargili arkadaslar cok var bu forumda. Ewet gosterilen kapasite durumuna ve amperin 1700 degilde 2200 mah olduguna ben inaniyorum. Ölçümler de gösteriyor bunu.

• Orijinal pil taktırdım kampanyadan yararlanarak ama 6s plus ile ortalama 4 saat ekran süresi alıyorum. Kullanıma bağlı olarak 5 saati de gördüğüm oldu. Ios 12.1.1 kullanmaktayım. Daha iyi bir sürümü bekliyorum, sanırım şarjı verimli yemiyor bu sürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Orijinal pil taktırdım kampanyadan yararlanarak ama 6s plus ile ortalama 4 saat ekran süresi alıyorum. Kullanıma bağlı olarak 5 saati de gördüğüm oldu. Ios 12.1.1 kullanmaktayım. Daha iyi bir sürümü bekliyorum, sanırım şarjı verimli yemiyor bu sürüm.
    Ios 9 ile 11 saat veriyor o cihaz. Inanilmaz kotu 12.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Orijinal pil taktırdım kampanyadan yararlanarak ama 6s plus ile ortalama 4 saat ekran süresi alıyorum. Kullanıma bağlı olarak 5 saati de gördüğüm oldu. Ios 12.1.1 kullanmaktayım. Daha iyi bir sürümü bekliyorum, sanırım şarjı verimli yemiyor bu sürüm.
    O surum yine en duzgun surum diyebilirim. Sarj icin ondan iyisinin gelecegini sanmam. Yalniz sifir pil icin pek iyi bir deger degil.
  • Bence de iyi değil. Beklentim 7-8 saati görmekti. Pekala ne yapmak lazım? Mh arasam boşa laf dinleyeceğim sanırım. Cihaz zaten garanti dışı.

• 10 kasımda batarya değişimi yaptım Appleda 200 tlye

6s plus sürüm 12.1

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

10 kasımda batarya değişimi yaptım Appleda 200 tlye

6s plus sürüm 12.1

Batarya değişimi yaptırmışsınız birde pili %1'e kadar düşürmüşsünüz. Gerçekten ilginç.

Tercih değil zorunluluk hocam işten sonra okula gidiyorum dışarıda olduğum için şarj etme imkanım olmuyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Tercih değil zorunluluk hocam işten sonra okula gidiyorum dışarıda olduğum için şarj etme imkanım olmuyor bazen.
    Hocam çantan vardır belki okula giderken falan powerbank al götür, yazık etme o bataryaya yoksa telefon çekilmez olur.

• 
Sayfa: önceki 17911792179317941795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.