Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
40.540
Cevap
289
Favori
1.309.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gulugu

Ön kamera çözünürlüğü bana 5 MP'den düşük gibi geldi. Note 5'in ön kamerası daha geniş alanı görüntülüyor.

Daha geniş/dar alanı görüntülemesi MP değerinden ziyade merceğin odak uzaklığı ile alakalı.

Ayrıca kullanılan mercek kalitesi netliği MP'den daha çok etkiliyor. Kaliteli bir mercek kendisinden daha düşük bir MP değerine sahip bir merceğe göre çok daha keskin görüntü verebilir.

Aynı şekilde kullanılan mercek değişmedikçe MP değişimi gözle görülür bir ayrıntı sağlamaz. Çeşitli fotoğraf ölçme/değerlendirme programlarında ekstra detayda kumlanmada ve keskinlikte farklar elbette görürüz ama bu günlük kullanıma pek yansımaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gulugu

Arkadaşlar test edebilme şansı olanlar ön kameralarını başka telefonlarla kıyaslayabilir mi? Benim 5 mp olduğu iddia edilen 6s+ ile kardeşimin 1,2 mp.lik 6+ ın ön kamera çözünürlükleri aynı.

g4, note 5 ve şimdi de iphone 6splus deniyorum. En iyi ön kamera, g4, sonra note 5 son olarak iphone geliyor bence. Ama şunu söyleyim önceki ayfonlardan çok daha iyi.
  • Son 4 senedir samsungun tum amirelerini alip kullandim. En son edge 6 aldim. Ama iphone gecis yaparim yakinda.

Samsung ilk 3 ay çita,geri kalan zamanlardada kaplumbagaya dønusuyor. Sifir edge 6 alioyoz.3000tl para veriyoruz. Tlf donuyor. Samsungu batsin. Iosdan vazgecmeyin arkadaslar, biraz tuzlu ama adam gibi calisiyor en azindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR 25 EKİM DE ALDIĞIM 6S 64 GB LIK SİYAH (SPACE GRAY) İPHONE UMU SATMAYA KARAR VERDİM İLGİLENENLER MESAJ ATSIN. TELEFONU ANKARA NEXT LEVEL ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEKİ LYDİA APPLE PREMİUM RESELLER MAĞAZASINDAN ALDIM FATURASI KENDİ ADIMA ŞARJ ALETİ İĞNESİ KULAKLIĞI ÇIKMADI BİLE KUTUDAN. İŞLEMCİSİ TMSC İŞLEMCİ. HİÇ BİR HATASI ÇİZİĞİ KIRIĞI VURUĞU YOK. SATMA SEBEBİM MADDİ AÇIDAN FİYAT 3300 PAZARLIKSIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serselner_ -- 27 Ekim 2015; 19:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draconic

Arkadaşlar merhaba,

Ben dün 6s 64 space gray aldım. İşlemci TSMC çıktı. Fakat kafama bişey takıldı. Telefonu kullanırken herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Abimde 6 var. Ekranları karşılaştırdım. Benim ki belirgin olmamakla birlikte sarımtırak gözüküyor. Yanyana getirmeden anlaşılmıyor. 6'nın çok zor anlaşılıyorda olsa hafiften daha beyaz gibi. fikri olan var mı?

6 plus ile kıyasladım. Aynı sarımtıraklık bende de var. Pöfff, pişman mı olacağız, ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: serselner_

ARKADAŞLAR 25 EKİM DE ALDIĞIM 6S 64 GB LIK SİYAH (SPACE GRAY) İPHONE UMU SATMAYA KARAR VERDİM İLGİLENENLER MESAJ ATSIN. TELEFONU ANKARA NEXT LEVEL ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEKİ LYDİA APPLE PREMİUM RESELLER MAĞAZASINDAN ALDIM FATURASI KENDİ ADIMA ŞARJ ALETİ İĞNESİ KULAKLIĞI ÇIKMADI BİLE KUTUDAN. İŞLEMCİSİ TMSC İŞLEMCİ. HİÇ BİR HATASI ÇİZİĞİ KIRIĞI VURUĞU YOK. SATMA SEBEBİM MADDİ AÇIDAN FİYAT 3300 PAZARLIKSIZ

3300 çok
  • Applestoredan nakitle 3350₺ ye aldığım telefonu adam 3300 diyor. 2. El almayın arkadaşlar gidin sıfır alın.

• vatan dan 100 tl indirim kodum var iphone6s ve 6splus için isteyen pm atabilir
  • serselner_ kullanıcısına yanıt
    3.150 iyidir.
  • Ekran koruyucu önerisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

6S Plus samsung islemcili cikti ciddi isinma sorunu var suan iclouddan geri yukleme yapiyor cihaz simsicak.Baska boyle bir sorun yasayan varmi ne yapsam bilemedim ?

Ayni durumda ayni islemleri tsmc islemcili bir cihazda denemeden bence hemen boyle kestirip atmayin hocam. Belki o cihazlarda sizinki gibi agirlik altinda isiniyodur?

Hocam kamerayi acip fotograf ceksem bile kamera bolgesinde aninda isinma oluyor,yukleme vs. yapiliyorsa zaten cayir cayir arkasi.
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    hocam neden plus degil?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

6S Plus samsung islemcili cikti ciddi isinma sorunu var suan iclouddan geri yukleme yapiyor cihaz simsicak.Baska boyle bir sorun yasayan varmi ne yapsam bilemedim ?

Ayni durumda ayni islemleri tsmc islemcili bir cihazda denemeden bence hemen boyle kestirip atmayin hocam. Belki o cihazlarda sizinki gibi agirlik altinda isiniyodur?

Hocam kamerayi acip fotograf ceksem bile kamera bolgesinde aninda isinma oluyor,yukleme vs. yapiliyorsa zaten cayir cayir arkasi.

Allah Allah ilginc hocam 6s kullaniyorum samsung islemcili, daha isinma namina bir sey yasamadm. Yani max iphone 6 kadar isiniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdemre -- 27 Ekim 2015; 22:20:00 >

• İlk kullanımı tamamladım gayet başarılı.Yarın bir iki oyun indiricem.

• quote:

Orijinalden alıntı: izkus35

hocam neden plus degil?

Benim için en önemli nedeni boyutunun büyük olması, 5.5 inç ekran ayrıca alttan ve üstten boşlukları diğer telefonlara göre büyük.

Yani başka 5.5 inç telefonlardan daha büyük bir telefon plus modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Dostum kılıf sert plastik mi slikon mu?

Hiç bir bilgim yok malesef ama özelliklerine baktığımda kaliteli bir ürün olduğunu öğrendim, aliexpressden almayı düşünüyorum daha uygun fiyata aklınızda bulunsun.
  • Bugün 3000'e 6s 16gb space grayimi almıs bulunmaktayım,teknosadan aldım + 330 tl sigorta yaptırdım.Samsung s3ten sonra bunu kullanmak şahinden inip ferrayiye binmek gibi bir şey
    Not:TSMC işlemcili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 27 Ekim 2015; 23:22:04 >
  • asdemre kullanıcısına yanıt
    Zorlu Center Apple mağazasından bir tane 6s bir tanede 6s Plus aldım, satıcı çocuklara özellikle işlemci farkından pil ve ısınma ile ilgili sorundan bahsettim konu hakkında bilgileri olmadığını belirttikten sonra 14 Gün iade etme hakkımın saklı olduğunu belirttiler.İşlemcileri her iki cihazında Samsung çıktı.6s Plus telefona bu gün ikinci kez sıfır kurulum yapıp bütün programları yeniden indirdiğim halde en ufak bir ısınma hissetmedim.
    Nerdeyse iki gündür her iki telefonda belirgin dikkatimi çeken bir sıkıntı görmedim.
    Fotograf,video bir kaç kez denedim, oyun oynama alışkanlığım yok sadece sudoku var internette girme telefon kullanmadan daha fazla.
    6 Plus ve 6s Plus ikisini yan yana koyup inceledim nerdeyse aynı cihaz denecek kadar birbirine eş.
    Bu arada 4k video çektiğinden emin değilim kullanan hangi menüden geçiş yapıyor ekran görüntüsünü paylaşında bir görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanhoca -- 27 Ekim 2015; 22:51:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Makakadabra

İlk kullanımı tamamladım gayet başarılı.Yarın bir iki oyun indiricem.

hangi modeli aldınız?

bir de nereden aldınız?
  • Telefonu almadan TSMC mi Samsung mu oldugunu nasil kontrol edebilirim? TSMC oldugunu kutusundaki model numarasindan saglayabiliyor muyum?

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.