< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 13 Ekim 2021; 8:50:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1174. sayfa)
-
-
A kalite ürün hocam sitede düzgün bir site olduğu için buradan alabilirsin fiyatıda uygun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolasın. Yok şaka değil. Hanım ben ayfondan başka telefon kullanmam diyor çok inatçı bu konuda yoksa şimdiye çoktan sıfır telefon almıştım ayfon işi bozuyor. Şu anki telefon 2. Ayfon u zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla batarya sıfır. Telefon bozulana kadar kullansın o zaman bakarız çaresine
Benimde oyle olmustu. Kabloyu oynatinca sarj aliyordu. Kipirdatinca gidiyordu. Kürdanla sarj soketinin icini temizledim. Sorun ortadan kalkti sorunsuz sarj oluyor.
aynı durum bende de var hocam çözerseniz haber edersiniz rica etsem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam haber verdiğiniz için soketi nerden ne kadara almıştınız acaba?
Arkadaşlar iPhone 6 da Amazon uygulamasını kullanamıyorum.Bunun bir çözümü varmı acaba?
maalesef safari kullanmanız lazım
Maalesef Safari kullanıyorum da
Belki bir yolu vardır diye sormuştum
Yavaş yavaş uygulamalar yazılım desteklerini çekmeye başlıyorlar. Shazam, Linkedln, Amazon gibi uygulamaların yanına Google Fotoğraflar ve Storytel'de eklendi... :)
-
hocam artık yapacak bir şey kalmadı, whatsapp harici tüm uygulamalar kasıyor artık miladını doldurdu. ekonomi bu kadar kötü olmasaydı da androide mahkum kalmasaydık
iphone 6
bu sabah watsup güncellemesi geldi son 1 ayınız şeklinde bir bilgi aldım
bir ay sonra uygulama kullanılamayacak mı ?
-
IOS sürümünüz nedir?
https://www.facebook.com/unsupportedbrowser
Whatsapp IOS10 üstünü destekliyor
sürüm 11.4
teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba önceki sayfalarda muhakkak konuşulmuştur ancak sormak istiyorum. İphone 6 cihazım için pil değişimi yaptırmak istiyorum. Orijinal pil alma şansım var mı? Orijinal imkanı yoksa güvenilir pil markası olarak hangi markayı ve nereyi tavsiye edersiniz?
-
hanımın iphone 6 plus'ını satarak onu da android ekosistemine geçirdik ve iphone macerası bitti bizim için. merak edenler için cihazı 1500 tl'ye satttım. 64 gb oldukça temizdi.
-
Bak işte iPhone ikinci el yönünden güzel hakkını yemeyelim şimdi yeni cihaz olarak ne aldınız hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hanıma poco x3 pro aldım 5800'e. Donanım ve özelliklerine göre çok iyi cihaz.
7 yıllık iPhone 6 vs 7 yıllık Samsung Note 4
https://www.youtube.com/watch?v=T1TUp0kAjNwhttps%3A%2Fyoutu.be%2FT1TUp0kAjNw&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X