Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
23.542
Cevap
207
Favori
760.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: voyager1979

Note4 çok daha az bir baskıyla bükülüyor videoya göre. Ve ekran ile çerçeve arasına kredi kartı girebiliyor. Belki yeni bir ödeme sistemi geliştirmişlerdir, telefondan slip falan çekiliyordur. Günahını almayalım

Ben bu testleri zorlama buluyorum açıkçası. Bunları bile bile aldım 6plus'u ve gayet memnunum. Herhangi bir bükülme falan olmadı henüz. Her zaman cebimde taşıyorum, ama arka cebimdeyken oturmuyorum...

Hayır daha fazla baskı ile bükülüyor.

Bu bükülme olayı da firmaların gelecek ürünlerinin reklamı muhtemelen. Bükülebiliyor, eski haline getirilebiliyor falan diye reklam yapmaya başlayacaklar.

Yalnız bu fanboyluklar falan da büyük saçmalık yani, iki tarafta da diğer telefonlara bok atılıp duruluyor, size ne isteyen istediğini alır herkes Apple ya da Samsung'u sevmek zorunda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanuzay

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: voyager1979

quote:

Arkadaşlar,

Telefonumun bataryasının biraz daha uzun süre gitmesini istiyorum. (Full kullanımda 1 tam günü tamamlayamıyorum) Daha doğrusu sabah 07:00 akşam 22:00 gibi uzun süre çalıştığım zamanlarda.
    Acaba 3-g nasıl kapatırım? (Jail Break mi yaptırsam)

3g kapatma ve 2g açma özelliği iOS 8.1 ile geliyor. Bir hafta kadar sürüm için bekleyebiilirsiniz ya da beta sürümünü yükleyebilirsiniz.

Bilgi için teşekkür ederim. (Biraz rahatladım)
    Fakat şöyle bir sıkıntı var. (Ben hücresel'i kapattım) Bu sefer de e-posta ve whats up gibi programlara bağlanamıyor? Sadece tel. konuşma yapabiliyorum.?
    Olmayınca: App World'den TURKCELL programı indirdim. Orada 3G kapat butonu var. Onu kapatmayı denedim: -"3G kullanan programlarınızı önce kapatın diye bir uyarı çıktı" yapamadım.

Sonuç olarak en çok merak ettiğim konu şu aslında: EĞer yeni bir güncelleme ile 3g aktif/pasif geri gelirse, ve kapalı yaparsak E-posta ve whats up gibi programlar çalışmayacak mı?
    (Eski BB cihazımda böyle sıkıntılar hiç yoktu?)

Arkadaşım interneti kapattığında internet gerektiren programlar olan Whatsapp'i E-posta'yı nasıl kullanmayı bekliyorsun anlamadım? Bu aynı sular kesikken sular niye akmıyor veya elektrikler gitmiş iken televizyon neden açılmıyor demek gibi.

BB cihazlarında da durum aynı sen yanlış anlamışsın olayı, internete bağlı olmadan internet isteyen programları nasıl kullanmayı bekliyorsun yahu. Anca wireless'a bağlanırsın öyle kullanırsın programlarını.

Birader; konuyu tam anlatamadım. Mesele internet meselesi değil.
    Bb'de 3 g kapalı seçip, 2 g devam ettiğinde batarya süresi uzun olmakla birlikte tüm e-posta trafiğim ve whats up vs... Devam ediyordu. Facebook vs net üzerinden (HIZ ISTERSEM) o zaman 3G aktif seçiyordum.
    Iphone de ise 3G kapatınca komple internet özelliği gidiyor...?
    Anlatabildim mi?

Arkadaşım öyle bir şey yok. Hücresel Veri ile 3G aynı şey değil. Hücresel Veri sana internet bağlantısını sağlayan şeyin adıdır. 3G, 2G ise bağlantı modlarıdır. iPhone'larda iOS 8 kurulu iPhone 5 ve üstü cihazlarda 3G kapatma gibi bir şey yok, 3G hep açık, Hücresel Veri'yi kapatıp açıyorsun. iOS 7 kurulu olsaydı 3G'ni kapatır 2G hızıyla bağlanmaya devam ederdin. Aradaki farkı anlayamamışsın sen. iOS 8.1 ile 3G kapatma özelliği gelecek yani 3G kapatılıp 2G modunda kullanılabilecek. 1-2 hafta içinde çıkar iOS 8.1.

• Gold bilgisayardan bayram oncesi 6 64gb siparis verdim, 10 Ekim en gec sevk diyorlardi, simdi en gec 17 Ekim diyorlar, cihazlar gumrukteymis dediklerine gore.. Sevkiyatlarla ilgili duyumu olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afterglow1981 -- 10 Ekim 2014; 18:16:09 >
    • 16 gb çok yetersiz kaldı 2 haftada bitti ve 1 oyun 3-4 program var .
    • şarjı yine hızlı gidiyor , bildiğim kadarıyla 6 1800 mah küsür plus ise 2800 küsür .
    Satıp 6 64 gb veya plus 64 gb alayımmı diye düşünüyorum plus çok büyük geliyo. 6 nında şarjı hızlı bitiyor çok kararsızım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thadcastle -- 10 Ekim 2014; 19:53:34 >
    Sırf gold bilgisayar için söylemiyorum bunu gümrük de sıkıntı olduğu doğru... Avea bayileri de bu durumdan muzdarip. Normal şartlarda Salı günü İstanbul, Çarşamba Ankara, İzmir ve Perşembe tüm illerde olur diye bilgim var.

• bugün bi kılıf aldım aliminyum korumalı 100 tl ye fotolarını atıcam eve gidince bükülme korkusuyla sanırım baya bi mukavvemet sağlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ranegade95

Arkadaşlar iphone 6 plus alıp pişman olan var mı ??

pişmanlık değil de ilk 1-2 gün boyutu yüzünden sadece taşıma konusunda zorluk yaşamıştım. cebe at çıkart zor geliyordu fakat felaket alıştım

iyiki 6 almamışım

acayip pişman olurdum plus yerine 6 alsam

Orijinalden alıntı: defected

quote:

pişmanlık değil de ilk 1-2 gün boyutu yüzünden sadece taşıma konusunda zorluk yaşamıştım. cebe at çıkart zor geliyordu fakat felaket alıştım

iyiki 6 almamışım

bükülme olayı falan ne durumda nerede taşıyorsun cihazı arada baskıya maruz kalıyormu mesela cebindeyken eğlip bağcık bağlamak gibi

Orijinalden alıntı: brci

quote:

quote:

iyiki 6 almamışım

bükülme olayı falan ne durumda nerede taşıyorsun cihazı arada baskıya maruz kalıyormu mesela cebindeyken eğlip bağcık bağlamak gibi

valla alışkanlık olduğundan arka cebimde oluyor yürürken, çok nadir yan cebime koyuyorum. genelde bozuk para falan olabilir diye bilinçaltına yerleşmiş hiç atmıyorum oraya.

ayakkabı falan bağlarken cebime atmıyorum her ihtimale karşı

öyle zayıf biri de değilim 3-4 kez üzerine oturdum ama farkedip 10-15 saniye sonra cebimden çıkartıp masaya koydum

kılıf şeffaf plastik kılıf var, bükülmeye bir etkisi olmaz yani

fakat telefonda bir şey yok şimdilik :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brci

quote:

quote:

iyiki 6 almamışım

valla alışkanlık olduğundan arka cebimde oluyor yürürken, çok nadir yan cebime koyuyorum. genelde bozuk para falan olabilir diye bilinçaltına yerleşmiş hiç atmıyorum oraya.

ayakkabı falan bağlarken cebime atmıyorum her ihtimale karşı

öyle zayıf biri de değilim 3-4 kez üzerine oturdum ama farkedip 10-15 saniye sonra cebimden çıkartıp masaya koydum

kılıf şeffaf plastik kılıf var, bükülmeye bir etkisi olmaz yani

fakat telefonda bir şey yok şimdilik :)

süper valla içim rahatladı biraz bende 6 kullanıyorum plusta sorun yoksa 6 da hiç olmaz sanrm bende çoğu zaman ön cepte şuana kadar birşey yok biede kılıf aldım sert aleminyum sanırm o kılıf oldugu sürece bi sorun yaşamam :)

• Bana da gold bilgisayar ayni seyi soyledi, gumrukte bir sorun olmus gecikmis, 17'sine kadar sevkiyat olacak dendi.. Ama apple store'a bakinca 3-4 hafta sure veriyor, apple kendisine bu sureyi verirken bana 1 hafta sure veren gold pek inandirici gelmedi, beklemekten baska carem yok malesef, parasini odedim ama cihaz 1 ayda elime gececek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afterglow1981 -- 10 Ekim 2014; 20:54:06 >

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Spigen.com.tr'den kılıf alan var mı? Güvenilir bir site mi?

Güvenilir zaten kendi sitesi fakat gönderim konusunda sıkıntılar var hepsiburada veya mobilcadde'ye yönelmeniz daha iyi olacaktır.

Evet kılıfım yolda

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU]

• Bu arada aynı adamın elinde Note 4'ün de bükülmesine çok güldüm
    Etme bulma dünyası

• brci B kullanıcısına yanıt
    iPhone 6+ sahibiyim.
    Benim 87 KG'lık öküz arkadaşım ben telefonu aldıktan 2-3 gün sonra eve geldi.
    Telefonu inceledi falan sonra muhabbet gırgır şamata derken, yaklaşık yarım saat sonra ben yav telefon nerede dedim?
    Sağa baktım sola baktım yok, en son koltukta oturan arkadaşın altından çıktı
    Telefona dikkatli dikkatli baktım gözüme birşey çarpmadı sonra dedim çaktırmadan gidip mermer mutfak tezgahında bi bakayım.
    O da ne cihazda en ufak bükülme yok
    Sanırım heyecanlı bir anlatım oldu senin için ama gerçekten başımdan geçti bu olay.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.