Şimdi Ara

APPLE iPHONE 5S 1257tl + 50 tl bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • APPLE TR GARANTİLİ BEYAZ GRİ %7 INDIRIM VE 50 TL BONUSU VAR.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-5s-16gb-silver-212915511

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-5s-16gb-space-gray-gri-renk-215417016

güncel %7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 20 Nisan 2016; 11:22:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• satıcı sağlam . n11 üzerinden alışverişlerim oldu.fiyata gelirsek. elinde çek v.s. olmayanlar için iyi fiyat. yoksa n11 de 111 tl çeklerle daha uyguna alındı.
  • Kargo: Alıcı Öder

bu kafayla çok satamaz bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

Kargo: Alıcı Öder

aynen
  • O paraya lg4 alın.Eşimde LG4 var baldızımda 5S .Konuşmanın dışında başka şeylerde yapmak istiyorsanız LG4 fark atar.
  • Ya bence bu fiyata 5s alacağına g4 al daha iyi en azından kamerası çok sağlam hız olarak ta kötü değil. Zaten batarya ne kadar kötü olsada 5s in bataryasından iyidir. Birazdan gelir zaten Apple fanları.'Applenin işletim sistemi iyi hocam'demeleri duyar gibiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

Ya bence bu fiyata 5s alacağına g4 al daha iyi en azından kamerası çok sağlam hız olarak ta kötü değil. Zaten batarya ne kadar kötü olsada 5s in bataryasından iyidir. Birazdan gelir zaten Apple fanları.'Applenin işletim sistemi iyi hocam'demeleri duyar gibiyim

Sizin yaptığınızda şu an fanlık farkındaysanız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL'ye İphone 6s Plus
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+1 Milyarlık telefon alıyorsun 5-10 liralık kargo parasını sana ödetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

Ya bence bu fiyata 5s alacağına g4 al daha iyi en azından kamerası çok sağlam hız olarak ta kötü değil. Zaten batarya ne kadar kötü olsada 5s in bataryasından iyidir. Birazdan gelir zaten Apple fanları.'Applenin işletim sistemi iyi hocam'demeleri duyar gibiyim

Sizin yaptığınızda şu an fanlık farkındaysanız.

Ben fanı değilim hiçbir markanın fakat günümüzde 1300 tl az para değil ve bu parasında 2 3 sene önce tanıtılan bir cihaza verilmesini biraz tuhaf buluyorum ve bu cihazında alternatifleri çokken. Sadece g4 te değil farklı cihazlar da alınabilir

• g4 için ciddi bootloop sorunundan bahsediliyor ve her g4 eninde sonunda bootloop u tadacağı söyleniyor. Bunun kronik bir sorun olduğu yabancı forum sitelerinde yazılıp çiziliyormuş.

• 15 gun önce bu saticidan aldim. Güvenilir ve ilgili ama aldığım zaman kargoya ücretsizdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynen, bence de kargo satıcı öder olmalıydı...
  • Hbde parafpuan ile daha ucuza gelmiyor mu? 20 tl kadar falan, bide kargo da bedava sanirm orda

• Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Konu 5s fırsat konusu, birisi g4 mü alayım , 5 s mi diye sorsa haklısın, ama kimse sormamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

Konu 5s fırsat konusu, birisi g4 mü alayım , 5 s mi diye sorsa haklısın, ama kimse sormamış.

Tamam

• Şimdi bende yıllarca android kullanan biri olarak ayar olurdum iphone övenlere... Lakin şimdr 5 s kullanıyorum, iphone sıradan cihaz, bu ios süper stabil bişey
    Malesef ios için iphone almak şart, şayet android gibi diğer telefonlarda da ios olsaydı o zaman g4 falan ezer geçerdi iphone

• 5s alirsaniz 2 sene rahat gider bir sorun olduğunda Apple garanti sinin ayricaligi yasarsiniz. g4 alirsaniz birkaç ay sonra ekrani sararir kasasi çatlar kasmaya baslar paralel olduğu içinde uzulursunuz.

• Lg g4 lg garantili 1300'e bulunuyor hem de sıfır gibi, geçen 1300'den aldım ekran büyük gedldiği için aynı fiyata sattım. Ben sanırım ne 5s alırım ne de lg g4. Ben ne aldım? 180 tl'ye sıfır gibi 1 sene garantili lumia 525 aldım:)) hem lg g2 hem de g3 kullanan biri ilerleyen zamanlarda ekranda sararma yaşadı. lg g4'lerde olur mu bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 19 Nisan 2016; 23:53:44 >
  • Ederi en fazla 700 TL oda garantisi iyi diye.
  • 5S için 1200 - 1300 TL civarı yüksek olduğunu düşünüyorum.Ama 1000 TL olsa hiç durmam alırım.

G4 ile kıyas yapmayın arkadaşlar herkes performansa bakmak zorunda değil ayrıca siz söylediniz diye G4'te alacak değiller...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.