Şimdi Ara

Apple iPhone 5 - UNLOCKED YENI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumu takip edenlerin bildiği üzere Amerika'da unlocked iPhone 5 çıktı. Türkiye'den alacağınız nano sim kartla kullanabileceksiniz.

Eğer ki 4G'ye de geçersek bir gün (2014-2015 diye bekliyorum) o zaman 4G ile kullanabileceksiniz.

Isteyenlere temin edebilirim. 30 Aralık'ta Türkiye'ye dönüyorum. Herkese ürünün faturası email atılacaktır ve böylece güvensizlik ortadan kalkacaktır.

Fiyatları aşağıdaki gibidir:

16 GB - 1700 TL
    32 GB - 1950 TL
    64 GB - 2200 TL

Sorularınız varsa çekinmeden sorunuz.

ÜRÜNLER KİŞİYE ÖZEL ALINACAKTIR. KULLANILMAMIŞTIR. AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA TESLİM EDİLECEKTİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar,turkcell 14 aralıkta satışına başlıyor akşam üzeri mail geldi,satış fiyatı çok önemli o yuzden tedbirli olun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim.

Turkcell getirince ilk 1 ay stok yetersizliğinden kimse alamıyor.

• Arkadaş görev edinmiş, her iPhone 5 başlığının altına yazıyor zaten
  • evet ben de farkettim onu

• bilgi önemlidir aynı zamanda değerlidir de tabi bundan rahatsızlık duyanlar olabilir,görev edindiğim kanısına kanaat getiren baya ilgili çevreler foruma da bir göz atarlarsa hala uçuk kaçık fiyatlara iphone 5 satmaya çalışanları görürler,hayırlı satışlar tekrardan.
  • Görev edinmek kötü bir şey mi? Bu konuya kanaat getirmek için forumu azıcık takip etmek yeterli her iPhone satıcısının konusu altına yorum yazarsanız herkes aynısını düşünür. Rahatsızlık duyanlar elbet olur, adam 2000 TL'ye satmaya çalışıyordu kayıtsız cihazı, ondan alacağına şimdi millet gider alır Turkcell'den. Ki iPhone 5 ana konuya bakarsanız Turkcell fiyatı belli olduktan sonra ilk duyuranlardan biriyim. Benden önce 1 arkadaş 16-32-64 GB için yazmış Turkcell fiyatların, yani Turkcell satışa başladı eyvah diyenlerden değilim. Hala makul fiyata satış yaptığıma inanıyorum, 64 GB için zaten çok avantajlı, benim tek sıkıntım 21 Aralık'ta gelecek arkadaşımın dönüşünü 10 Ocak'a ertelemesi, neyse o zamana göre fiyatları revize ederiz. Sizin hedefinizde elbette ben ya da burada satış yapan otopac123 yoktur, çünkü fiyatlar absürt değil. Bizim de hedefimizde siz yoksunuz, neden bir söze bu kadar takıldınız anlamış değilim. Neyse, amacım size ters bir şey söylemek değildi, yanlış anlaşılma olmuşsa hakkınızı helal edin. İyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.