Şimdi Ara

Apple İphone 4S alacağım önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4S almayı düşünüyorum. 1.419 TL'ye bu siteden buldum sizce daha ucuzunu bulabilirmiyim (Sıfır) Ayrıca kaç GB almalıyım ? IOS 7 Kullanabilirmiyim ? Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.

• 8gb alarim dersen daha ucuzuhttp://store.apple.com/tr/buy-iphone/iphone4s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8GB bana yetmez gibime geliyor. Genellikle birkaç oyun indiririm ( İnjustice vs.) Bayağıda Müzik atarım. Sence yetermi ? Eğer yeterse 8GB bakınayım.
  • 16 gb al,8gb alırsın da sonra pişman olmak da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

16 gb al,8gb alırsın da sonra pişman olmak da var.

Aynen bende böyle düşünüyorum.
  • bence 850-900 e temiz bi ikinci el al satarken daha az zarar edersin. bende 4s kullanıyorum ama çıktığında almıştım. cihaz güzel ama bu saatten sonra sıfır alınmaz o paralara. bi tavsiye sadece.. hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraycug

bence 850-900 e temiz bi ikinci el al satarken daha az zarar edersin. bende 4s kullanıyorum ama çıktığında almıştım. cihaz güzel ama bu saatten sonra sıfır alınmaz o paralara. bi tavsiye sadece.. hayırlı olsun şimdiden

Önceden birçok kez 2. El telefon aldım, hepsi sorun çıkarttı :) .
    "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş :) "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4S satın alırken dikkat etmen gereken en önemli şey; içinde iOS 7 olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 13 Kasım 2013; 21:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

4S satın alırken dikkat etmen gereken en önemli şey; içinde iOS 7 olmaması

Anlamadım desem
  • 8gb'lik kullanim alani cok yetersiz. 8gb'in bir kismini ios'un isgal ettigini ve kullaniciya 8gb'dan daha az bir alan kaldigi dusunulurse mantikli bir secim degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: xennyavuz02

quote:

Anlamadım desem

Tüm iOS 7 destekleyen cihazları kullandım iOS 7 ve iOS 6'da. Ve söylemem gerekir ki 5 ve 5s, hatta sadece 5S altındaki cihazların iOS 7'ye geçince performanslarında gözle görülür ağırlaşma oluyor. O yüzden 4S alcaksan içinde iOS 7 olmasın, hem seni soğutur, hemde kullanım ömrü kısalmış olur.

• Acaba İphone 4S yerine 2. El 5 alsam sizce nasıl bir seçim yapmış olurum.
  • Daha güzel bir şeçim yapmış olursun ama ban sorarsan 4S almak yerine bir android lasan senin için daha iyi olabilir nede olsa 3yıl öncenin teknolojisi ve ios7 biraz sıkntılı büyük ihtimal i0s 8 geldiğinde kasıcak yani1 yıl ağız tatıyla kullanıcaksın.Android alırsan 2 yıl rahat kullanırsın ama format atman gerekir ama senin için daha yararlı olur.İphone kullanıcısı oldum hayırlısıyla ama o fiyata android derim ben şu an için.
  • Android 4 yıldır kullanıyorum, biraz sıktı. Değişime ihtiycım var :) Hehe
  • Bu gün bir telefoncuda 4S 16GB sıfır değişim cihazı vardı hemde İos6 yüklüydü 1250tl dedi telefoncularda sor bulursun

• ben 5s'im gelince satacağım, hem ios 6 yüklü hem 16 gb.bir kere ikinci el alacaksan ios 6 yüklü olsun, istersen jailbreak yaparsın.boyut olayına gelirsek mesela benim 4s'te 406 şarkı var ve bunlar 3.8 gb yer kaplıyor.hani 8 gb aldın mı 6.5 gb kullanabileceğin alan olacak onun da yarıdan fazlası müziğe gidecek.oyun oynarım diyorsan sıkıntı yaşarsın ya da fazla resim/video barındıramazsın.

bence en mantıklısı temiz ikinci el 16 gb bul, 3 yıl öncesinin teknolojisi diyenlere aldırma sanki 3310dan bahsediyoruz.

• BENDE SUAN I PHONE 4 S VAR PARA VERMEDİM HEDİYE. AMA BU KADAR PARA VERİLMEZ BU TELEFONA BENCE VER 800-1000 ARASI ANDROİD BİR TELEFON AL YAZIK ARADA Kİ FARKA
  • 4S güzel telefon ios 7 de sorunsuz ama 1400 vermişken az daha ekleyip 5C alman daha iyi olur. yada 5S al. daha ucuza bulabilirsen 4S de iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xennyavuz02

quote:

Anlamadım desem

Tüm iOS 7 destekleyen cihazları kullandım iOS 7 ve iOS 6'da. Ve söylemem gerekir ki 5 ve 5s, hatta sadece 5S altındaki cihazların iOS 7'ye geçince performanslarında gözle görülür ağırlaşma oluyor. O yüzden 4S alcaksan içinde iOS 7 olmasın, hem seni soğutur, hemde kullanım ömrü kısalmış olur.

Erişebilirlikten hareketi azalt ve kontrastı arttır ayarlarını açınca ağırlaşmalar hiç yok seviyesinde. Sonuçta numara engelleme vs. Gibi yeni özellikler var ios7 olmaması daha kötü bence.

• Mareşal_T® kullanıcısına yanıt
    Kardeşim emin ol bi 5S'i kullanınca 4S'te o dediklerini yapsan da menü geçişlerinde bile ağır olduğunu anlarsın. iOS 6'da öyle değildi işte, şimdiki 5S kadar hızlı ve stabildi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.