Şimdi Ara

APPLE IPHONE 4 SIYAH - KUTULU TEMIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • AYNI TELEFONUN `S` MODELİ YADA IPHONE 5 ALMAK İÇİN SATIYORUM.

Detaylar icin mesaj atiniz.

Cihaz 27/05/2011 tarihinde Taylandda APPLE STORE`dan alindi. Bununla ilgili belgeyi fotograflar arasinda gorebilirsiniz.
    Pasaporta kaydi yaptirilmis olup bu konu ile ilgili hicbir sikintisi yoktur. Yine cihaza ait tum aksesuarlar orjinal kutusuyla beraber verilecektir.(orjinal sarj aleti,kulaklik,data kablosu) Bunlara ait fotograflarida yine ilan ekinde gorebilirsiniz.

Ayrica fotograflarda da gorulebilecegi gibi cihazla beraber 90 TL degerinde sarj eden birde kilif verilmektedir. Bu kilif sayesinde cihazi kullanmaya devam ederken ayni zamanda sarjda edebilirsiniz.
    Telefonun tarihcesi ise: Bir defa arabada bardaklikta unutum. Telefonu calmak icin cami kiranlar attiklari tasla telefonun ekraninida kirdi. Ekranini yenisi ile degistirdim. Fakat o donemde serviste olmadigindan konusma esnasinda ekranin kararmasini saglayan sensor degistirilmedi.Daha sonraya havale edildi.

Fakat cihaz fotograftaki ince kilifla kullanildiginda bu sensorde calisiyor. Yada cihazi koselerden sikan bir kiliflada yine sorunsuz kullanabilirsiniz.
    Bu yuzden tekrar servise verip sensoru degistirmedim. Bu sensor arizasindan baska cihazin hicbir sorunu yoktur.

Ayrica istenildiginde sensorde 50 TL ye degistiriliyor. (Sorunuz IPHONE ISTANBUL)

Cihazda bu bilgiyle beraber hicbir problem yoktur. Tum guncellemeler yapilmis olup yaklasik 200 TL degerinde de bircok Aplikasyonla yukludur.

Istedigim fiyat 900 TL dir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 26 Ağustos 2012; 20:28:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +++ TEMIZ IPAD 4 16 GB WIFI +++
    11 yıl önce açıldı
    IPHONE 11 64GB TERTEMIZ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.